psyaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας, Ψάχνω κάποιο site ή και application όπου να μετατρέπει κάποια αρχεία pdf που έχω σε excel. Έχω δοκιμάσει αρκετά από αυτά που εμφανίζονται σαν πρώτα αποτελέσματα στην αναζήτηση αλλά δεν γίνετε δουλειά. Τα κείμενα του pdf που έχω είναι κυρίως πίνακες στα ελληνικά και κάποια έχουν και εικονες πχ είναι η λέξη '' μπλούζα '' την οποία με την μετατροπή σε excel να μπαίνει αντίστοιχα σε κάποιο κελί. Δεν ξέρω αν έδωσα σωστά να καταλάβετε τι ακριβώς ψάχνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
verylife78 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 αμα το βρεις πες μου και σε εμενα... δεν το εχω καταφερει με τιποτα ακομα και με εφαρμογες απο scanner να μπορεσει κειμενο να μπει σε κουτακι του excel ετσι οπως το βλεπεις στο pdf δηλαδη. φανταζομαι αυτο εννοεις επισης με τα ελληνικα ακομα και λυσεις που με αγγλικο κειμενο να ψιλοεφερνε βολτα, ειχαν τεραστιο προβλημα !!!
tasanton Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Χωρίς να τα έχω δοκιμάσει, απλά επειδή είναι η μαμά-εταιρεία: Convert PDF to Excel online for free | Adobe Acrobat (Greece) Επίσης αυτό: Convert PDF to Excel. PDF to XLS spreadsheets online (ilovepdf.com) Τέλος, υποτίθεται ότι μπορείς να το κάνεις και μέσα από το Acrobat Reader. Ανοίγεις το αρχείο, πας στο File και εκεί Convert to Word, Excel, PowerPoint, επιλέγεις Excel και ο θεός βοηθός. Αν το PDF είναι image όμως, δεν θα δουλέψει τίποτα.
sunofG Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δοκίμασε την παρακάτω opensource εφαρμογη: https://tabula.technology/ 1
Λύση micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 FineReader και από μένα. Αν δεν τα καταφέρει αυτό δεν νομίζω να τα καταφέρει κάποιο άλλο.
psyaris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω.
Fotis_Greece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Παραδοξως τις πιο πολλες επιτυχημενες μετατροπες τις εχω καταφερει με το Wondershare PDF (δεν ειναι ομως Free)
Palp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Ένα site με μετατροπή από pdf σε excel, και με πολλές άλλες επιλογές, είναι το www.ilovepdf.com. Το χρησιμοποιώ για Αγγλικό κείμενο με καλά αποτελέσματα, αν το pdf είναι πολύπλοκο με εικόνες κτλ μπορεί να το σπάσει σε διαφορετικά φύλλα, αλλά έχει μία βάση για να ξεκινήσεις. Αν δεν βγαίνει καλά δοκίμασε και το pdf σε word, μερικές φορές βγάζει και αυτό καλό αποτέλεσμα (και μετά το μεταφέρεις σε excel).
psyaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δοκίμασα το Finereader pro την mobile version γιατί στο pc είχα ένα θέμα και πραγματικα κάνει παπάδες! Κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. Ευχαριστώ πολύ . Οπότε όποιος ζητάει κάτι αντίστοιχο να δοκιμάσει την παραπάνω εφαρμογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα