Rattlehead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τρέχει προσφορά 12.5€/μηνα για το cosmote tv Sports Pack για 6 μήνες. Δίνει δώρο soundbar CREATIVE Stage Air Ισχύει έως 31/3 https://www.cosmote.gr/eshop/go/COSMOTE-TV/COSMOTE-TV-Streaming/COSMOTE-TV-Sports-choices/rateplan/Sports Pack Επίσης το cinema pack στα 12€ από 15€ με το ίδιο δώρο και απ'οτι φαίνεται χωρίς περιορισμό ενεργοποίησης Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Rattlehead
fytotech Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 33 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Τρέχει προσφορά 12.5€/μηνα για το cosmote tv Sports Pack για 6 μήνες. Δίνει δώρο soundbar CREATIVE Stage Air Ισχύει έως 31/3 https://www.cosmote.gr/eshop/go/COSMOTE-TV/COSMOTE-TV-Streaming/COSMOTE-TV-Sports-choices/rateplan/Sports Pack Επίσης το cinema pack στα 12€ από 15€ με το ίδιο δώρο και απ'οτι φαίνεται χωρίς περιορισμό ενεργοποίησης Είναι συμβόλαιο για 24 μήνες. Οι 6 μήνες είναι στα 12,5. Οι υπόλοιποι κανονικά. 3
giorginho Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως έχω φουλ πακ καμιά 10ετια τώρα πρώτα στα 18€ και μετά στα 20€ και τέλος του μήνα το κόβω. Δεν έχει μείνει τ_ι_π_ο_τ_α που να αξίζει πέραν του περιστασιακου ΤΣΛ και των 3 ελληνικών ομάδων, για όποιον παρακολουθεί ή είναι φαν, μέχρι και η Φ1 πήγε φέτος στον αντ1, τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα νοβα/εον.... Για 10€ ή έστω 12,50€ συν την ηχομπαρα μονιμη τιμή υπό αυτές τις συνθήκες ίσως το σκεφτόμουν, τώρα οποιος βάλει σπορτς πακ και μου πει πού πάνε τα 25€ που θα δίνει μετά τον 6ο μήνα για να αξίζει, δε ξέρω, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει φυσικά αλλά το να μην έχει πέσει δραστικά η τιμή με όλα όσα αφαίρεσε, ενώ από την άλλη παλιότερα όποτε κάτι προσέθετε στο πακέτο την ανέβαζε, ε είναι κοροϊδία. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από giorginho 16
notist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μεγάλη κοροϊδία. Μόνο το champions league της έχει μείνει και οι τρεις μεγάλοι στη Σούπερ λιγδα. Χίλιες φορές καφενέ με φίλους. 6
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, fytotech είπε Είναι συμβόλαιο για 24 μήνες. Οι 6 μήνες είναι στα 12,5. Οι υπόλοιποι κανονικά. Για 12 μήνες είναι.
kostpap Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Για 12 μήνες είναι. 2
Genatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, giorginho είπε Εγώ πάντως έχω φουλ πακ καμιά 10ετια τώρα πρώτα στα 18€ και μετά στα 20€ και τέλος του μήνα το κόβω. Δεν έχει μείνει τ_ι_π_ο_τ_α που να αξίζει πέραν του περιστασιακου ΤΣΛ και των 3 ελληνικών ομάδων, για όποιον παρακολουθεί ή είναι φαν, μέχρι και η Φ1 πήγε φέτος στον αντ1, τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα νοβα/εον.... Για 10€ ή έστω 12,50€ συν την ηχομπαρα μονιμη τιμή υπό αυτές τις συνθήκες ίσως το σκεφτόμουν, τώρα οποιος βάλει σπορτς πακ και μου πει πού πάνε τα 25€ που θα δίνει μετά τον 6ο μήνα για να αξίζει, δε ξέρω, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει φυσικά αλλά το να μην έχει πέσει δραστικά η τιμή με όλα όσα αφαίρεσε, ενώ από την άλλη παλιότερα όποτε κάτι προσέθετε στο πακέτο την ανέβαζε, ε είναι κοροϊδία. Έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ το έχω κόψει εδώ και ένα χρόνο όταν έχασε. Πρέμιερ Αγγλίας όμως να ξέρεις ότι στην cosmote λόγω ότι πήρε ελληνικές ομάδες ανέβηκαν οι συνδρομητές
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, kostpap είπε Ίσως να είναι για να πάρεις και το soundbar. Πάντως σε κατάστημα είναι σε 12μηνο.
Thrylos7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Ίσως να είναι για να πάρεις και το soundbar. Πάντως σε κατάστημα είναι σε 12μηνο. Για 12μηνο ισως αξιζει, βγαινει μεσοσταθμικα 18.75ε το μηνα, και σιγουρα αμα στο 12μηνο το κοψεις καποια προσφορα θα σου κανουν και δε θα πας στα 25ε Ξερει κανεις αν ισχυει και για δορυφορικο ή ειναι μονο για streaming? 1
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Για 12μηνο ισως αξιζει, βγαινει μεσοσταθμικα 18.75ε το μηνα, και σιγουρα αμα στο 12μηνο το κοψεις καποια προσφορα θα σου κανουν και δε θα πας στα 25ε Ξερει κανεις αν ισχυει και για δορυφορικο ή ειναι μονο για streaming? 13,45€ για 3 μήνες σε 12μηνο πάλι.
Thrylos7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε 13,45€ για 3 μήνες σε 12μηνο πάλι. αυτη ειναι προσφορα για το δορυφορικο? Η τιμη μετα τους 3 μηνες ειναι 25ε ή εχει αλλη τιμη? 1 λεπτό πριν, Thrylos7 είπε αυτη ειναι προσφορα για το δορυφορικο? Η τιμη μετα τους 3 μηνες ειναι 25ε ή εχει αλλη τιμη? ακυρο, το βρηκα : https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod450023
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Αλλαξε ο παραπλανητικος τιτλος. Αφου λοιπον ειναι για 24 μηνες η δεσμευση οπως βλεπουμε στο επισημο site, τοτε σημαινει οτι οι επομενοι 18 μηνες ειναι με 25€. Αν και γραφει " Μετά την περίοδο δέσμευσης η τιμή διαμορφώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο.¨ Με τα σημερινα λοιπον δεδομενα φανταζομαι η τιμη του τιμοκαταλογου οτι ειναι 25 ευρω την οποια εχει ως σβησμενη τιμη στο προμο. Αν ειναι διαφορετικη ας μας ενημερωσει οποιος γνωριζει. Αν ανεβει για παραδειγμα μετα το 6μηνο θα ειναι χειροτερα, αν πεσει θα ειναι καλυτερα. Με οσα βλεπουμε ομως τωρα, η μεση τιμη/μηνα με αυτα τα δεδομενα ειναι : 6*12,5+18*25=525€ η διετια, αρα ο μηνας 21,875€. Πολυ ακριβο μου φαινεται, δεν θα παρω. Με 12.5/μηνα για 6 μηνες οπως ελεγε ο τιτλος αντιθετα, πιθανοτατα θα το δοκιμαζα και μετα το 6μηνο θα το διεκοπτα. 6
mistiri0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Σου δίνει τους επόμενους 6 μήνες αφού πρώτα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και τα ξένα κοντεύουν και αυτά, και αναμένεται το ενδιαφέρον ξανά από την αρχή των νέων πρωταθλημάτων σε 5 μήνες από τώρα. Άνθρακας ο θησαυρός! Αν είχε πάρει έστω την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ θα το σκεφτόμουν, αλλά ούτε αυτό.
mrvaggos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Ίσως να είναι για να πάρεις και το soundbar. Πάντως σε κατάστημα είναι σε 12μηνο. ρώτησες για τη συγκεκριμένη προσφορά στο κατάστημα; Δηλαδη 50% για το εξαμηνο και διαρκεια 12 μηνες; Επειδη ενδιαφερομαι ρωταω
Thrylos7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, mistiri0 είπε Σου δίνει τους επόμενους 6 μήνες αφού πρώτα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και τα ξένα κοντεύουν και αυτά, και αναμένεται το ενδιαφέρον ξανά από την αρχή των νέων πρωταθλημάτων σε 5 μήνες από τώρα. Άνθρακας ο θησαυρός! Αν είχε πάρει έστω την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ θα το σκεφτόμουν, αλλά ούτε αυτό. το ιδιο σκεφτομαι και γω....το μονο τυρακι ειναι οτι τωρα αρχιζουν τα playoff οποτε θα δεις αρκετα derby στο ελληνικο πρωταθλημα πριν περασεις στην "αγονη" περιοδο του καλοκαιριου. Για ευρωλιγκα παντως ψαξου χωριστα με VPN τουρκιας, 18ε ετησια συνδρομη αρα 1.5ε το μηνα.....αστειο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα