GioNiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν τα πολυμηχανήματα Canon Pixma TS3150 και TS3350 έχουν κάποια σημαντική διαφορά. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από GioNiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Το ίδιο μηχανημα είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, highpriest είπε Το ίδιο μηχανημα είναι Ωραία σ' ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Νομιζω θα πιανουν τον ιδιο χωρο στον καδο ανακυκλωσης μολις ληξει η εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, lector είπε Νομιζω θα πιανουν τον ιδιο χωρο στον καδο ανακυκλωσης μολις ληξει η εγγυηση. Μπα για απλη χρηση μια χαρα μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, GioNiko είπε Μπα για απλη χρηση μια χαρα μου φαινεται Πασο. Να τον χρησιμοποιεις τακτικα ομως. 1-2 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα