Προς το περιεχόμενο

HP Color LaserJet M277dw και κάθετη γραμμή σε σκανάρισμα

bill_viper
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Kthulhou,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την παρέα, έχω το πολυμηχάνημα του τίτλου HP Color LaserJet M277dw και όταν σκανάρω από το αυτόματο feed (όχι από το τζάμι) μου βγάζει μία κάθετη γραμμή.

Διορθώνεται αυτό με κάποιο τρόπο; Άνοιξα το μηχάνημα σε εκείνο το σημείο αλλά δε μπορώ να καταλάβω κάτι.

Screenshot 2023-03-15 at 12.06.00.jpeg

IMG_5190 Large.jpeg

IMG_5191 Large.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει καποιο λεκε ή κοκκο σκονης στο μικρο παραλληλογραμμο τζαμι που βρισκεται αριστερα απο το μεγαλο του σκανερ. Καθαρισε το καλα καλα με ενα νωπο μαλακο πανι και ξαναδοκιμασε.

• Like 1
  • Thanks 1

Τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα παίδες, σας ευχαριστώ πολύ. Ακολούθησα τις οδηγίες του βίντεο, και κάποιο θέμα υπήρχε στο κάθετο τζάμι/σκάνερ που βρίσκεται δίπλα από το flatbed. 

Βέβαια, μου πήρε κάνα μισάωρο και εναλλαγή Άζαξ για τα τζάμια κι ενός καθαριστικού για οθόνες (πάντα με microfiber πανάκι) και πολύ δυνατό τρίψιμο. Έβλεπα μετά ότι κάθε σελίδα που εκτύπωνα γινόταν όλο και πιο αχνή η γραμμή. Τώρα σκάναρα και εκτύπωσα 4 σελίδες και εξαφανίστηκε! Woohoo!! Το ADF tray βολεύει πολύ περισσότερο από το flatbed γιατί γλυτώνεις τα άνοιξε-κλείσε.

IMG_5193 Large.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/3/2023 στις 12:40 ΜΜ, bill_viper είπε

Το ADF tray βολεύει πολύ περισσότερο από το flatbed γιατί γλυτώνεις τα άνοιξε-κλείσε.

Η βολή είναι το ένα σκέλος. Το άλλο (και πολύ πιο σημαντικό) είναι ότι δίνεις μακροζωία στο μηχάνημα. Το άνοιξε-κλείσε αφαιρεί χρόνο ζωής είτε σε πολυμηχάνημα είτε σε φωτοτυπικό.

Επεξ/σία από georgeole

5 ώρες πριν, georgeole είπε

Η βολή είναι το ένα σκέλος. Το άλλο (και πολύ πιο σημαντικό) είναι ότι δίνεις μακροζωία στο μηχάνημα. Το άνοιξε-κλείσε αφαιρεί χρόνο ζωής είτε σε πολυμηχάνημα είτε σε φωτοτυπικό.

Επισης η λαμπα μενει σταθερη και δεν παει περα δωθε.

7 ώρες πριν, bill_viper είπε

Βέβαια, μου πήρε κάνα μισάωρο και εναλλαγή Άζαξ για τα τζάμια κι ενός καθαριστικού για οθόνες (πάντα με microfiber πανάκι) και πολύ δυνατό τρίψιμο

επειδή θα το ξαναβρεις μπροστά σου, δες από το βίντεο πως βρίσκεις (με το σκανάρισμα λευκής σελίδας) που (περίπου) είναι η κουκίδα που σου σπάει τα νεύρα κ κάνει τη γραμμή κ δε θέλει κόπο. με ένα καπάκι από στυλό BIC, με τη μαλακή μακρυά άκρη, ξύνεις το σκουπιδάκι. ΔΕΝ κινδυνεύεις να ξύσεις το τζάμι έτσι.

13 ώρες πριν, Kthulhou είπε

επειδή θα το ξαναβρεις μπροστά σου, δες από το βίντεο πως βρίσκεις (με το σκανάρισμα λευκής σελίδας) που (περίπου) είναι η κουκίδα που σου σπάει τα νεύρα κ κάνει τη γραμμή κ δε θέλει κόπο. με ένα καπάκι από στυλό BIC, με τη μαλακή μακρυά άκρη, ξύνεις το σκουπιδάκι. ΔΕΝ κινδυνεύεις να ξύσεις το τζάμι έτσι.

Ναι, ναι, έτσι το έκανα. Έβαλα και φακό LED δυνατό και παρόλα αυτά δεν υπήρχε σκουπιδάκι. Δε ξέρω τι είχε συμβεί, με πολύ δυνατό τρίψιμο με Άζαξ επανήλθε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...