Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Ναι πες τους, λογικά fake είναι 😅 Update: μετά από τυχαίο ψάξιμο για να δω τι διαφημίσεις έχω δει με το profile μου στο Facebook, τρέχει κάθε διαφήμιση ανά περιοχή ξεχωριστά, ότι άλλο βρει κάποιος μπορεί να το ανεβάσει Μπορεί να δει ο καθένας τι διαφημίσεις έχει βάλει μια σελίδα στο Facebook απλά πηγαίνοντας στο https://www.facebook.com/ads/library βάζοντας κατηγορία που θέλει και ψάχνει την σελίδα μετά Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5VOLOS για τον Βόλο 5TRIKALA για τα Τρίκαλα 5PATRA για την Πάτρα 5CHANIA για τα Χανιά 5IRAKLEIO για Ηράκλειο Κρήτης 5AGRINIO για το Αγρίνιο RETHYMNO5 για το Ρέθυμνο 5CHALKIDA για τη Χαλκίδα 5KATERINI για την Κατερίνη 5KOZANI για την Κοζάνη 5ΕFOOD για την Άρτα 5TRIPOLI για την Τρίπολη 5KORINTHOS για την Κόρινθο οταν στν διαφημηση στα social media γραφεις μονο για νεους χρηστες και δν αναφερεις πουθενα γεωγραφικο περιορισμο ή σου λενε δεν εχουμε τετοια καμπανια μαλλον ειναι fake profile τι θεωρησε ειλικρινης; 😅😅 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από Karelia97
Titos301 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5VOLOS για τον Βόλο 5TRIKALA για τα Τρίκαλα 5PATRA για την Πάτρα 5CHANIA για τα Χανιά 5IRAKLEIO για Ηράκλειο Κρήτης 5AGRINIO για το Αγρίνιο RETHYMNO5 για το Ρέθυμνο 5CHALKIDA για τη Χαλκίδα 5KATERINI για την Κατερίνη 5KOZANI για την Κοζάνη 5ΕFOOD για την Άρτα 5TRIPOLI για την Τρίπολη 5KORINTHOS για την Κόρινθο
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μπηκε στον τιτλο οτι αφορα την επαρχια, πολυ μικρο κομματι του πληθυσμου της χωρας, κατι που δεν φαινοταν στον τιτλο. 1
mikemart Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Στις 15/3/2023 στις 10:07 ΠΜ, Phoenix7 είπε Στο facebook υπάρχει χορηγούμενη η παρακάτω διαφήμιση για νέους λογαριασμούς και 5€ έκπτωση. Ήμουν οριακά στο να το ανεβάσω, ελπίζω να μην γίνει abuse γιατί μετά θα λέμε δεν μας δίνουν ποτέ τίποτα 1 παραγγελία είναι καλή, 2-3 είναι λαιμαργία 😅 Update: μετά από τυχαίο ψάξιμο για να δω τι διαφημίσεις έχω δει με το profile μου στο Facebook, τρέχει κάθε διαφήμιση ανά περιοχή ξεχωριστά, ότι άλλο βρει κάποιος μπορεί να το ανεβάσει Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 5VOLOS για τον Βόλο 5TRIKALA για τα Τρίκαλα 5PATRA για την Πάτρα 5CHANIA για τα Χανιά 5IRAKLEIO για Ηράκλειο Κρήτης 5AGRINIO για το Αγρίνιο RETHYMNO5 για το Ρέθυμνο 5CHALKIDA για τη Χαλκίδα 5KATERINI για την Κατερίνη 5KOZANI για την Κοζάνη 5ΕFOOD για την Άρτα 5TRIPOLI για την Τρίπολη 5KORINTHOS για την Κόρινθο Για Αλεξανδρούπολη ο κωδικός είναι: ALEXNEW
nermain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, costacurta είπε HELLOTHESS. Θεσσαλονίκη Έως Κυριακή Μη ενεργο κουπονι λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις