Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, filosofia είπε

Χρειαζεται να εχεις την κονσολα για να παιξεις?

Όχι, κατεβάζεις το XBPlay (είναι εφαρμογή που θα βρεις στο App Store της Apple, στο Play Store της Google, καθώς και στο Steam Store της Valve αν έχει κάποιο αδύναμο laptop για παράδειγμα, ή ένα SteamDeck). Είναι τύπου pay-one-own-forever, έχει μικρό κόστος και σου ανήκει για πάντα. Από εκεί και πέρα, το συνδέεις με έναν Microsoft / Xbox λογαριασμό, βάζεις GamePass και είσαι έτοιμος.

Εναλλακτικά υπάρχει και το GeForce Now, αν δε σε καλύπτει το GamePass (είτε από άποψη τίτλων, είτε από άποψη γραφικών), αλλά η λύση της Nvidia είναι sub-based.

Επεξ/σία από MrVOID
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα το Indy. Αν εξαιρέσουμε το facial animation στους side χαρακτήρες, το περιβάλλον και τα γραφικά είναι καραμπινάτο tripleA. Η νοσταλγία βαράει κόκκινο μόνο και μόνο από το soundtrack όπου ο συνθέτης μιμείται άριστα John Williams. Back to 90es ❤️

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MrVOID είπε

Όχι, κατεβάζεις το XBPlay (είναι εφαρμογή που θα βρεις στο App Store της Apple, στο Play Store της Google, καθώς και στο Steam Store της Valve αν έχει κάποιο αδύναμο laptop για παράδειγμα, ή ένα SteamDeck). Είναι τύπου pay-one-own-forever, έχει μικρό κόστος και σου ανήκει για πάντα. Από εκεί και πέρα, το συνδέεις με έναν Microsoft / Xbox λογαριασμό, βάζεις GamePass και είσαι έτοιμος.

Συμφωνώ απολύτως, με μια μικρή (;) ένσταση: Η ποιότητα της εικόνας (bitrate) του xcloud, δεν είναι ιδιαίτερα καλή προς το παρόν.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο καλό είναι το Indiana Jones όσο λένε τα reviews; Ενώ δεν το είχα σκοπό, μπαίνω στον πειρασμό να ασχοληθώ μαζί του.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ξερει κανεις αν εχει crossplatform saves pc-xbox?

To stalker 2 έχει πάντως και δεν είναι καν δικό τους

Άρα πιστεύω ναι έχει

(ms store μιλάμε πάντα)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, firepc είπε

To stalker 2 έχει πάντως και δεν είναι καν δικό τους

Άρα πιστεύω ναι έχει

(ms store μιλάμε πάντα)

Περίεργο πάντως, μιας και δεν είναι 'play anywhere' παιχνίδι. 🤔

Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 7:56 ΜΜ, Tigio13 είπε

Μετά από καμιά 20αρια μέρες παραγγελία από γερμανικό microsoft ήρθε. Το κουτί και η διάταξη των περιφερειακών μου φαίνεται διαφορετική από το 1ο series που είχα. 

20241207_161502.jpg

20241207_161417.jpg

Αναδημοσιευση, με πληκτρολογιο με ελληνικους χαρακτηρες, λογω mobile device - smartphone. 

Ειναι το Series X το special edition. Μεχρι να σου χαλασει θα εχει ερθει το...2055. Μην ακους την προπαγανδα. Καλο Gaming. Ειναι μια κονσολα, build to last.

Κορυφαιο build quality. Απιστευτη πιστοτητα γραφικων και κορυφαιο frame pacing. 

Το ΦΘΗΝΟ Series S του φτωχου και οικονομικα σκεπτομενου Ελληνα, που δεν θα του κανουν drag down το μηνιαιο μισθο, κραταει εξισου η' και περισσοτερο, χωρις κρακς στο σασι. 

- - 

Ειδικα για τα Series S, που ειναι αρκετα φορητα, 

Παιρνουν ποντικι, πληκτρολογιο, ο,τι πρεπει για περιηγηση με την τελευταια εκδοση του επισημου browser/περιηγητη των Windows 11, MS Edge. Σερφαρει insomnia.gr ανετα. Και λιγο youtube. 

