Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης λαπτοπ σε χοτσποτ κινητου

panmen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δοκιμασα να συνδεσω το λαπτοπ μου στο κινητο σε χοτσποτ..το λαπτοπο συνδεεται...αλλα λεει συνδεμενο σε συνδεση χωρις ιντερνετ...ξερει κανεις τι παιζεται?το λαπτοπ τρεχει γουιν11 χομ....το κινητο χιομι..εχω προσπαθησει τα [παντα....εκανα επανεκινηση κινητου...αλλαξα νειμ κ κωδικο στο χοτσποτ..εκανα διαγραφη δικτυων κ σε κινητο κ σε υπολογιστη...εκανα επαναφορα σε apn της καρτας σιμ.μηπως εφταιγε αυτη καθως προσφατα την αλλαξα σε φρογκ...καποια βοηθεια..??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

μάλλον το βλέπει πως είναι δίκτυο ογκοχρέωσης κ το κόβει από default (παλιά προειδοποιούσε)

ψάξε τις ρυθμίσεις στο λάπτοπ

την αντιστοιχη ρυθμιση την εχω απενεργοποιημενη στο λαπτοπ....

4 ώρες πριν, panmen είπε

δοκιμασα να συνδεσω το λαπτοπ μου στο κινητο σε χοτσποτ..το λαπτοπο συνδεεται...αλλα λεει συνδεμενο σε συνδεση χωρις ιντερνετ...ξερει κανεις τι παιζεται?το λαπτοπ τρεχει γουιν11 χομ....το κινητο χιομι..εχω προσπαθησει τα [παντα....εκανα επανεκινηση κινητου...αλλαξα νειμ κ κωδικο στο χοτσποτ..εκανα διαγραφη δικτυων κ σε κινητο κ σε υπολογιστη...εκανα επαναφορα σε apn της καρτας σιμ.μηπως εφταιγε αυτη καθως προσφατα την αλλαξα σε φρογκ...καποια βοηθεια..??

καλησπερα  Εσυ γενικα μπαινεις στο ιντερνετ απο κινητο σου; . υπολοιπο εχεις και δεδομενα ;  συνδεσου με καλωδιο usb το κινητο με τον υπολογιστη σου και μετα ανοιξε τα δεδομενα στο κινητο σου και μετα στις επιλογες του hotspot επελεξε την προσδεση μεσω usb . Ο υπολογιστης θα το δειχνει σαν συνδεση με καλωδιο ethernet . Πολυ πιθανον να μην εχεις θεμα. 

18 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα  Εσυ γενικα μπαινεις στο ιντερνετ απο κινητο σου; . υπολοιπο εχεις και δεδομενα ;  συνδεσου με καλωδιο usb το κινητο με τον υπολογιστη σου και μετα ανοιξε τα δεδομενα στο κινητο σου και μετα στις επιλογες του hotspot επελεξε την προσδεση μεσω usb . Ο υπολογιστης θα το δειχνει σαν συνδεση με καλωδιο ethernet . Πολυ πιθανον να μην εχεις θεμα. 

μπαινω κ το χρειαζομαι στη δουλεια αυτο που ρωταω..δεδομενα μεσω usb?δε το γνωριζω..αν γινεται κ αν υπαρχει τετοια ρυθμιση...αλλα θα το δοκιμασω...

53 λεπτά πριν, panmen είπε

μπαινω κ το χρειαζομαι στη δουλεια αυτο που ρωταω..δεδομενα μεσω usb?δε το γνωριζω..αν γινεται κ αν υπαρχει τετοια ρυθμιση...αλλα θα το δοκιμασω...

53 λεπτά πριν, panmen είπε

οχι,δε δουλευει..αλλα ευχαριστω...ουτε υπαρχει ρυθμιση χοτσποτ μεσω καλωδιου κ γενικα δε γινεται..

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει.  Έχω συσκευή δέκα χρόνια το πρώτο smartphone μου και το έχει κανονικά. Τι συσκευή έχεις να σε βοηθήσω ? 

Ναι κανονικά μέσω USB  δεν χάνεις σε ταχύτητα από το Wi-Fi hot-spot. Επίσης όταν το ενεργοποιήσεις φαίνεται στον υπολογιστή τοπική σύνδεση με το υπολογιστή που δείχνει όταν συνδεθείσ με καλώδιο Ethernet . 

Επίσης υπάρχει δυνατότητα συνδέσησ hotspot μέσω Bluetooth αντί για Wi-Fi hot-spot και αντί για USB.  Αρκεί ο υπολογιστής σου να υποστηρίζει Bluetooth 

εχω xiomi redmi note 5..ενεργοποιω το φορητο σημειοο προσβασης.μπαινω εκει στ μενθ του κ δε βρισκω τετοια ρυθμιση...ακομα σημερα δοκιμασα να συνδεσω το λαπτοπ σε αλλο κινητο..κ συνδεθηκε κανονικα..αρα το προβλημα ειναι στο κινητο μου...ακομα με ενδιαφερει να δκιμασω κ το βλουτουθ αν γινεται

12 λεπτά πριν, panmen είπε

εχω xiomi redmi note 5..ενεργοποιω το φορητο σημειοο προσβασης.μπαινω εκει στ μενθ του κ δε βρισκω τετοια ρυθμιση...ακομα σημερα δοκιμασα να συνδεσω το λαπτοπ σε αλλο κινητο..κ συνδεθηκε κανονικα..αρα το προβλημα ειναι στο κινητο μου...ακομα με ενδιαφερει να δκιμασω κ το βλουτουθ αν γινεται

Screenshot_2023-03-15-13-21-23-055_com.android.settings.jpg

Στις 15/3/2023 στις 1:12 ΜΜ, panmen είπε

Screenshot_2023-03-15-13-21-23-055_com.android.settings.jpg

Μόλις τώρα, panmen είπε

σε hotspot..που εκανα σε αλλο κινητο παλι τα ιδια..το αλλο κινητο συνδεεται αλλα δε εχει ιντερνετ οπως κ το λαπτοπ μου...αρα ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων τουυ κινητου μου..η εχει προβλημα το συγκεκριμενο μοντελο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...