Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Ενώ είχα κάνει προ εγκατάσταση το stalker 2 140gb χθες μου ζήτησε ενημέρωση 140gb.

Τι κολλήματα τρώει ώρες ώρες....

Μου το είχε ξανά κάνει και σε άλλο παιχνίδι το ίδιο.

Το έσβησα να το κάνω εγκατάσταση από την αρχή .

είσαι σίγουρος ότι το είχε κατεβάσει? γιατί εμένα στο pc αν και δείχνει ότι έκανε προ εγκατάσταση πολλές φορές κατεβάζει μόνο ένα πρόχειρο αρχείο 10mb και την ημέρα που κυκλοφορεί το παιχνίδι είτε λίγο πιο νωρίς ξεκινάει το full download. 

Επεξ/σία από Saloufas
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το είχε κατεβάσει γιατί έβλεπα όταν το κατέβαζε έκανε κάποιες ώρες και είχε πιάσει και το χώρο στο σκληρό.

Ναι ξέρω η προ εγκατάσταση είναι μέχρι 1gb συνήθως 300mb και την ημέρα της κυκλοφορίας το κατεβάζει ολόκληρο.

• Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, thagkol said:

Τι θα προτείνατε για handheld xcloud / remote play μέσω wifi; Μόνο για αυτά και τίποτα άλλο, πχ μη μου πείτε πάρε Steam deck γιατί κάνει 100 άλλα πράγματα, δε με νοιάζει.

- Gamesir + 8" tablet (φτηνότερη λύση και αν ναι ποιο tablet;) - 150 ευρώ πάνω κάτω

- Οdin 2 portal που κυκλοφορεί οσονούπω - 350 ευρώ early bird

- Steam deck / Rog ally (νομίζω overkill) - 400-500 ευρώ

- G Cloud - 300 ευρώ αν βρεθεί κάπου

Δεν κοιτάω άλλες επιλογές γιατί οθόνη <7" δεν με ενδιαφέρει.

Το G-Cloud είναι εκτός συζήτησης κατ' αρχάς, δεν υπάρχει λόγος να πετάξεις τα λεφτά σου. Επίσης, tablet όχι, εκτός κι αν καταφέρεις να βρεις 8άρι με 16:9/16:10 ratio και -ιδανικά- OLED display.

Εγώ αν δεν είχα Steam Deck OLED, θα κοίταζα προς Odin2 Portal μεριά στη θέση σου. Μπορεί να είναι οριακά λίγες οι 7" σε σχέση με τις 7,4" του Deck OLED (οι οποίες και πάλι είναι οριακά λίγες), αλλά θα έχεις AMOLED, 1080p οθόνη και 120Hz. 

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, thagkol είπε

Τι θα προτείνατε για handheld xcloud / remote play μέσω wifi; Μόνο για αυτά και τίποτα άλλο, πχ μη μου πείτε πάρε Steam deck γιατί κάνει 100 άλλα πράγματα, δε με νοιάζει.

- Gamesir + 8" tablet (φτηνότερη λύση και αν ναι ποιο tablet;) - 150 ευρώ πάνω κάτω

- Οdin 2 portal που κυκλοφορεί οσονούπω - 350 ευρώ early bird

- Steam deck / Rog ally (νομίζω overkill) - 400-500 ευρώ

- G Cloud - 300 ευρώ αν βρεθεί κάπου

Δεν κοιτάω άλλες επιλογές γιατί οθόνη <7" δεν με ενδιαφέρει.

Από αυτά που παραθέτεις η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι το Odin 2 Portal.

Η χειρότερη το tablet ακολουθεί το G Cloud εκτός αν το πάρεις μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Ναι το είχε κατεβάσει γιατί έβλεπα όταν το κατέβαζε έκανε κάποιες ώρες και είχε πιάσει και το χώρο στο σκληρό.

Ναι ξέρω η προ εγκατάσταση είναι μέχρι 1gb συνήθως 300mb και την ημέρα της κυκλοφορίας το κατεβάζει ολόκληρο.

Άρα στις κονσόλες έχει pre load αλλά στο pc όχι μιας και κατέβασε μόνο 10mb και απ ότι διαβάζω στο νετ σημαίνει ότι δεν έχει pre load και θα ανοίξει την μέρα κυκλοφορίας, άντε τώρα να κατεβάσω 150gb την μέρα κυκλοφορίας, έλεος ρε κατσαπλιάδες εκεί στην ms! συν ότι εσείς στις κονσόλες την πατήσατε και θα κατεβάσετε πάλι το παιχνίδι από την αρχή! 🤣 epic fail!

image.png.c741590af28557937379c2a954f3269c.png.b2ce5bb71f08c76f5933886aadb9f98d.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Άρα στις κονσόλες έχει pre load αλλά στο pc όχι μιας και κατέβασε μόνο 10mb και απ ότι διαβάζω στο νετ σημαίνει ότι δεν έχει pre load και θα ανοίξει την μέρα κυκλοφορίας, άντε τώρα να κατεβάσω 150gb την μέρα κυκλοφορίας, έλεος ρε κατσαπλιάδες εκεί στην ms! συν ότι εσείς στις κονσόλες την πατήσατε και θα κατεβάσετε πάλι το παιχνίδι από την αρχή! 🤣 epic fail!

image.png.c741590af28557937379c2a954f3269c.png.b2ce5bb71f08c76f5933886aadb9f98d.png

Ναι το έγραψαν και κάποια site.

Το κατέβασα και μου έβγαλε update τώρα 36gb.

Αύριο βλέπουμε 😂

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Ναι το έγραψαν και κάποια site.

Το κατέβασα και μου έβγαλε update τώρα 36gb.

Αύριο βλέπουμε 😂

ότι να ναι κυριολεκτικά 

146gb===>37gb===>139gb===>36gb   

κάτι μου λέει ότι το παιχνίδι θα είναι mess

https://xboxera.com/2024/11/19/stalker-2-has-another-patch-on-xbox/

Δημοσ.

Για ακόμα ένα μήνα τρομερά παιχνίδια(Εκτός του stalker 2 που όντως θα είναι τρομερό 3A παιχνίδι)

8 ώρες πριν, Lotof είπε

Λογικό δεν είναι? Άλλωστε γι' αυτό ακριβώς το λόγο αγόρασε την activition blizzard.

Το C.o.d. είναι από τα πιο αναγνωρισμένα και πολύ παιγμένα παιχνίδια ακόμα και στο playstation με διαφορά από το δεύτερο.

Δημοσ.
19 minutes ago, Paragontas-x said:

Για ακόμα ένα μήνα τρομερά παιχνίδια(Εκτός του stalker 2 που όντως θα είναι τρομερό 3A παιχνίδι)

Μια χαρά τα βλέπω και τα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 2:47 ΜΜ, Fulgore είπε

Ε ναι, μετά τις επιτυχίες σε Ιαπωνία μεριά, είπαν να πιάσουν και την Κίνα( μάλλον λόγω Wukong).

Κάποια πρώτα νούμερα και για call of duty και Xbox

9 ώρες πριν, Lotof είπε

Πως γινεται να ισχυουν και τα 2? 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πως γινεται να ισχυουν και τα 2? 

Υποθέτω πως το πρώτο αφορά πωλήσεις και το δεύτερο πόσοι έπαιξαν.

Αν σκεφτείς πόσοι το παίζουν μέσω game pass τότε φαίνεται λογικό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...