Στις 8/12/2024 στις 1:58 ΜΜ, kundi είπε

Αγοράζεις κονσόλα PlayStation 5 , Και cloud game xbox Για τις αποκλειστικότητες ,  αυτο εχω κανει εγω ( συνδρομη 7.50 ultimate Πληρώνω κάθε μήνα τίποτα άλλο eneba) 

Και τα Xbox Series, S και Series X, κονσολες ειναι. 

Στο retail market, δεν πωλουνται με κατηγοριοποιηση cloud devices, αλλα στην κατηγορια, κονσολες. 

Οι κονσολες Series S και Series X αναγραφουν πανω στα κουτια, μετα απο διεθνεις πιστοποιησεις, τις επισημες αναλυσεις που συνδεονται επισης σε device τηλεοραση. 

Το cloud δεν μεταφερει το αναμενομενο γραφικο αποτελεσμα ουτε τα frames, μιας αγορας Series S η' Series X, και σε καμια περιπτωση δεν τα υποκαθιστα.

Δεν το πληρωνεις ουτε εισαι δεσμευμενος για cloud gaming, με την αγορα των κονσολων Series S και Series X. 

12 ώρες πριν, filosofia είπε

Χρειαζεται να εχεις την κονσολα για να παιξεις?

Παρακαλω βλ. παραπανω comment μου, για καθε παρερμηνεια. 

Δεν ειναι ps + clouds whatever το νημα αυτο.

Ειναι οντως το Xbox Play στα κινητα γυρω μας η' απλα οποιος καλος ανθρωπος εχει συνδεσει ενα 5, εχει και Xbox Play στο κινητο το δικο του; 

Αν ειναι να εβαζα και εγω στο κινητο Geforce now και Steam και στο σαλονι μου ενα Xbox Series S, και να το γραψω στο neogaf...:D 

• Confused 4
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Συμφωνώ απολύτως, με μια μικρή (;) ένσταση: Η ποιότητα της εικόνας (bitrate) του xcloud, δεν είναι ιδιαίτερα καλή προς το παρόν.

Σε καλή σύνδεση δεν πέφτει το bitrate πότε, ΟΜΩΣ, έχεις δίκιο, το bitrate του είναι πιο χαμηλό όχι μόνο από το GeForce Now αλλά και από το PlayStation Remote Play (Cloud).

Είναι εξαιρετική λύση για κάποιον που:
1. Έχει PlayStation και δε θέλει να αγοράσει δεύτερη κονσόλα.
2. Δε θέλει να περιμένει μέχρι να βγουν (και αν) τα παιχνίδια της Microsoft στο PlayStation.
3. Έχει ένα αδύναμο laptop / desktop και δεν είναι σε φάση αναβάθμισης.
4. ...

Γενικά είναι valid επιλογή, την προτείνει η ίδια η MS ως αντίστοιχη πρόταση αγοράς, τόσο με το Amazon Firestick, όσο και με το Everhting is an Xbox.

Επεξ/σία από MrVOID
Δημοσ.
21 ώρες πριν, thagkol είπε

Τόσο καλό είναι το Indiana Jones όσο λένε τα reviews; Ενώ δεν το είχα σκοπό, μπαίνω στον πειρασμό να ασχοληθώ μαζί του.

Οχι είναι πιο καλό.
Αν έβγαινε για playstation τώρα θα είχε πάρει 95 στο metacritic.
Τα τερτίπια της βιομηχανίας gaming τα μάθαμε πλέον.

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Indiana Jonnes είναι πολύ καλό, φαίνεται οι devs σεβάστηκαν το lore και επέλεξαν να κανουν ενα παιχίδι που δεν θες να τελειωσουν οι πίστες....
Πολύ ωραία ατμοσφαιρα, πολύ καλοί μηχανισμοί, true 80s feeling.

Σπεύσατε 

Επεξ/σία από Cacciatore
  • Like 4
Δημοσ.

Όντως παιχνίδι άλλης εποχής. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται...Πραγματικά υπέροχο. Τουλάχιστον για εμάς τους παρά πενήντα...

• Like 8
Δημοσ.

Όντως το Indiana Jones φοβερό σας ατμόδφαιρα. Πραγματικά έχω κολλήσει και απεχθάνομαι τα παιχνίδια με προοπτική πρώτου προσώπου. Ωστόσο τα γραφικά μου φάνηκαν πολύ μέτρια. Δεν ξέρω. Περίμενα κάτι πολύ ανώτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...