Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, fagoura said:

Και 'γω ελπιζω να κυκλοφορησουν καρουλια υποβοηθουμενα απο ΑΙ, να τα βαλω στην γιαγια μου, αλλα δεν βλεπω φως 😁

Δεν ειναι τοσο μακρυα, εχει αρχίσει αρκετο development για handheld gaming

Δημοσ.

Έχει κανείς να μου προτείνει ή αγοράσει ή δοκιμάσει συγκεκριμένα ανταλλακτικά thumb sticks για το Xbox controller του Series X? Όχι καπάκια, θέλω να αλλάξω όλο το stick και ψάχνω κάτι ποιοτικό και από σοβαρό κατάστημα. Είδα και βίντεο στο YouTube πως η αλλαγή τους είναι εύκολη, δεν είμαι μπελάς σαν του PS5. Αυτά που έχω φαγώθηκαν. Δεν τα περίμενα τόσο ευαίσθητα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισως γιατι η ms ξαφνικα ανακοίνωσε κατάργηση των exclusives και τα βγάζει όλα σε playstation, ακριβυνε και το gamepass.

Το βασικο είναι οτι δεν έχει δώσει καθόλου έμφαση στο μαρκετινγκ ενω η sony διαφημίζει το playstation παντού.

Το playstation είναι brand name..αν ρωτήσεις εναν άσχετο περιστασιακό gamer δεν το ξερει καν το xbox.

Ουτε καν το gamepass είχε διαφημίσει οταν ήταν σχεδόν μονοπώλιο...

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, The_Judas said:

ισως γιατι η ms ξαφνικα ανακοίνωσε κατάργηση των exclusives και τα βγάζει όλα σε playstation, ακριβυνε και το gamepass.

Το βασικο είναι οτι δεν έχει δώσει καθόλου έμφαση στο μαρκετινγκ ενω η sony διαφημίζει το playstation παντού.

Το playstation είναι brand name..αν ρωτήσεις εναν άσχετο περιστασιακό gamer δεν το ξερει καν το xbox.

Ουτε καν το gamepass είχε διαφημίσει οταν ήταν σχεδόν μονοπώλιο...

Αξιοποιει πρωτα την τζαμπα προωθηση μεσω των pc windows.
Σκαει στανταρντ και πολλαπλως στις εκαστοτε ενημερωσεις των windows, σκαει και σε νεους Η/Υ με τριμηνο δωρεαν, ισως και σε αλλα καναλια.
Αργοτερα θα δει για περαιτερω πληρωτεα προωθηση.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, δεν ανεβαινουν οι συνδρομητες στο Παςς και εχει ρεταρει. Θα τον εχει σκισει και ο Ινδος, δε θελει πολυ.

Επεξ/σία από hexenlord

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...