Προς το περιεχόμενο

Η Meta θα προχωρήσει σε ακόμη 10.000 απολύσεις, ακυρώνοντας "projects χαμηλής προτεραιότητας”

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι, πως βγαίνει αυτή κερδοφορία όμως είναι το ζουμί για εμένα. Η λογική λέει ότι υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ πλήθους, χρόνου ενασχόλησης και εσόδων. Ο χρόνος ενασχόλησης παρατηρώ ότι μειώνεται συνεχώς και για αυτό εξέφρασα την αποψη. Οι μαθητές δεν ασχολούνται καν, ανοίγουν πολλά νέα προφίλ τα άτομα ηλικιών 40 ως 65 που παλιά δεν είχανε. Πως όμως αυτοί δινουν έσοδα όταν το μόνο που παρατηρώ εγώ είναι η σπατάλη πόρων χωρίς κάτι άλλο, εκτός άμα γίνονται και άλλα πράγματα που εγώ δεν τα βλέπω. 

λόγω του αβέβαιου οικονομικού κλίματος αλλα και του ανταγωνισμού έπεσαν λίγο οι διαφημίσεις (16% μειωση στην ευρώπη δεν ειναι και λίγο) οπότε μειώθηκαν κατα 1% τα έσοδα της meta. Όλα έχουν ακριβύνει και τα επιτόκια για δανεισμό συνεχίζουν και ανεβαίνουν . Επίσης δεν ξέρω πόσο ρόλο επαιξαν και οι ισοτιμίες που είχαμε σκαμπανευάσματα. Ουσιαστικά τα καθαρα έσοδα μειώθηκαν 41% το '22 σε σχέση με το '21 . Λογικό λοιπόν μεσα στο αβέβαιο οικονομικό κλίμα να συμμαζευτεί . Προφανως και βλέπει οτι η ζητηση για διαφημίσεις θα έχει μια χαλάρωση το επόμενο διάστημα. Μην ξεχνάμε οτι οι εταιρειες που θέλουν να διαφημιστουν σκέφονται όπως η μετα και πιθανόν να κόψουν μερικώς απο το marketing

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι, πως βγαίνει αυτή κερδοφορία όμως είναι το ζουμί για εμένα. Η λογική λέει ότι υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ πλήθους, χρόνου ενασχόλησης και εσόδων. Ο χρόνος ενασχόλησης παρατηρώ ότι μειώνεται συνεχώς και για αυτό εξέφρασα την αποψη. Οι μαθητές δεν ασχολούνται καν, ανοίγουν πολλά νέα προφίλ τα άτομα ηλικιών 40 ως 65 που παλιά δεν είχανε.

Για να ξέρουμε τι από αυτά όντως ισχύει, θέλουμε σωστά metrics, όχι με συγκεκριμένο δείγμα, ή οτιδήποτε που να καταλήγει σε biased συμπέρασμα. Ακόμα και αν είναι σωστά όσα λες, ισχύουν για συγκεκριμένο κοινό και με μικρό δείγμα (ηλικίες, γεωγραφική προέλευση, κοινωνικό status, οτιδήποτε). 

Το γεγονός ότι το Facebook όσο πάει και βγάζει πιο πολλά, ενώ (αν δεχθούμε ότι ισχύει πως) ο κόσμος απομακρύνεται, είναι οξύμωρο. Δε γίνεται να συμβαίνουν και τα δύο μαζί!

Οπότε εγώ θα σου πω ότι μπορεί να έχεις δίκιο σε όσα έχεις παρατηρήσει, αλλά είναι σε συγκεκριμένο κοινό και προφανώς δεν ισχύει παντού. 

13 ώρες πριν, maneaterbug13 είπε

Θα λεγε κανείς ότι μια κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία θα λύνε το πρόβλημα της φρενήρους κατασπατάλησης πόρων και καταστροφής ζωών.

Αυτό μόνο ο Kim Jong-un θα μπορούσε να το πει. Μιας και η Βόρεια Κορέα είναι απ' τις ελάχιστες εναπομείνασες χώρες με τέτοιου τύπου σύστημα. :P

5 ώρες πριν, Haldol είπε

Αυτό μόνο ο Kim Jong-un θα μπορούσε να το πει. Μιας και η Βόρεια Κορέα είναι απ' τις ελάχιστες εναπομείνασες χώρες με τέτοιου τύπου σύστημα. :P

Το καταλαβαίνω, δεν έχεις ιδέα από άλλο κοινωνικοοικονομικό σχεδιασμό πέρα απο τον καπιταλιστικό, και οτιδήποτε διαφορετικό κάνει τζιζ. Αλλά το να ταυτίζεις Κιμ Γιονγκ Ουν με συστήματα που διέπονται από την αρχή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού (διάβασε εστω wikipedia για αυτό) φανερώνουν γνωστική και αντιληπτική κατάσταση επιπέδου Ταλιμπάν.

1 ώρα πριν, maneaterbug13 είπε

Το καταλαβαίνω, δεν έχεις ιδέα από άλλο κοινωνικοοικονομικό σχεδιασμό πέρα απο τον καπιταλιστικό, και οτιδήποτε διαφορετικό κάνει τζιζ. Αλλά το να ταυτίζεις Κιμ Γιονγκ Ουν με συστήματα που διέπονται από την αρχή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού (διάβασε εστω wikipedia για αυτό) φανερώνουν γνωστική και αντιληπτική κατάσταση επιπέδου Ταλιμπάν.

Καλά ενταξει, ούτε εγώ γνωρίζω τι είναι αυτό το οικονομικό - κοινωνικό σύστημα και αν εφαρμόζεται κάπου στον πλανήτη. Δεν γνωριζω βέβαια ούτε εάν αυτό το σύστημα το εφαρμόζει η Β. Κορέα, θέλει μελέτη και ψάξιμο γενικά. 

8 ώρες πριν, maneaterbug13 είπε

Αλλά το να ταυτίζεις Κιμ Γιονγκ Ουν με συστήματα που διέπονται από την αρχή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού (διάβασε εστω wikipedia για αυτό) φανερώνουν γνωστική και αντιληπτική κατάσταση επιπέδου Ταλιμπάν.

Μίας και λες για Wikipedia, για μπες στο λήμα που έχει για τη σχεδιασμένη οικονομία. Κάτω - κάτω έχει παραδείγματα χωρών, σε bullet list. Δες ποιο είναι το πρώτο στη σειρά (Βόρεια Κορέα).

Στ' αθλητικά το λένε και "αυτογκόλ" αυτό που μόλις κατάφερες! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...