Mangoulhs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Θα δουλέψω σεζόν σε μπαρ μόλις δώσω πανελλήνιες στην Ρόδο.Θα βγάλω ένα τίμιο 1000-2000 θα εξαρτάται από τιπς παρά πολύ.Για το σπίτι εγκαταστάσεις κτλπα θα καλυβουν οι γονείς όποτε θα είναι καθαρό χαρτζιλίκι,τι προτείνετε να αγοράσω σαν δώρο για τον εαυτό μου(ps5,pc,vr η κάτι ανερχόμενο που δεν γνωρίζω)
fotaras76 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέχρι τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν οπότε ρώτα αφού έχεις τα λεφτά. 4
Mangoulhs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, fotaras76 είπε Μέχρι τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν οπότε ρώτα αφού έχεις τα λεφτά. Είναι οικογενειακή επιχείρηση όποτε θα τα έχω σίγουρα το θεμα είναι να έχω ένα motive παραπανω
lector Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Βαλτα στην ακρη για να βγαλεις διπλωμα οδηγησης πρωτα και με οσα μαζευεις σιγα σιγα να παρεις και δικο σου μεσον. 4
Mangoulhs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, lector είπε Βαλτα στην ακρη για να βγαλεις διπλωμα οδηγησης πρωτα και με οσα μαζευεις σιγα σιγα να παρεις και δικο σου μεσον. Πολύ καλό αλλά είμαι καλυμμένος, ο ένας παππους είχε ανοίξει λογαριασμό σε εμένα και αδερφή με τα λεφτα για δίπλωμα όποτε όπου πάω να σπουδάσω θα μαθω εκει
Nik1239 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, Mangoulhs είπε Θα δουλέψω σεζόν σε μπαρ μόλις δώσω πανελλήνιες στην Ρόδο.Θα βγάλω ένα τίμιο 1000-2000 θα εξαρτάται από τιπς παρά πολύ.Για το σπίτι εγκαταστάσεις κτλπα θα καλυβουν οι γονείς όποτε θα είναι καθαρό χαρτζιλίκι,τι προτείνετε να αγοράσω σαν δώρο για τον εαυτό μου(ps5,pc,vr η κάτι ανερχόμενο που δεν γνωρίζω) Αν παίζεις racing games Ps5+psvr2+gt7+cockpit+τιμόνι ή pc+oculus+cockpit+τιμόνι+ συνδρομή iracing Αν δεν παίζεις racing games Ps5+pc με 500-600€ για game pass αν έχει κάτι exclusive και eSports games.
@topos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Mangoulhs είπε Θα δουλέψω σεζόν σε μπαρ μόλις δώσω πανελλήνιες στην Ρόδο.Θα βγάλω ένα τίμιο 1000-2000 θα εξαρτάται από τιπς παρά πολύ.Για το σπίτι εγκαταστάσεις κτλπα θα καλυβουν οι γονείς όποτε θα είναι καθαρό χαρτζιλίκι,τι προτείνετε να αγοράσω σαν δώρο για τον εαυτό μου(ps5,pc,vr η κάτι ανερχόμενο που δεν γνωρίζω) Εγώ θα έλεγα να τα κρατήσεις και να κάνεις ταξίδια/εκδρομές. Ειδικα εφόσων από τον Σεπτέμβριο θα πάτε σε διάφορες σχολές (εσύ και η παρέα σου), πρακτικά θα έχεις 0 έξοδα διαμονής σε αρκετές πόλεις και με το πάσο αρκετά οικονομική μετακινηση. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από @topos 2
Titos301 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) επενδυσε στο μελλον σου και οχι στη προσκαιρη διασκεδαση αν θες να δοκιμασεις πχ vr ή ps5 πας και σε ενα internet cafe να παιξεις 3,4,5,8 φορές, όπως λενε και παραπανω κρατα να βγαλεις σιγα σιγα το διπλωμα σου αμαξι ή και μηχανακι, μεγαλωνοντας εκει στα 20-22 θα δεις οτι η μετακινηση ειναι πολυ σημαντικο πραγμα που σου λυνει τα χερια, αν δεν εχουν οι δικοι σου ενα αμαξι που μπορειτε να μοιραζεστε θα δεις οτι ειναι φουλ χρησιμο και για παρεες/εκδρομες κτλ Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από Titos301 1
lneam Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Στις 14/3/2023 στις 8:13 ΜΜ, Mangoulhs είπε Είναι οικογενειακή επιχείρηση όποτε θα τα έχω σίγουρα το θεμα είναι να έχω ένα motive παραπανω Στις 14/3/2023 στις 9:03 ΜΜ, Mangoulhs είπε Πολύ καλό αλλά είμαι καλυμμένος, ο ένας παππους είχε ανοίξει λογαριασμό σε εμένα και αδερφή με τα λεφτα για δίπλωμα όποτε όπου πάω να σπουδάσω θα μαθω εκει μπορειτε να με υιοθετησετε ?
troi.g Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 10:35 ΠΜ, lneam είπε μπορειτε να με υιοθετησετε ? Το ίδιο σκέφτηκα, χαχαχα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα