Bourdoulas Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ 1 ώρα πριν, AonDuine είπε Διαβάζοντας το post σου είπα να το δοκιμάσω, αλλά δεν βλέπω πως θα κάνω το XBPlay να δει το Steam ή το xbox store. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ? Μέχρι τώρα έχω κάνει εγκατάσταση το steam app στο mac μου, εχω συνδεθεί , έχω εγκαταστήσει και το XBPlay app από το apple store, συνδέθηκα και εκεί, αγόρασα και license για ένα μήνα αλλά το μόνο παιχνίδι που μου δείχνει στο cloud play είναι το Fortnite. Πρέπει να έχεις και συνδρομή Game pass ultimate. Παιχνίδια της υπηρεσίας της Microsoft παίζεις όχι του Steam. 1
AonDuine Δημοσ. Πέμπτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:05 μμ ok καταλαβα λάθος.... πάω να κάνω μια συνδρομή στο Game pass ultimate.. ευχαριστώ
music_lover Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:04 πμ Έχουν βγει σε black friday έκπτωση και φέτος οι εφαρμογές της Dolby και DTS για πολύκάναλο ήχο σε ακουστικά. Το Dolby Access κοστίζει 13.86 ευρώ και το DTS HeadPhone X είναι στα 9.99 ευρώ. Ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση? Θέλω να αγοράσω μια από τις δύο. Ευχαριστώ.
MrVOID Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 πμ 27 λεπτά πριν, music_lover είπε Έχουν βγει σε black friday έκπτωση και φέτος οι εφαρμογές της Dolby και DTS για πολύκάναλο ήχο σε ακουστικά. Το Dolby Access κοστίζει 13.86 ευρώ και το DTS HeadPhone X είναι στα 9.99 ευρώ. Ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση? Θέλω να αγοράσω μια από τις δύο. Ευχαριστώ. Καμία από τις δύο δεν υπολογίζει το HRTF των αυτιών σου (όπως κάνει η Apple στα AirPods ή η SONY στο PlayStation) που αυτό όντως κάνει την εμπειρία "μέρα με νύχτα". That being said, το Dolby Atmos έχει καλύτερο pipeline από το DTS:X, το δεύτερο είναι απλά ένας codec, ενώ το πρώτο κάνει αναδρομολόγηση αντικειμένων στο εύρος των πηγών που έχεις. Αν δεν σε καλύπτει το Windows Sonic ως αλγόριθμος, πήγαινε σε Atmos. 1 1
konstantin79 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:51 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:51 πμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, music_lover είπε Έχουν βγει σε black friday έκπτωση και φέτος οι εφαρμογές της Dolby και DTS για πολύκάναλο ήχο σε ακουστικά. Το Dolby Access κοστίζει 13.86 ευρώ και το DTS HeadPhone X είναι στα 9.99 ευρώ. Ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση? Θέλω να αγοράσω μια από τις δύο. Ευχαριστώ. 12 λεπτά πριν, MrVOID είπε Καμία από τις δύο δεν υπολογίζει το HRTF των αυτιών σου (όπως κάνει η Apple στα AirPods ή η SONY στο PlayStation) που αυτό όντως κάνει την εμπειρία "μέρα με νύχτα". That being said, το Dolby Atmos έχει καλύτερο pipeline από το DTS:X, το δεύτερο είναι απλά ένας codec, ενώ το πρώτο κάνει αναδρομολόγηση αντικειμένων στο εύρος των πηγών που έχεις. Αν δεν σε καλύπτει το Windows Sonic ως αλγόριθμος, πήγαινε σε Atmos. Χωρίς να έχω την τεχνική γνωση που αναφέρει ο VOID, έχω το Dolby Atmos, και στα headphones blackshark v2 η διαφορά είναι παραπάνω απο αισθητή σε σχέση με το sonic, ειδικά αν παίξεις και λίγο με το equalizer. όταν βάζω να ακούσω από τον ενισχυτή (dennon 1600 , 5:1) το DTS X (δωρεάν σε ενισχυτή) μου αρέσει πιο πολύ και γενικά το νοιώθω να γεμίζει πιο καλά το χώρο απο το dolby. Βεβαια όλα αυτά ειναι προσωπική άποψη με απλά βασικές γνώσεις. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:52 πμ από konstantin79 1
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 μμ Το γερμανικο ms store εχει φθηνοτερα το series s στα 229 τελικη τιμη.259 παιζει αυτες τις μερες Ελλαδα. https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-series-s/942j774tp9jn?activetab=pivot:übersichttab 1
GaGaS_Thess Δημοσ. Σάββατο στις 09:15 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:15 πμ Βοηθήστε με λίγο . Πήγα 55 στο bo6 . Το prestige 1 δεν ξεκίνησε έχει ξεκλειδώσει αλλά ουσιαστικά είναι απενεργοποιημένο. Τι κάνω λάθος? Βοηθήστε με λίγο . Πήγα 55 στο bo6 . Το prestige 1 δεν ξεκίνησε έχει ξεκλειδώσει αλλά ουσιαστικά είναι απενεργοποιημένο. Τι κάνω λάθος? edit άκυρο . Βγήκα και μπήκα στο warzone και ξεκλείδωσε το prestige ..
theripper7 Δημοσ. Σάββατο στις 03:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:57 μμ (επεξεργασμένο) Παίζω 20 χρόνια games και χειρότερο game από το stalker 2 δεν έχω παίξει. Είναι ηλίθια δύσκολο, σου δίνει σφαίρες με το σταγονόμετρο, τα health packs τα καταναλώνεις πολύ γρήγορα, οι εχθροί θέλουν πολλές σφαίρες να πεθάνουν, τα όπλα που σηκώνω από εχθρούς είναι όλα σπασμένα και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ούτε να τα φτιάξω αφού δεν έχω λεφτά και τέλος υπάρχει αυτή η χαζομάρα με το anomaly και πρέπει να πετάω βίδες κάθε λίγο. Το έπαιξα 2 ώρες και το έσβησα, το fallout 4 είναι έτη φωτός μακριά από αυτό το έκτρωμα. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:57 μμ από theripper7 1 1 1
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 03:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:59 μμ Τσιμπησα το hogwarts legacy με 22.5 ευρω απο xbox store. BF προσφορα. 3
Tigio13 Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ 44 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τσιμπησα το hogwarts legacy με 22.5 ευρω απο xbox store. BF προσφορα. Το τελείωσα πριν καμιά βδομάδα. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Γύρω στις 50 ώρες μου πήρε το main story με αρκετά side quests. Για να κάνεις 100% μάλλον θες άλλες τόσες ώρες...
spartan29gr Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Lotof είπε Τι κολλημα που ειναι το παιχνιδι ρε σεις? Δεν εχω ξαναπαιξει ποτε κανενα της σειρας ,αλλα εδω μιλαμε για κανονικο survivor, με ρεαλιστικα οπλα ,φοβερη εξερευνηση ,ατμοσφαιρα στο θεο Εχω παθει την πλακα μου Επεξ/σία Σάββατο στις 11:06 μμ από spartan29gr 1
nek4d Δημοσ. χθες στις 12:44 πμ Δημοσ. χθες στις 12:44 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, spartan29gr said: Τι κολλημα που ειναι το παιχνιδι ρε σεις? Δεν εχω ξαναπαιξει ποτε κανενα της σειρας ,αλλα εδω μιλαμε για κανονικο survivor, με ρεαλιστικα οπλα ,φοβερη εξερευνηση ,ατμοσφαιρα στο θεο Εχω παθει την πλακα μου Ειναι καλο οντως? Στο βιντεο καλο μου φανηκε και μενα. Αλλα πιο πανω υπαρχει αποψη πολυ αντιθετη! Τι λετε εσεις που το παιζετε? Επεξ/σία χθες στις 12:45 πμ από nek4d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα