Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Δηλαδή day one περιλαμβάνει μόνο το ultimate με εξαίρεση την έκδοση για pc. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από p07apo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου θελω να αγορασω κοντρολ τι διαφορα εχουν τα version2; , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, p07apo είπε Δηλαδή day one περιλαμβάνει μόνο το ultimate με εξαίρεση την έκδοση για pc. Σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι από Αργεντινή . Διάβασα τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει πρόβλημα ισχύει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Παιδιά ας να μας ενημερώσει κάποιος αν τελικά το να αγορασει καποιος ενα παιχνίδι απο άλλες χωρες δεν είναι πλέον εφικτό ή είναι η γιατί θελω να πάρω 3 παιχνίδια που είδα αυτές τις μέρες! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SergioX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, Fulgore said: Μια χαρά...δεν με χαλάνε τα 1-6 pixel remasters... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 4:14 ΜΜ, manthos_27 είπε Παιδιά ας να μας ενημερώσει κάποιος αν τελικά το να αγορασει καποιος ενα παιχνίδι απο άλλες χωρες δεν είναι πλέον εφικτό ή είναι η γιατί θελω να πάρω 3 παιχνίδια που είδα αυτές τις μέρες! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Εγώ πήρα από Αργεντινή χθες όλα καλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εγώ πήρα από Αργεντινή χθες όλα καλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bellian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Θα μπορούσε να ήταν τιτάνιο έπος το halo infinite αλλα... Διερεύσε πολυ πραμα για το παρασκήνιο, και πραγματικά θα ήταν αλλο πραμα. Οποίος εχει όρεξη και χρονο (μιση ωρα) ... m.youtube.com/watch?v=jnDrkD1ejGU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Είχα αγοράσει το division 2 (base game) και έχω φτάσει level 30. Θέλω να αγοράσω και το expansion (New York). Εν τω μεταξύ το expansion σκέτο... το βρήκα σε διπλάσια τιμή από το base+expansion. Θα έχω πρόβλημα αν αγοράσω ξανά το παιχνίδι base+expansion; κανένα θέμα με τα υπάρχοντα saves ή κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα