@topos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum, Χρειάζομαι μία συσκευη για voice recording, Βρήκα ένα iphone 6 plus (ήταν το παλιό του πατέρα μου και το συγκεκριμένο έχει και 3,5αρη jack) και σκεφτόμουν μήπως το χρησιμοποιόυσα (+ εαν την παλεύει να το έχω και για dedicated συσκευη για το air 2s). Η ερώτηση μου είναι, υπαρχει factory reset με συνδιασμό κουμπιων? Η έχει τίποτα κλειδώματα Login/logout kok? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από @topos
koutsis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, @topos είπε Καλησπέρα στο forum, Χρειάζομαι μία συσκευη για voice recording, Βρήκα ένα iphone 6 plus (ήταν το παλιό του πατέρα μου και το συγκεκριμένο έχει και 3,5αρη jack) και σκεφτόμουν μήπως το χρησιμοποιόυσα (+ εαν την παλεύει να το έχω και για dedicated συσκευη για το air 2s). Η ερώτηση μου είναι, υπαρχει factory reset με συνδιασμό κουμπιων? Η έχει τίποτα κλειδώματα Login/logout kok? Τι εννοείς; θέλεις να κάνεις factory reset και δεν έχεις το pin του πατέρα σου ούτε το κωδικό Apple Id του;
@topos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, koutsis είπε Τι εννοείς; θέλεις να κάνεις factory reset και δεν έχεις το pin του πατέρα σου ούτε το κωδικό Apple Id του; Ναι, μου ειπε πως μαλλον δεν τα εχει σημειωσει πουθενα. Υ.Γ Αυτά θα ηταν τα ίδια με το επόμενο κινητό του?Eαν ναι, ίσως βρισκόταν άκρη. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από @topos
Λύση koutsis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, @topos είπε Ναι, μου ειπε πως μαλλον δεν τα εχει σημειωσει πουθενα. Υ.Γ Αυτά θα ηταν τα ίδια με το επόμενο κινητό του?Eαν ναι, ίσως βρισκόταν άκρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις reset χωρίς pin και κωδικό Apple Id. 1
@topos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις reset χωρίς pin και κωδικό Apple Id. Οκ, οπότε πρέπει να ξεκινήσω από εκεί κι εαν δεν τα βρω θα το στειλω στον κουβα. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα