mrkra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Στις 14/3/2023 στις 3:27 ΜΜ, lyda94 είπε Πήγαινε για ολική από την αρχή, γιατί στη μέση της μερικής θα το μετανιώσεις! Μια συμβουλή παιδιά...μην αλλάζετε τις μπανιέρες για ντουζιέρες! Θα τις χρειαστείτε μετά και δεν θα τις έχετε! Μίλας με γρίφους γέροντα. Πού μπορεί να χρειαστεί η μπανιέρα; είμαι σε φάση να την ξηλώσω και γω.
Maurikycli Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, mrkra είπε Μίλας με γρίφους γέροντα. Πού μπορεί να χρειαστεί η μπανιέρα; είμαι σε φάση να την ξηλώσω και γω. Όταν σε πιάνει κόψιμο γιατί με το ποποβρυσάκι δεν κάνεις δουλειά 😕
enlightened Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπιντές ❌ Γκαζόζα ❌ Ποποβρυσάκι ❌ Ανεξάρτητο τηλέφωνο νερού ✅ Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από enlightened
Conan2046 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Όταν σε πιάνει κόψιμο γιατί με το ποποβρυσάκι δεν κάνεις δουλειά 😕 Στα σοβαρά τώρα αυτά τα βρυσάκια μπιντέ είναι εξαιρετικά από άποψη υγιεινής, εγώ μετά που το τοποθέτησα μετάνιωνα που δεν το είχα βάλει χρόνια πριν. 1
lyda94 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 50 λεπτά πριν, mrkra είπε Μίλας με γρίφους γέροντα. Πού μπορεί να χρειαστεί η μπανιέρα; είμαι σε φάση να την ξηλώσω και γω. Η μπανιέρα ναι, το κατανοώ πιάνει χώρο! Αλλά... Αν θες να μουλιασεις ρούχα, χαλιά, παπλωματα, αν θες να βάλεις τα παιδιά να κάνουν μπάνιο και να παίξουν, αν θες να κάνεις εσύ ένα χαλαρωτικό μπάνιο, αν θες απλά να λουστεις, αν θες να πλύνεις κάτι άλλο, η ντουζιέρα δεν θα σε αφήσει να τα κάνεις αυτά! Από κάποιον αναφέρθηκε και το θέμα της καθαριότητας, κάτι που δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω ντουζιέρα. Η μπανιέρα σου δίνει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία κινήσεων. Αν σκεφτείς αργότερα να νοικιάσεις σε άλλον το σπίτι, τα σπίτια με μπανιέρα πιάνουν καλύτερη τιμή από αυτά με ντουζιέρα! Ναι, ακόμα και στις μέρες μας που τα ενοίκια έχουν ξεφύγει! 1 2 2
chios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Στα σοβαρά τώρα αυτά τα βρυσάκια μπιντέ είναι εξαιρετικά από άποψη υγιεινής, εγώ μετά που το τοποθέτησα μετάνιωνα που δεν το είχα βάλει χρόνια πριν. Ενδιαφέρον αυτό με το βρυσάκι μια ερώτηση το νερό δεν είναι κρύο; τον χειμώνα τουλάχιστον. επίσης η βάνα που ανοίγει που μπαίνει;
costas_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ το έχω συνδέσει μόνο στο κρύο με έναν πολύ καλής ποιότητας ( και πανάκριβο ) διπλό διακόπτη, ενώ στο τηλέφωνο έχει σκαδάλη διακοπής/παροχής νερού Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από costas_ 1
vs_skg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, costas_ είπε Εγώ το έχω συνδέσει μόνο στο κρύο με έναν πολύ καλής ποιότητας ( και πανάκριβο ) διπλό διακόπτη μύστης. Το κρύο άβολο αλλά βοηθάει με τις αιμορροΐδες νομίζω Επειδή η εμπειρία κάποιων άλλων μελών με ντουζιέρα ίσως είναι από νέα & ιδιοκτήτη ντουζιέρα, να πω ότι, πιστέψτε με, σε ντουζιέρα 5-10 ετών με μεταχείριση από προηγούμενους ενοίκους δεν είναι ρόδινα τα πράγματα. 1
costas_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Ακριβώς ! Βλέπω ότι σας αρέσουν τα αξεσουάρ μπάνιου ! Να σας δείξω λοιπόν και ακόμα ένα τρελό γκατζετάκι που δοκίμασα σήμερα και απ'ότι βλέπω θα μήνει μόνιμα στην βρύση του νιπτήρα μου. 1 1
Luciddream Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 13 hours ago, costas_ said: Μου κόστισε 2.800 ευρώ, με όλα μέσα (εργατικά, υλικά, κάδος, υδραυλικά, είδη μπάνιου, ηλεκτρικά κλπ). Οι τιμές ήταν πολύ ψαγμένες για να κρατηθεί ο έλεγχος και σε κάποιες δουλειές συμμετείχα και εγώ. Ακολούθησε και η ανακαίνιση της κουζίνας που ήταν πολύ ποιο δύσκολη υπόθεση Σε τι δουλειές συμμετείχες? Τα υλικά κτλπ τα πήρες εσύ και βρήκες συνεργείο? Σκέφτομαι για ανακαίνιση στο σπίτι που θα πάω σε λίγο καιρό και το ψάχνω γενικά. Έλεγα να βρω μια καλή εταιρία και σχετικά οικονομική να μου κάνει και μπάνιο και κουζίνα, αλλά you never know, αν είναι να γλυτώσουμε κανα χρήμα 😛
costas_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Συμμετείχα όπου μπορούσα, δηλαδή στα γκρεμίσματα, στα απλά υδραυλικά (σύνδεση βρύσης, ντουζιέρας, σώματος καλοριφέρ κλπ), στα απλά ηλεκτρικά (διακόπτες, φωτιστικά, led-οταινίες κλπ) και σε όλα τα μερεμέτια τα οποία ήταν ατελείωτα στην ανακαίνιση. Δεν πήρα εργολάβο αλλά τα έκανα όλα με τεχνίτες , ουσιαστικά εγώ και η συζυγος. Το μπάνιο ήταν σχετικά εύκολο, ενώ η κουζίνα ήταν 10 φορές ποιό δύσκολο Project. Αυτά τα δυο 'έργα' τα έκανα εντελώς ανεξάρτητα τόσο χρονικά όσο και σε τεχνίτες, ενώ για να κρατήσω τις τιμές σε μια κάπως ελεγχόμενη κατάσταση, ανέλαβε η σύζυγος αποκλειστικά την έρευνα αγοράς, τις παραγγελίες και όλα τα σχετικά με τις ηλεκτρικές συσκευές, τα έπιπλα και τα συναφή, ενώ εγώ ασχολήθηκα με τους μαστόρους (ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, πλακά, σοβατζή, πατωματζή, μπογιατζή & κλειδαρά), τα υλικά και όλα τα τεχνικά γενικότερα. Ξεκίνησα μετά την πανδημία και μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και αντιμετώπιστα τρελές καταστάσεις. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πως αυξήθηκαν οι τιμές, ενδεικτικά για το ίδιο ψυγείο, στο ίδιο μαγαζί : Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από costas_ 4
animor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Είμαι κι εγώ οπαδός της μπανιέρας. Κι ας τη χρησιμοποιώ ως μπανιέρα 2-3 φορές το χρόνο που θα βάλω κάποια βόμβα για να αράξω ή σπάνια για να πλύνω κάτι. Ας υπάρχει… Κι όταν έκανα ανακαίνιση, επειδή κι εμένα ήταν μικρό το μπάνιο, όλες οι προτάσεις ήταν για ντουζιέρα, δεν τους άκουσα, όπως δεν άκουσα απόψεις για πλακάκια κλπ κι επέλεξα πιο παλιομοδίτικα που μου αρέσουν. Σχετικα με το ποπόβρυσακι, εγώ πάντα χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο του ντουζ που βρίσκεται στην μπανιέρα δίπλα απ τη λεκάνη. εχω ζήσει σε σπίτι στο εξωτερικό που η τουαλέτα ήταν σε δωμάτιο μόνη της εντελώς, χωρίς νιπτήρα, δεν ξέρω τι σκέφτονται, ούτε τα χέρια σου να μπορείς να πλύνεις ούτε τίποτα άλλο… να πρέπει να αλλάξεις δωμάτιο.
Conan2046 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, chios είπε Ενδιαφέρον αυτό με το βρυσάκι μια ερώτηση το νερό δεν είναι κρύο; τον χειμώνα τουλάχιστον. επίσης η βάνα που ανοίγει που μπαίνει; Κρύο είναι αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό, νότια τουλάχιστον που μένω, δεν είναι και τόσο ευαίσθητη στο κρύο η περιοχή όπως η κοιλιά.Ζεστό δεν θα είχε νόημα να μπει να περιμένεις να κατέβει νομίζω. 1
lyda94 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, animor είπε εχω ζήσει σε σπίτι στο εξωτερικό που η τουαλέτα ήταν σε δωμάτιο μόνη της εντελώς, χωρίς νιπτήρα, δεν ξέρω τι σκέφτονται, ούτε τα χέρια σου να μπορείς να πλύνεις ούτε τίποτα άλλο… να πρέπει να αλλάξεις δωμάτιο.
vs_skg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, animor είπε εχω ζήσει σε σπίτι στο εξωτερικό που η τουαλέτα ήταν σε δωμάτιο μόνη της εντελώς, χωρίς νιπτήρα, δεν ξέρω τι σκέφτονται, ούτε τα χέρια σου να μπορείς να πλύνεις ούτε τίποτα άλλο… να πρέπει να αλλάξεις δωμάτιο. να μαντέψω χώρα; Γαλλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα