kp1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σκέφτομαι για Google pixel 6a από Σκρουτζ στα 315€ Πολυ καλή τιμή για την κάμερα(κοντραρει s21 Fe iPhone 12) και ενημερώσεις του τι λέτε αξίζει; Είχε θέμα με 5G,volte, wifi calling έχω κοσμοτε ξέρετε αν φτιάχτηκαν αυτα;Πιο πολύ με νοιάζει να έχω καλό σήμα και να έχω ίντερνετ ενώ μιλάω ..Για 5G ξέρω ότι αν βάλεις την Σιμ σε άλλο κινητό που έχει ενεργοποιείς και έχεις κανονικά αλλά δεν με καίει... Εχω τις παρακάτω ερωτήσεις Για φωτεινότητα ειδικά καλοκαίρι έχετε θέμα; Φορτιστή έχει μέσα; Επίσης έχω ακούσει για αργο σενσορα σε ξεκλείδωμα ισχύει; Αξίζει να το πάρω από Amazon (ποσο καιρό εχει εγγύηση?)στα ίδια λεφτά ή από Ελλάδα βέβαια δεν ξέρω πόσο καιρό έχω εγγύηση γιατί δεν το φέρνουν επίσημα. https://www.amazon.de/Google-Pixel-Freigeschaltetes-fähiges-Smartphone-12-Megapixel-Kamera/dp/B0B4DMBH5T/ref=mp_s_a_1_3?crid=1ATS3E60LNYKB&keywords=google%2Bpixel%2B6a&qid=1678742895&sprefix=google%2Bpixel%2B6a%2Caps%2C209&sr=8-3&th=1&psc=1 Ελλάδα.Ευχαριστω Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από kp1
poofklats Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Το θεμα με τις κλησεις και το volte δεν εχει φτιαχτεί επίσημα (αν δεν κάνω λάθος λίνεται με root ή/και πέρασμα custom rom) ακόμα οπότε όσοι είμαστε με cosmote περιμένουμε. 5G δεν παίζει στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορεί να λυθεί απλά με ένα root. Το 5g για μένα δεν είναι πρόβλημα αλλά με το volte καταλήγεις να χάνεις κλήσεις για τις οποίες δεν ενημερώνεσαι ποτέ. Στα υπόλοιπα δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχω το 7 pro
Giorgos199999 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, poofklats είπε Το θεμα με τις κλησεις και το volte δεν εχει φτιαχτεί επίσημα (αν δεν κάνω λάθος λίνεται με root ή/και πέρασμα custom rom) ακόμα οπότε όσοι είμαστε με cosmote περιμένουμε. 5G δεν παίζει στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορεί να λυθεί απλά με ένα root. Το 5g για μένα δεν είναι πρόβλημα αλλά με το volte καταλήγεις να χάνεις κλήσεις για τις οποίες δεν ενημερώνεσαι ποτέ. Στα υπόλοιπα δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχω το 7 pro Με το χτεσινο update όσοι έχουν cosmote πήραν κανονικά volte στην stable έκδοση.Οι υπόλοιποι μόνο με shizuku και ims δεν χρειάζεται να κάνεις root πλέον εκτός και αν σου είναι τόσο απαραίτητο το 5g Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από Giorgos199999 1
kp1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Giorgos199999 είπε Με το χτεσινο update όσοι έχουν cosmote πήραν κανονικά volte στην stable έκδοση.Οι υπόλοιποι μόνο με shizuku και ims δεν χρειάζεται να κάνεις root πλέον εκτός και αν σου είναι τόσο απαραίτητο το 5g Άρα φίλε με το volte είναι για να έχω καλύτερο σήμα;Το βασικό δεν είναι το 5G αλλά ενώ μιλάς να έχεις ίντερνετ...Αυτό γίνεται; Ευχαριστώ
Konsmal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Καλημέρα και από εμένα, ομοίως σκέφτομαι να πάρω το 6α και έχω φυσική κάρτα sim Vodafone καρτοκινητης, ξέρετε αν έχει φτιαχτεί ή θα έχω χαμένες κλήσεις ;;; Ευχαριστώ πολύ
kp1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Παιδιά διάβασα στο Σκρουτζ σε κριτικές ότι με κόσμους έχουν και wi fi calling +Volte ισχύει τελικά ή όχι ;Όσοι έχουν κοσμοτε ας μας πουν!Άρα το μόνο θέμα είναι μόνο η απουσία του 5G Ελλάδα;
mp44christos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kp1 said: Παιδιά διάβασα στο Σκρουτζ σε κριτικές ότι με κόσμους έχουν και wi fi calling +Volte ισχύει τελικά ή όχι ;Όσοι έχουν κοσμοτε ας μας πουν!Άρα το μόνο θέμα είναι μόνο η απουσία του 5G Ελλάδα; Με 15 λεπτα δουλεια και χωρις ρουτ του ξεκλειδώνεις volte vowifi. Μια φορα το κανεις σε καθε ενημέρωσή παραμενει μετα απο καθε ρεσετ. https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md Με τον ιδιο τροπο στο μελλον θα γίνεται να ξεκλειδώσεις και 5γ. Αλλα δεν ειναι ακομα έτοιμο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από mp44christos 2
yioults Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Στις 14/3/2023 στις 5:56 ΜΜ, kp1 είπε Άρα φίλε με το volte είναι για να έχω καλύτερο σήμα;Το βασικό δεν είναι το 5G αλλά ενώ μιλάς να έχεις ίντερνετ...Αυτό γίνεται; Ευχαριστώ To Volte είναι για να μπορείς να μιλάς με 4G που υπάρχει κάλυψη παντού. Χωρίς το VoLTE όταν παίρνεις τηλέφωνο γυρνάει σε 3G/2G το οποίο το ξηλώνουν οι πάροχοι και δουλεύει όπως να ναι. Πάντως εγώ μετά το update του Μαρτίου σε Cosmote δεν έχω κανένα πρόβλημα με κλήσεις. Και γενικώς το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά ~300 που το βρίσκεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, yioults είπε To Volte είναι για να μπορείς να μιλάς με 4G που υπάρχει κάλυψη παντού. Χωρίς το VoLTE όταν παίρνεις τηλέφωνο γυρνάει σε 3G/2G το οποίο το ξηλώνουν οι πάροχοι και δουλεύει όπως να ναι. Πάντως εγώ μετά το update του Μαρτίου σε Cosmote δεν έχω κανένα πρόβλημα με κλήσεις. Και γενικώς το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά ~300 που το βρίσκεις το 3G ξηλωνουν.
yioults Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε το 3G ξηλωνουν. Εννοείς ότι το 2G το αφήνουν η ότι το έχουν ξηλώσει ήδη?
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, yioults είπε Εννοείς ότι το 2G το αφήνουν η ότι το έχουν ξηλώσει ήδη? Το 2g δεν το πειράζουν. 2
yioults Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Το 2g δεν το πειράζουν. Το κάνουν και support? Ή ότι δουλεύει από μόνο του?
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, yioults είπε Το κάνουν και support? Ή ότι δουλεύει από μόνο του? Φαντάζομαι πως ναι.Παντως αν ψάξεις για "καταργηση 3g" αναφέρουν ότι το 2G δεν θα επηρεαστεί Πχ https://newsme.gr/eskase-anakoinosi-apo-ti-vodafone-sas-afora-oloys/
yioults Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φαντάζομαι πως ναι.Παντως αν ψάξεις για "καταργηση 3g" αναφέρουν ότι το 2G δεν θα επηρεαστεί Πχ https://newsme.gr/eskase-anakoinosi-apo-ti-vodafone-sas-afora-oloys/ Θα σου πω γιατί ρωτάω. Αν το δίκτυο 2G δούλευε παντού σε σωστά, λογικά τα pixel δεν θα είχαν πρόβλημα, αφού κάνουν support το 2G. Με βάση αυτό μου φάνηκε λογικό να υπάρχει κι εκεί κάποιο θέμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, yioults είπε Θα σου πω γιατί ρωτάω. Αν το δίκτυο 2G δούλευε παντού σε σωστά, λογικά τα pixel δεν θα είχαν πρόβλημα, αφού κάνουν support το 2G. Με βάση αυτό μου φάνηκε λογικό να υπάρχει κι εκεί κάποιο θέμα. Δεν έχουν πρόβλημα με το 2g.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα