firepc Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Χαζομαρίτσες βάζει. Μόνο για τα day1 triple A αξίζει Οτι ισχύει δλδ και για τις άλλες συνδρομές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ 8 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Για ακόμα μια φορά "παιχνιδάρες" στο game pass. Τι να πω. Ώρες - ώρες λέω γιατί έβαλα game pass utlimate με αυτά τα παιχνίδια που βάζει κάθε μήνα η ms. Από αυτά το μόνο αξιοπρεπές και 3A παιχνίδι είναι το flight simulator κατά τ' άλλα ένας ακόμα άκυρος για να μην πω τίποτα άλλο μήνας. Το goat simulator ειναι η απολυτη σαχλαμαρα για να περασεις ωραια ενα μισαωρο με το κρου. Αλλα μεχρι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. Τρίτη στις 04:59 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:59 μμ Όλα εκτός του flight simulator στην ουσία indy παιχνίδια είναι και τίποτα άλλο. Μ' αρέσει που διαφήμιζε ότι θα βάζει και 3Α παιχνίδια μέσα στο game pass αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω κάτι τέτοιο. Ποιο πολύ indy games βάζουν παρά 3Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 μμ Δεν ξερω αν ειναι γνωστο bug και εχει τυχει σε αλλους.Ειχα εγκαταστησει το cod6 και modern warfare 3 και σημερα που ανοιξα την κονσολα δεν υπαρχουν.Μου δινει την επιλογη να τα ξανακατεβασω σαν να μην υπηρχαν στην κονσολα.Εχει τυχει σε αλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. Τρίτη στις 09:37 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:37 μμ On 03/11/2024 at 15:59, Paragontas-x said: Πλακα πλάκα έχετε βρει πουθενά να πουλιέται η series x digital εκδοχή; MS Store με δωρεαν μτφ και 2 χρονια εγγυηση… https://www.xbox.com/de-DE/configure/8z1l85h2g116 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. Τετάρτη στις 12:40 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:40 μμ 19 hours ago, Paragontas-x said: Όλα εκτός του flight simulator στην ουσία indy παιχνίδια είναι και τίποτα άλλο. Μ' αρέσει που διαφήμιζε ότι θα βάζει και 3Α παιχνίδια μέσα στο game pass αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω κάτι τέτοιο. Ποιο πολύ indy games βάζουν παρά 3Α. Πριν λίγες μέρες μπήκε ολόκληρο COD. Τώρα μπαίνει το flight simulator. Πόσα περισσότερα 3Α; Ναι, κι εγώ δεν παίζω ούτε FPS ούτε simulators, αλλά δε γίνεται να έχουμε την απαίτηση να μπαίνει 3Α από κάθε είδος κάθε μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:45 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:45 μμ Τίποτα έχει ''καθαρίσει'' το Xbox. Ό,τι δούμε από Sony μεριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. Τετάρτη στις 01:01 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:01 μμ 20 λεπτά πριν, thagkol είπε Πριν λίγες μέρες μπήκε ολόκληρο COD. Τώρα μπαίνει το flight simulator. Πόσα περισσότερα 3Α; Ναι, κι εγώ δεν παίζω ούτε FPS ούτε simulators, αλλά δε γίνεται να έχουμε την απαίτηση να μπαίνει 3Α από κάθε είδος κάθε μήνα. Γιατι δεν γίνεται; Μία χαρά γίνεται από τη στιγμή που πληρώνουμε κάθε μήνα πάνω από 10 ευρώ. Άλλωστε υποτιθετε γι αυτο το λόγο πληρώνουμε συνδρομή για να μπαίνουν καλυτερα παιχνίδια καθε μήνα. 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τίποτα έχει ''καθαρίσει'' το Xbox. Ό,τι δούμε από Sony μεριά. Δυστυχώς ισχύει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. Τετάρτη στις 01:24 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:24 μμ 20 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Γιατι δεν γίνεται; Μία χαρά γίνεται από τη στιγμή που πληρώνουμε κάθε μήνα πάνω από 10 ευρώ. Άλλωστε υποτιθετε γι αυτο το λόγο πληρώνουμε συνδρομή για να μπαίνουν καλυτερα παιχνίδια καθε μήνα. Δυστυχώς ισχύει κάτι τέτοιο. Και εμενα εληξε και δεν εχω ανανεωσει ακομα. Αλλα περιμενω Indiana και Fable να την ενεργοποιησω ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 μμ Εγώ δεν είπα ότι έληξε η δική μου συνδρομή απλα παραθεσα ότι πληρώνεις στην ουσία κάθε μήνα δεν είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 02:01 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:01 μμ (επεξεργασμένο) Παρατηρώ οτι τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να βάζει 1 καινούργιο tripleA το μήνα Σεπτέμβριο, ARA History Untold Οκτώβριο, CoD6 Νοέμβριο, Stalker 2 Δεκέμβριο, Indiana Jones Ιανουάριο, Commandos Origins (ίσως) Φεβρουάριο, Avowed Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:02 μμ από firepc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ 3 hours ago, Paragontas-x said: από τη στιγμή που πληρώνουμε κάθε μήνα πάνω από 10 ευρώ. γκουχ γκουχ... Δε νομίζω κανείς εδώ μέσα να πληρώνει πάνω από 10 ευρώ το μήνα. Όπως και να χει όμως, όποιος κρίνει ότι δεν του κάνει η συνδρομή την κόβει. Προσωπικά μιλώντας, μόνο το backlog που έχω από παιχνίδια του gamepass δε μου φτάνουν ούτε τα 3 χρόνια που έχω στακάρει. Αλλά εγώ άργησα να ξεκινήσω και παίζω ακόμα από τα παλιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά το θέμα είναι ότι η "παγαποντιες" που κάνουμε εμείς δεν τις ξέρουν όλοι επομένως θα παμε με το τι κάνουν οι πολλοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. Τετάρτη στις 07:33 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:33 μμ 2 ώρες πριν, thagkol είπε γκουχ γκουχ... Δε νομίζω κανείς εδώ μέσα να πληρώνει πάνω από 10 ευρώ το μήνα. Με φώναξε κανείς?17.99 δίνω ακόμα..Τι έχω χάσει ρε παιδιά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 μμ Στα κλειδαδικα που αγοράζω μου βγαίνει 7 ευρώ ο μήνας για την ultimate...Τσάμπα πράγμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα