Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και τα Nord της Oneplus αν τα πετύχεις σε έκπτωση είναι αρκετά τίμια κινητά όπως τα ξαδερφάκια της realme

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

δυσκολα θα βρεις τετοιο λογισμικο ΚΑΙ με 4 χρονια ενημερωσεις λογισμικου και 5 χρονια ασφαλειας

Pixel 6a. Κορυφή στα χρήματα του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Johnkatsab είπε

ελλειψη 5G ομως 

Έχει 5G το Pixel 6a.

https://m.gsmarena.com/google_pixel_6a-11229.php

Δεν απευθύνονται μόνο στην Ελλάδα αυτές οι τιμές και τα κινητά, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Αν, τώρα, μιλάμε για το 5G support του Pixel στην Ελλάδα, προσωπικά, Αθήνα που εμένα έως πριν 6-7 μήνες, ελάχιστες φορές είχα πιάσει 5G, συνήθως με 4G plus ήμουν (όχι με Pixel). Δεν υπάρχει σοβαρό δίκτυο ακόμα.

38 λεπτά πριν, JcD είπε

Γιατί να μην πάρει κάποιος s20fe ας πούμε? 

Γιατί θα δώσει 350€-540€ (ανάλογα πού θα το βρει) για τηλέφωνο του 2020, που από το καλοκαίρι (μόλις βγει το Android 14) δε θα μπορεί να πάρει την καινούρια έκδοση Android. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechSense είπε

Γιατι τετοιο hate για τους exynos;

Ε.....Δεν ξέρεις τώρα μωρέ και συ.🤔

Ότι παπαγαλίζουν οι Youtubers τόσα χρόνια τώρα, (εξαιρώντας φυσικά τα σοβαρά κανάλια, αλλά και Site, που το κάνουν επαγγελματικά) και κλασικά η μάζα τα ακολουθεί τυφλά σαν τα ντουβάρια!! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Johnkatsab είπε

realme gt2 με 4 χρονια υποστηριξη

4 χρονια Security updates και 3 χρονια OS update...

Ενω η samsung υποσχεθηκε 5 χρονια Security και 4 χρονια OS updates. 

1 χρονο πανω κατω ισως δεν παιζει τοσο ρολο, απλα για να γραφουμε αυτα που ισχυουν.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spysoumi είπε

Exynos λέει.....🤣 450 λίρες λέει...🤑

από ότι βλέπω είναι στο επίπεδο ενός 778G.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα το A52s 5g ..μια απο τα ίδια βγάζειη samsung.  Μονο ανεβαζουν τιμες με χαμηλοτερα specs. Το Α53 σίγουρα χειρότερο και ακριβότερο και το Α54 μια από τα ίδια φαίνεται!

Επεξ/σία από Kosmal
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Makis101 είπε

Ε.....Δεν ξέρεις τώρα μωρέ και συ.🤔

Ότι παπαγαλίζουν οι Youtubers τόσα χρόνια τώρα, (εξαιρώντας φυσικά τα σοβαρά κανάλια, αλλά και Site, που το κάνουν επαγγελματικά) και κλασικά η μάζα τα ακολουθεί τυφλά σαν τα ντουβάρια!! 

Διάβασες την απάντηση μου; Δεν μίλησα για τον exynos. Όσο για τον τρόπο που σκεφτόμαστε κρατά επιφυλάξεις γιατί κάποιοι που θεωρείς ντουβαρια μπορεί να είναι πολύ πιο έξυπνοι από σένα.

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Έχει 5G το Pixel 6a.

https://m.gsmarena.com/google_pixel_6a-11229.php

Δεν απευθύνονται μόνο στην Ελλάδα αυτές οι τιμές και τα κινητά, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Αν, τώρα, μιλάμε για το 5G support του Pixel στην Ελλάδα, προσωπικά, Αθήνα που εμένα έως πριν 6-7 μήνες, ελάχιστες φορές είχα πιάσει 5G, συνήθως με 4G plus ήμουν (όχι με Pixel). Δεν υπάρχει σοβαρό δίκτυο ακόμα.

εχεις δικιο ,αναφερομουν μονο για την ελληνικη αγορα... εντωμεταξυ θεσσαλονικη κανονικα σχεδον παντου 5G βλεπω 

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

4 χρονια Security updates και 3 χρονια OS update...

Ενω η samsung στις galaxy υποσχεθηκε 5 χρονια Security και 4 χρονια OS updates. 

1 χρονο πανω κατω ισως δεν παιζει τοσο ρολο, απλα για να γραφουμε αυτα που ισχυουν.

δεν θυμομουν κι εγω ακριβως ποσα ελεγε ,μου αρκει που ξεφυγαμε απο το 1-2 χρονια μιας εταιριας που μου διαφευγει το ονομα της....ααα xiaomi ,2 κινητα ενα του 21 ενα του 22 και δεν εχουν παρει ουτε μια αναβαθμιση ανδροιντ μονο miui update παιρνουν 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, keysmith είπε

κινητά με καλά στα χαρτιά χαρακτηριστικά (καλές θεωρητικά κάμερες με OIS και στα δύο μοντέλα που δεν εχουν πάντα οι ανταγωνιστές στην ίδια τιμή, πολύ καλή οθόνη, πλέον μακρές αναβαθμήσεις). Ομως αγοράζοντας smansung μπαίνεις στο ρίσκο (ή βεβαιότητα?)  κουβαλάνε τις γνωστές samsugιστικες αδυναμίες όπως ότι

• δεν εχουν φορτιστή (το Α33 και δίνει καλώδιο type-c2type-c)
  • έχουν φτωχό Shell που δείχνει πολύ λίγο μπροστά στις ευκολίες πχ των Xiaomi με MIUI (ψάχναμε να βρούμε πράγματα που είχε outofthebox με το remdi note 4 και το miui του φίλος μου και δεν υπήρχαν στο Α52 πουθενά. Μια ήττα την έφαγε μέχρι να το αποδεχθεί),
  • εχουν αναξιόπιστες μπαταρίες και φτωχή για το μέγεθός τους διάρκεια (δεν φταίει η μπαταρία βεβαια για αυτό, και ίσως δεν ισχύει για όλα. Πάντος ο εχίνος δεν  φημίζεται ).
  • αρκετό samsung bloatware που όμως λένε τώρα είναι λιγότερο επιθετικό
  • και μερικά ακόμα..

Παρόλα αυτά, έχω χρόνια να έχω samsung και ίσως εχω χάσει επεισόδια. Ο,τι ξερω είναι από φίλους μου. Αν ήταν στη σωστή τιμή θα τα δοκίμαζα ενδεχομένως να ξανα-έχω άποψη. Οι τιμές όμως που ανακοινώθηκαν δεν δείχνουν ναι είναι η σωστές στην κατηγορία που ανήκουν. Ισως οι street price να ειναι σημαντικά καλύτερες και να φτιάξει το πράγμα. 

Καιρός να δοκιμάσεις γιατί δεν νομίζω οτι ισχύουν αυτά τα αρνητικά. 

• Like 3
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

@MikeKata Αν, τώρα, μιλάμε για το 5G support του Pixel στην Ελλάδα, προσωπικά, Αθήνα που εμένα έως πριν 6-7 μήνες, ελάχιστες φορές είχα πιάσει 5G, συνήθως με 4G plus ήμουν (όχι με Pixel). Δεν υπάρχει σοβαρό δίκτυο ακόμα.

Mια χαρά σοβαρό δίκτυο 5G έχει Αθήνα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

από ότι βλέπω είναι στο επίπεδο ενός 778G.

Ναι αυτό είναι το πρόβλημα.... Δεν είναι 778G.... είναι 1380..... 😉

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...