Phoenix7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο facebook υπάρχει χορηγούμενη η παρακάτω διαφήμιση για νέους λογαριασμούς και 5€ έκπτωση. Ήμουν οριακά στο να το ανεβάσω, ελπίζω να μην γίνει abuse γιατί μετά θα λέμε δεν μας δίνουν ποτέ τίποτα 1 παραγγελία είναι καλή, 2-3 είναι λαιμαργία 😅 Update: μετά από τυχαίο ψάξιμο για να δω τι διαφημίσεις έχω δει με το profile μου στο Facebook, τρέχει κάθε διαφήμιση ανά περιοχή ξεχωριστά, ότι άλλο βρει κάποιος μπορεί να το ανεβάσει Spoiler 5VOLOS για τον Βόλο 5TRIKALA για τα Τρίκαλα 5PATRA για την Πάτρα 5CHANIA για τα Χανιά 5IRAKLEIO για Ηράκλειο Κρήτης 5AGRINIO για το Αγρίνιο RETHYMNO5 για το Ρέθυμνο 5CHALKIDA για τη Χαλκίδα 5KATERINI για την Κατερίνη 5KOZANI για την Κοζάνη 5ΕFOOD για την Άρτα 5TRIPOLI για την Τρίπολη 5KORINTHOS για την Κόρινθο Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από Phoenix7 1 1
Dark-o-phobia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μου έβγαλε ότι δεν δουλεύει ο κωδικός για το κατάστημα που επέλεξα. Δεν το έψαξα άλλο το παράτησα. 1
eliac7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Και εγώ δοκίμασα και λέει "μη έγκυρο κατάστημα", ούτε σε e-food market το δέχεται. Που το δέχεσαι ρε e-food τέλος πάντων να ούμε; 😂 1
Bitbit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 εμένα μου είχε πεταχτεί διαφήμιση στο viber για τα 5€ του efood. Δε συγκράτησα τον κωδικό αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτος. πιθανόν να έχει λήξει αν δε σας δουλεύει
Phoenix7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Κινητό, και email δεν πρέπει να έχουν ξανά χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογή. Ειδάλλως δεν θα δουλέψει.
eliac7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Κινητό, και email δεν πρέπει να έχουν ξανά χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογή. Ειδάλλως δεν θα δουλέψει. Δεν είχαν ξανά χρησιμοποιηθεί, ούτε e-mail ούτε κινητό και πάλι δεν δούλεψε... 1
Phoenix7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, eliac7 είπε Δεν είχαν ξανά χρησιμοποιηθεί, ούτε e-mail ούτε κινητό και πάλι δεν δούλεψε... Τι να σου πω, ας δοκιμάσει και κανένας ακόμα, αν υπάρχουν 2-3 άτομα, να αλλάξει ο τίτλος μετά σε Τέλος, ή αν έχει βγει σε άλλο promo με άλλο κωδικό προσφοράς
dispi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ισχύει στο efood και ο κωδικός 5SPARTI , από διαφήμιση στο facebook Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από dispi
TechSense Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, dispi είπε Ισχύει στο efood και ο κωδικός 5SPARTI , από διαφήμιση στο facebook Μη εγκυρο καταστημα μου λεει που το δοκιμασα τωρα απο νεο λογαριασμο
livornian7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 ο κωδικοσ ειναι για καταστηματα αρτας....και σπαρτης ο αλλος...αν εχει καποιος για αθηνα ας στειλει
nermain Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, livornian7 είπε ο κωδικοσ ειναι για καταστηματα αρτας....και σπαρτης ο αλλος...αν εχει καποιος για αθηνα ας στειλει Ο κωδικος 5efood ειναι μονο για Αρτα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 δεν ισχυει παιδια ψευτικη διαφιμηση ειναι... εστειλα εγω στο support γιατι νομιζα οτι απλα δν ειναι εγκυρα τα καταστηαμτα της πολης μου και η επικη απαντηση ηταν : δν κανουμε εμεις καποια τετοια καμπανια διαφιμησης μαλλον ειναι απο ψευτικο προφιλ... τι να πεις..
Phoenix7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Karelia97 είπε δεν ισχυει παιδια ψευτικη διαφιμηση ειναι... εστειλα εγω στο support γιατι νομιζα οτι απλα δν ειναι εγκυρα τα καταστηαμτα της πολης μου και η επικη απαντηση ηταν : δν κανουμε εμεις καποια τετοια καμπανια διαφιμησης μαλλον ειναι απο ψευτικο προφιλ... τι να πεις.. Ναι πες τους, λογικά fake είναι 😅 Update: μετά από τυχαίο ψάξιμο για να δω τι διαφημίσεις έχω δει με το profile μου στο Facebook, τρέχει κάθε διαφήμιση ανά περιοχή ξεχωριστά, ότι άλλο βρει κάποιος μπορεί να το ανεβάσει Μπορεί να δει ο καθένας τι διαφημίσεις έχει βάλει μια σελίδα στο Facebook απλά πηγαίνοντας στο https://www.facebook.com/ads/library βάζοντας κατηγορία που θέλει και ψάχνει την σελίδα μετά Spoiler 5VOLOS για τον Βόλο 5TRIKALA για τα Τρίκαλα 5PATRA για την Πάτρα 5CHANIA για τα Χανιά 5IRAKLEIO για Ηράκλειο Κρήτης 5AGRINIO για το Αγρίνιο RETHYMNO5 για το Ρέθυμνο 5CHALKIDA για τη Χαλκίδα 5KATERINI για την Κατερίνη 5KOZANI για την Κοζάνη 5ΕFOOD για την Άρτα 5TRIPOLI για την Τρίπολη 5KORINTHOS για την Κόρινθο Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από Phoenix7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις