Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Moderators Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 hour ago, kostiger said: Επιτελους ενα καλο νεο. Εχω ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που διαβασα μια αυθεντικα καλη ειδηση στα κονσολαδικα νηματα. Για μένα αυτό είναι το πιο κρίσιμο σημείο στην ιστορία του xCloud και -επομένως- στο μέλλον της MS ως gaming platform holder. Από τη στιγμή που οι H/W πωλήσεις είναι στα τάρταρα και στο development κομμάτι γίνεται 3rd-party developer, το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα τελειοποιηθεί το xCloud. Οπότε αυτό το feature θα είναι το κρίσιμο σημείο, δηλαδή να μπορούμε να παίζουμε μέσω xCloud όλα τα games που έχουμε αγορασμένα και όχι μόνο όσα είναι μέρος της συνδρομής. Λογικά θα προστεθεί και νέο streaming-only tier στα υπάρχοντα Game Pass πακέτα, εάν και εφόσον μπορέσουν να προσθέουν το σύνολο της βιβλιοθήκης μέσα σε αυτό το feature. Σε επόμενη φάση ελπίζω να ενεργοποιήσουν το HDR και σε μεθεπόμενη 4Κ και 120 καρέ στην υπηρεσία τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες Με το delay τι θα γινει ομως; Γαματο feature το xcloud αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι οριακα playable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Moderators Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 hours ago, Mitroglou7 said: Με το delay τι θα γινει ομως; Γαματο feature το xcloud αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι οριακα playable. Τι λες, ούτε καν. Δεν έχω συναντήσει game που να έχω σημαντικό πρόβλημα, είτε παίζοντας από το cloud είτε από την κονσόλα μου απομακρυσμένα. Σε ποια games έχεις συναντήσει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Τι λες, ούτε καν. Δεν έχω συναντήσει game που να έχω σημαντικό πρόβλημα, είτε παίζοντας από το cloud είτε από την κονσόλα μου απομακρυσμένα. Σε ποια games έχεις συναντήσει πρόβλημα; Να είμαι ειλικρινής δε το έχω δοκιμάσει το xcloud αλλά είχα δοκιμάσει το αντίστοιχο στο PS και ήταν αρκετά μέτριο σαν εμπειρία. Οκ σε κάποια "αργά" games αλλά σε άλλα πιο "γρήγορα" δεν ήταν ωραία εμπειρία. Αντίστοιχα δοκίμασα το GeForce με παρόμοια αποτελέσματα. Θεώρησα ότι και το xcloud όπως είναι λογικό θα έχει και αυτό μια αίσθηση "100ms ping". Θα χαρώ να με διαψεύσεις γιατί ξανά κονσόλα της MS δε πρόκειται να πάρω αλλά ένα xcloud θα μ'ενδιέφερε. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Mitroglou7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα