Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/10/2024 στις 12:27 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Σας έχει τύχει σε διάφορα παιχνίδια να σε πετάει ξαφνικά στη home screen της κονσόλας και να πρέπει να ξανά τρέξεις το παιχνίδι από την αρχή.

Αν ναι έχει βρει κανείς λύση γι' αυτό το πρόβλημα?

Ναι μόνο στο multiplayer του Gears 5 σε competitive mode

Horde και escape δεν έχω θέμα.

Αλλά μερικές φορές συμβαίνει αυτό.

Mετά όταν τρέχω το παιχνίδι ξανά δεν συμβαίνει δεύτερη φορά.

Και μου εμφανίζει ειδοποίηση το παιχνίδι να συνεχίσω το ίδιο match χωρίς να ξεκινήσω από την αρχή.

Δεν είναι θέμα hardware μην ανησυχείς.

Παίζω σε Xbox Series X

Επεξ/σία από Westcoast
  • Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι το αντίστοιχο bsod που έχει και στο PS. Αντί να σου εμφανίσει μήνυμα, απλά σε πετάει στην αρχική. Από το 18 το έχω συναντήσει σε κάθε τύπου xbox (one s, one x, series s, series x). 

κάποιες φορές μαλιστα τρώει τέτοια φρίκη που αν σε πετάξει και πας να ξαναμπεις κατευθείαν στο παιχνίδι, πετάει μήνυμα "παρακαλουμε δοκιμαστε ξανά αργοτερα - κάτι πηγε στραβά"

Δημοσ.
On 08/10/2024 at 19:43, ParafronGR said:

είναι το αντίστοιχο bsod που έχει και στο PS. Αντί να σου εμφανίσει μήνυμα, απλά σε πετάει στην αρχική. Από το 18 το έχω συναντήσει σε κάθε τύπου xbox (one s, one x, series s, series x). 

κάποιες φορές μαλιστα τρώει τέτοια φρίκη που αν σε πετάξει και πας να ξαναμπεις κατευθείαν στο παιχνίδι, πετάει μήνυμα "παρακαλουμε δοκιμαστε ξανά αργοτερα - κάτι πηγε στραβά"

Tip: Πρωτα κλεινεις το κολλημενο παιχνιδι απο το menu button/options/stop, (η απο το download queue αν εχεις αλλα προς κατεβασμα οπου σου προτεινει να το κλεισεις/suspend για πιο γρηγορα κατεβασματα), καθαριζει η μνημη και το ξεκινας παλι και παιζει κανονικα χωρις "φρικη".

Δημοσ.
3 hours ago, Paragontas-x said:

Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνουμε αν τύχει αλλά τι κάνουμε για να μην τύχει.

It is what it is, take it or leave it.
Οπως ακριβως και με τα Windows, δεν αλλαζει η Microsoft, εσυ αλλαζεις αν θελεις.

Δημοσ.

Ποιά θερμοαγώγιμη προτείνετε για Xbox Series X;

Έχει αρχίσει να ζεσταίνεται αρκετά και ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας και θέλω να το καθαρίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nek4d είπε

It is what it is, take it or leave it.
Οπως ακριβως και με τα Windows, δεν αλλαζει η Microsoft, εσυ αλλαζεις αν θελεις.

Όχι απαραίτητα.

Αν έχουν το ίδιο πρόβλημα πολλοί και παραπονεθούν όλοι αυτοί στη κάθε Microsoft πίστεψε με θα αναγκαστεί να το φτιάξει.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nemesiskp είπε

Ποιά θερμοαγώγιμη προτείνετε για Xbox Series X;

Έχει αρχίσει να ζεσταίνεται αρκετά και ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας και θέλω να το καθαρίσω.

Αλλαγή πάστας μου φαίνεται υπερβολικό. Να φανταστώ πως αρχικά δοκίμασες να το ξεσκονίσεις εσωτερικά. Πριν καταλήξεις δλδ στο συμπέρασμα ότι έχει θέμα με την πάστα του πρέπει να διώξεις την σκόνη. Δεν είναι εύκολη υπόθεση η αλλαγή πάστας στην συγκεκριμένη κονσόλα οπότε να είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο πριν προχωρήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μωρέ έχει μπόλικη σκόνη, αλλά έλεγα αφού θα το ανοίξω για καθάρισμα να του άλλαζα και την πάστα.

Δεν μου είναι κάτι το άνοιγμα, έχω δει και βίντεο και δεν μου φαίνεται δύσκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Paragontas-x said:

Όχι απαραίτητα.

Αν έχουν το ίδιο πρόβλημα πολλοί και παραπονεθούν όλοι αυτοί στη κάθε Microsoft πίστεψε με θα αναγκαστεί να το φτιάξει.

Ε ναι, αρκει να το γνωστοποιησουν στην microsoft καταρχας και συνοδευτικα σε διεθνη φορουμ τυπου reddit.
Εδω ειναι σχεδον αχρηστη η αναφορα, πλην της προσωπικης επιβεβαιωσης του προβληματος απο τριτους.
Π.χ. ενα παιχνιδι που ειναι δωρεαν μαζι με τα αλλα επεισοδια, περασαν πολλες μερες τωρα που δεν δουλευει το ταμειο και δεν το παιρνεις, ενω τα αλλα δωρεαν αυτου και του αλλου batman (Batman: The Enemy Within και Batman - The Telltale Series, δινει ολα τα επεισοδια δωρεαν εκτος των νο.1), τα παιρνεις δωρεαν επιτοπου.
https://www.xbox.com/en-US/games/store/batman-the-telltale-series-episode-2-children-of-arkham-disc/c3p6n4kxbfk7
Βαζω στοιχημα κανεις δεν το λεει στην microsoft...

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nemesiskp είπε

Μωρέ έχει μπόλικη σκόνη, αλλά έλεγα αφού θα το ανοίξω για καθάρισμα να του άλλαζα και την πάστα.

Δεν μου είναι κάτι το άνοιγμα, έχω δει και βίντεο και δεν μου φαίνεται δύσκολο.

Όπως και να έχει πρώτα καθαρίζουμε καλά την σκόνη και αν το πρόβλημα επιμένει τότε αλλάζουμε πάστα.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Ακόμα Ελλάδα δεν μπορούμε επίσημα να χρησιμοποιήσουμε xcloud σωστά ή κάνω λάθος;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...