Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν είναι λογικές οι ταχύτητες που μου βγαίνουν στα speedtest. Έχω σύνδεση Nova Fiber 200 και οι ταχύτητες φαίνεται να μην είναι καθόλου σταθερές ενώ είχα ακούσει ότι για το Fiber To The Home οι ταχύτητες πρέπει να είναι fixed. Σήμερα πχ είχα καλές ταχύτητες και με τη μέτρηση της Ookla μου βγαίνει γύρω στα 160mbps download, 120mpbs σε άλλα speedtest. Προηγούμενη φορά που είχα μετρήσει είχα πολύ χαμηλές ταχύτητες σε όλα τα τεστ, κάτω από 50mpbs download. Σημειωτέον ότι χρησιμοποιώ wifi και όχι ethernet οπότε είναι λογικό να πέφτουν οι ταχύτητες λίγο αλλά κάτω από 50mbps στη 200άρα; Τι πιστεύετε;

Δημοσ.

εγγυημένη ταχύτητα έχεις μόνο με καλώδιο και μόνο με αυτό θα κάνεις τεστ.

με wifi έχεις πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν. αν θες και με wifi να τερματίζεις τα 200 θα πρέπει να επενδύσεις σε καλύτερο εξοπλισμό.

• Like 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εγγυημένη ταχύτητα έχεις μόνο με καλώδιο και μόνο με αυτό θα κάνεις τεστ.

με wifi έχεις πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν. αν θες και με wifi να τερματίζεις τα 200 θα πρέπει να επενδύσεις σε καλύτερο εξοπλισμό.

Το άλλο περίεργο είναι ότι με καλώδιο μου βγάζει σταθερά γύρω στα 100mbps download

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FivosRazor1 είπε

Το άλλο περίεργο είναι ότι με καλώδιο μου βγάζει σταθερά γύρω στα 100mbps download

τοτε κατι δε παει καλα και το καλωδιο σου υποστηριζει 100ρι ethernet.

δες στα ποσα κλειδωνει στο pc

Δημοσ.
10 minutes ago, FivosRazor1 said:

θες χιλιάρι καλώδιο και όχι κατοστάρι και χιλιάρα κάρτα στη συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν μεταξωτούς κώλους. 😀

Συγνώμη, δεν κρατήθηκα. Αν θέλουν οι mod το διαγράφουν.

Spoiler

Επιδέξιους!

• Like 1
Δημοσ.
On 14/03/2023 at 14:12, FivosRazor1 said:

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν είναι λογικές οι ταχύτητες που μου βγαίνουν στα speedtest. Έχω σύνδεση Nova Fiber 200 και οι ταχύτητες φαίνεται να μην είναι καθόλου σταθερές ενώ είχα ακούσει ότι για το Fiber To The Home οι ταχύτητες πρέπει να είναι fixed. Σήμερα πχ είχα καλές ταχύτητες και με τη μέτρηση της Ookla μου βγαίνει γύρω στα 160mbps download, 120mpbs σε άλλα speedtest. Προηγούμενη φορά που είχα μετρήσει είχα πολύ χαμηλές ταχύτητες σε όλα τα τεστ, κάτω από 50mpbs download. Σημειωτέον ότι χρησιμοποιώ wifi και όχι ethernet οπότε είναι λογικό να πέφτουν οι ταχύτητες λίγο αλλά κάτω από 50mbps στη 200άρα; Τι πιστεύετε;

δοκιμη με  ethernet. η καρτα να ειναι 1000 ατα οπως και το καλωδιο.8 pin οχι 4 pin. αν εισαι σε switch να ειναι 1000αρι.

ασυρματο. dual band και να εισαι στα 5 ghz. μικρη αποσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...