Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, harris231 είπε

Όντως παιχνίδι άλλης εποχής. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται...Πραγματικά υπέροχο. Τουλάχιστον για εμάς τους παρά πενήντα...

Spoiler

Κρύβε λόγια.. 😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kax54638 είπε

Όντως το Indiana Jones φοβερό σας ατμόδφαιρα. Πραγματικά έχω κολλήσει και απεχθάνομαι τα παιχνίδια με προοπτική πρώτου προσώπου. Ωστόσο τα γραφικά μου φάνηκαν πολύ μέτρια. Δεν ξέρω. Περίμενα κάτι πολύ ανώτερο.

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα γραφικά πάντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις αστεια η ατμοσφαιρα, ο ηχος και τα γραφικα του παιχνιδιου τσουβαλιαζουν τα παντα εκει εξω.

Το παιχνιδι στο SERIES X ριχνει σαγονια στο πατωμα.

Πολυ ωραιο και το Indiana στο Series X.

Παντως μετα απο 4 χρονια στην αγορα το Series X φυσαει! 

Επεξ/σία από INFLUENCER
  • Like 8
Δημοσ.

Ερώτηση η οποία ίσως είναι "γελοία"... αλλά θα την κάνω.

Είμαι κάτοχος του Series S εδώ και κάτι χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το μηχανάκι.

Το θέμα είναι... όταν το πήρα είχα μία Panasonic 50U10 από το 2010... Εδώ και μερικούς μήνες έχω μία TCL 65C805. Και το τελευταίο διάστημα με... τρώει το χέρι μου να το αλλάξω για το Series X.

Όσοι γνωρίζετε... είναι μεγάλη η διαφορά (οπτικά κλπ) ανάμεσα στις δύο κονσόλες σε 4Κ τηλεόραση; Αξίζει να πουλήσω το S και να πάρω ένα (μεταχειρισμένο) X; Η να... κάτσω στα αυγά μου γιατί, από την στιγμή που έχω το S, δεν "καίει" και τόσο να το δώσω + ένα σεβαστό πόσό για το X.

Είμαι casual gamer. Δεν θα κάτσω 5 ώρες την μέρα μπροστά από την κονσόλα (και λόγω δουλειάς), αλλά δεν είναι ότι την ανοίγω και μία φορά το μήνα. Αυτό το διάστημα... σιχτιρίζω με το Stalker 2 και μετά θα πιάσω τον Ίντι... ;)

Δημοσ.

Για εμένα ναι, αξίζει. Η διαφορά στο οπτικό και στο performance είναι μεγάλη, ειδικά σε παιχνίδια σαν αυτά που ανέφερες.

Αν μπορείς με την πώληση του S να καλύψεις το μεγαλύτερο κόστος ενός μεταχειρισμένου X, εγώ προσωπικά θα το έκανα. Δεν έχω άποψη για τη συγκεκριμένη τηλεόραση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, touristen είπε

Είμαι κάτοχος του Series S εδώ και κάτι χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το μηχανάκι.

Το θέμα είναι... όταν το πήρα είχα μία Panasonic 50U10 από το 2010... Εδώ και μερικούς μήνες έχω μία TCL 65C805. Και το τελευταίο διάστημα με... τρώει το χέρι μου να το αλλάξω για το Series X.

Όσοι γνωρίζετε... είναι μεγάλη η διαφορά (οπτικά κλπ) ανάμεσα στις δύο κονσόλες σε 4Κ τηλεόραση; Αξίζει να πουλήσω το S και να πάρω ένα (μεταχειρισμένο) X; Η να... κάτσω στα αυγά μου γιατί, από την στιγμή που έχω το S, δεν "καίει" και τόσο να το δώσω + ένα σεβαστό πόσό για το X.

Είμαι casual gamer. Δεν θα κάτσω 5 ώρες την μέρα μπροστά από την κονσόλα (και λόγω δουλειάς), αλλά δεν είναι ότι την ανοίγω και μία φορά το μήνα. Αυτό το διάστημα... σιχτιρίζω με το Stalker 2 και μετά θα πιάσω τον Ίντι... ;)

προσωπική μου άποψη, όχι

Έχεις ήδη το S και η γενιά τελειώνει

Συν οτι έχει βγει φήμη για νέο xbox το 2026

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, touristen είπε

Και για εμένα αξίζει. Όσο λίγο (ή πολύ) και αν παίζεις, αν σε ενδιαφέρει το οπτικό, είναι η μέρα με τη νύχτα. Και στις 65 ίντσες η διαφορά είναι χαοτική.

1 λεπτό πριν, firepc είπε

προσωπική μου άποψη, όχι

Συν οτι έχει βγη φήμη για νέο xbox το 2026

Την πήραν πίσω τη φήμη του 26 και τα slides της AMD έλεγαν 27, πράγμα που επιβεβαιώνει και η SONY με το μοντέλο της.

Άρα, αν πάρεις τώρα την κονσόλα (με τιμή used και αφαιρέσεις τη διαφορά από την πώληση του S), θα έχεις ένα μηχάνημα που για 3 ολόκληρα χρόνια θα σου δίνει αισθητά καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχεις τώρα, και με το cross-gen του πράγματος, θα μπορείς πιο εύκολα να μείνει με το X, παρά αν είχες το S, μέχρι να πέσει η τιμή του επόμενου Xbox.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, firepc said:

Καλώς ή κακώς δεν είμαστε στο 2013. Και να βγει καινούρια κονσόλα το 2026 ή το 2027 η τωρινή θα συνεχίσει να υποστηρίζεται για μια διετία στο νερό. Οπότε δεν λέει κάτι το ότι τελειώνει η γενιά.

• Like 3
Δημοσ.

Και για μένα αξίζει η μετάβαση στο x. Έχω και τις 2 κονσόλες και μπορώ να σου πω πως σε 4k tv η διαφορά είναι καλή. 

Και για να μιλήσουμε με νούμερα, το s το πουλάς εύκολα από 150 έως 180€. Το x μπορείς να το αγοράσεις μεταχειρισμένο με 280-320€. Χωρίς να ξέρω τα οικονομικά σου θεωρώ πως είναι λίγα τα λεφτά σε σχέση με τη διαφορά που θα δεις. 

Χωρίς να ξέρω την tv που έχεις θεωρώ πως έχει hdmi 2.1. Εγώ παίζω σε 4k oled της lg αν σε βοηθάει σε σχέση με τη δική σου. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, touristen είπε

Η δική μου άποψη είναι πως ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ το Series S (Series Saver/Series Super) βγάζεις πίσω τα χρήματά σου σε μία κλάση ποιότητας εικόνας που μέχρι πρότινος τουλάχιστον, δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Μιλάμε για 1440p/1080p χωρίς κανένα κόλλημα, π.χ. Senua 2. Ο ανταγωνισμός πλην του αν είσαι φαν του Mario, του Zelda του Nintendo Switch κτλ. και το τελευταίο με πολλές εξαιρέσεις, δύσκολα σου προσέφερε κάτι τότε που το αγόρασες, π.χ. στα 259 ευρώ, που πολλοί πλήρωσαν για Series S 512 GB. Τώρα οι ανεβασμένες εκδόσεις με το 1tb, έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν λίγο σε τιμές. 

Δηλαδή κρατώντας το Series S και μη πουλώντας το, κερδίζεις χρήματα, από digital offers, gamepass και λοιπά deals. 

Για αλλαγή σε Series X, πρέπει να βρεις αν η εικόνα 4Κ και τα 12-13 teraflops του Series X, σε ενδιαφέρουν πραγματικά και αν για σένα προσωπικά αξίζουν τα επιπλέον χρήματα σε μεταχειρισμένο.

Πλεονεκτήματα μεταχειρισμένου Series X, ΔΕΝ χαλάνε, εκτός από λάθος του χρήστη, π.χ. να το γυρίσεις ανάποδα, και φυσικά οπτικός δίσκος plus. 

Γι'αυτό η MS έχει ακόμη το φθηνό Series S, ώστε οι φτωχοί και οικονομικά πιεσμένοι, να μπορούν με ένα gamepass να παίξουν τους τελευταίους τίτλους της γενιάς αυτής, όπως το τελευταίο ΦΙΦΑ, και το Indiana. 

2 ώρες πριν, MrVOID είπε

Και για εμένα αξίζει. Όσο λίγο (ή πολύ) και αν παίζεις, αν σε ενδιαφέρει το οπτικό, είναι η μέρα με τη νύχτα. Και στις 65 ίντσες η διαφορά είναι χαοτική.

Την πήραν πίσω τη φήμη του 26 και τα slides της AMD έλεγαν 27, πράγμα που επιβεβαιώνει και η SONY με το μοντέλο της.

Άρα, αν πάρεις τώρα την κονσόλα (με τιμή used και αφαιρέσεις τη διαφορά από την πώληση του S), θα έχεις ένα μηχάνημα που για 3 ολόκληρα χρόνια θα σου δίνει αισθητά καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχεις τώρα, και με το cross-gen του πράγματος, θα μπορείς πιο εύκολα να μείνει με το X, παρά αν είχες το S, μέχρι να πέσει η τιμή του επόμενου Xbox.

Επόμενη γενιά, από 27 τουλάχιστον, θα συζητιέται.

Πάντως, είναι πιθανό και πάλι να υπάρχουν dual consoles από την MS, για την κάλυψη του market segment, στις αντίστοιχες κατηγορίες τιμής.

Η ανάλυση 1080p δεν έχει καθόλου 'πεθάνει' μέχρι τώρα, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν standard tv's, έχουν βασικό 4Κ χωρίς 120Hz, όπου πολλές φορές το performance mode στα 60 frames με 1080p downscale των ακριβών μοντέλων δίνουν καλύτερα αποτελέσματα και carret flow, στο output, και άλλοι πολλοί βρίσκονται στο σύμπαν της Nintendo, του Mario, του Metroid και του Zelda, αν και οι τιμές της Nintendo έχουν ανέβει επικίνδυνα. 

Επεξ/σία από cortaN@
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Series X ειναι κορυφη επιδοσεων/αποδοσεων, αν μπορεις παρτο χτες. 

Η βλ@κε!α που βαράει την MS με το gamepass εχει χαντακωσει την γενια και την κονσολα, αν εδινε ολα τα 1st tier titles πρωτα στις κονσολες της και μετα ας τα εβαζε οπου ηθελε, θα μιλουσαμε για εποχες κοντρας 360 με κερδισμενους εμας. 

Ότι μπαίνει gamepass δεν εχει ουσιαστικες πωλησεις, και ετσι χαραμιζονται παιχνιδια στουντιο κονσολες...

Επεξ/σία από Cacciatore
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, valandis είπε

Η νέα κονσόλα ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα;  

Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition

Δε θα έρθει στην Ελλάδα το Xbox Series X Galaxy Black Edition 

Πωλείται μόνο από το MS Store αλλά έχει εξαντληθεί από την Ευρώπη που κάνει αποστολή στην Ελλάδα.

Υπάρχει διαθέσιμο στο MS Store US, Canada, Australia και New Zealand αλλά αυτές οι χώρες δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα.

Αν έρθει restock θα σε ενημερώσω με pm αν θέλεις.

Σημείωση: Αυτή η κονσόλα είναι Limited Edition 

Επεξ/σία από Westcoast
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...