psixakias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Έχω το εξής "πρόβλημα" και όποιος μπορεί ας μου δώσει τα "φώτα" του ως λύση του: Θέλω να μπορέσω να διαβάσω σωστά προκειμένουν να πάω να δώσω γραπτές εξετάσεις στον τομέα της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο ΑΘηνών και έχω τα εξείς μαθήματα: 1. Διδακτική της Πληροφορικής 2. Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα 3. Δίκτυα ΙΙ 4. Ασφάλεια Υπολογιστών και Προστασία Δεδομένων 5. Βάσεις Δεδομένων ΙΙ. Από όσα ρώτησα δεν υπάρχει προαπαιτούμενο για το κάθε ένα από τα παραπάνω μαθήματα. Υπάρχουν σημειώσεις κατανοητές για τα παραπάνω μαθήματα; Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς παρόμοι πρόβλημα; Όποιος μπορέσει και μου απαντήσει γιατί θέλω να βάλω μία σειρά και να τελειώνω σωστά και αποτελεσματικά. Ακόμα και Φροντιστήριο να μου προτείνεται έχετε υπόψην σας κάποιο που να μπορώ να ανταπεξέλθω; Σας ευχαριστώ πολύ.
Haldol Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Οι πιο κατανοητές σημειώσεις είναι... οι δικές σου. Η επόμενη επιλογή είναι να παρακολουθήσεις ΤΩΡΑ τα μαθήματα (Delos), με δεδομένο ότι μάλλον καταγράφονται. Τα βιβλία άσ'τα στην άκρη, διότι έχουν τρομερό όγκο πληροφορίας που μάλλον δε θα σου χρειαστεί "απλά για να περάσεις". Από την άλλη, οι "σκέτες" σημειώσεις από έναν συμφοιτητή σου, μάλλον δε θα σε εξυπηρετήσουν ούτε αυτές κάπου, δεδομένου ότι δεν έχουν σκοπό να διδάξουν κάτι, αλλά να υπενθυμίσουν 5 σημαντικά στοιχεία σε κάποιον που έχει παρακολουθήσει το μάθημα. Κι εγώ π.χ. άμα κάτσω να βρω αρχαίες σημειώσεις από Δίκτυα Ι που είχα κάνει πριν χρόνια (σ' άλλη σχολή, αλλά με ίδιο γνωστικό αντικείμενο) και δεις τη μισή ύλη του μαθήματος σε 2 σελίδες Α4, με πάμπολα βελάκια και highlights, τι θα καταλάβεις; Μάλλον τίποτα. Εγώ όμως καταλαβαίνω, διότι τις έγραψα για να εξυπηρετηθώ ο ίδιος. Η επόμενη επιλογή, αν δε μπορείς να δεις τα μαθήματα (π.χ. δεν υπάρχουν) είναι να στα εξηγήσει κάποιος (είτε φροντιστήριο, ή κάποιος που είχε παρακολουθήσει). Από διαφάνεις ή λοιπόν υποστηρικτικό υλικό δύσκολα θα καταλάβεις κάτι.
vamvakoolas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, psixakias είπε Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Έχω το εξής "πρόβλημα" και όποιος μπορεί ας μου δώσει τα "φώτα" του ως λύση του: Θέλω να μπορέσω να διαβάσω σωστά προκειμένουν να πάω να δώσω γραπτές εξετάσεις στον τομέα της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο ΑΘηνών και έχω τα εξείς μαθήματα: 1. Διδακτική της Πληροφορικής 2. Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα 3. Δίκτυα ΙΙ 4. Ασφάλεια Υπολογιστών και Προστασία Δεδομένων 5. Βάσεις Δεδομένων ΙΙ. Από όσα ρώτησα δεν υπάρχει προαπαιτούμενο για το κάθε ένα από τα παραπάνω μαθήματα. Υπάρχουν σημειώσεις κατανοητές για τα παραπάνω μαθήματα; Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς παρόμοι πρόβλημα; Όποιος μπορέσει και μου απαντήσει γιατί θέλω να βάλω μία σειρά και να τελειώνω σωστά και αποτελεσματικά. Ακόμα και Φροντιστήριο να μου προτείνεται έχετε υπόψην σας κάποιο που να μπορώ να ανταπεξέλθω; Σας ευχαριστώ πολύ. δε θελω να σου γραψω για φροντιστηριο αλλα κατι που ειχα μαθει απο συμφοιτητες μου (και δουλεψε) ειναι που αγορασα ετοιμες σημειωσεις απο φωτοτυπαδικο στη Γρ Κουσιδη. Ενω πηγαινα μαθηματα και επαιρνα σημειωσεις, οταν τις αγορασα και τις διαβασα (καλλογραμμενες μαλλον απο κοπελα) ειδα καποια σημεια που ειτε δεν ειχα σημειωσει ειτε δεν ειχα δωσει βαρυτητα. Πηγαινε λοιπον και ρωτα σε ενα απο αυτα (και αν δεν εχουν ρωτα που να βρεις) ή ρωτα συμφοιτητες σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα