koutsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, kounga είπε Απο πλευράς ασφάλειας σίγουρα ΟΚ συμφωνώ, απλά οταν ένας ενήλικος δηλώνει υπεύθυνα οτι ξερει τους κινδύνους, ας είχε και τη δυνατότητα να μην το κλειδώνει... Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό όπως δεν σε αφήνουν να έχεις κάρτα χωρίς pin. Επίσης πώς ακριβώς θα δηλώσεις οτι αναλαμβάνεις την ευθυνη? Και αν γίνει καμία στραβή ξέρουν οτι αυτοί θα τρέχουν πάλι, άσχετα με το τι λες τωρα εσύ...
99Chris Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, δεν βγάζω και γω άκρη με το Gpay. Εχω δοκιμάσει αρκετές φορές να πληρώσω σε σούπερ αλλά τπτ. (με ανοιχτό κινητό, και NFC) Έχω κάνει απεγκατάσταση-εγκατάσταση το Gpay αλλά δεν έγινε κατι. Καμιά ιδέα??🤔 Έχω κινητό huawei p20.
Vista32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν πας στην αρχική σελίδα του Gpay (Πορτοφόλι) πάνω δεξιά, εκεί που φαίνεται το εικονίδιο του google λογαριασμού σου, και πατήσεις στην επιλογή "Ρύθμιση της ανεπαφικής πληρωμής", είναι όλα όσα αναγράφονται τικαρισμένα; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από Vista32
kounga Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Προσπαθώ να περάσω στο Gpay κάρτα προπληρωμένη (μιας χρήσης gift card) Visa και ενώ βρίσκει την τράπεζα εκδοσης (Ελβετία) , φτάνει στους όρους χρήσης, οταν παταω ΟΚ δεν μπορεί να την προσθέσει... Το γιατί θέλω να το κάνω, ειναι γιατι δεν την διαβάζουν την κάρτα τα pos, παρολο που ηλεκτρονικές πληρωμές κάνω κανονικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Στις 1/5/2023 στις 4:42 ΜΜ, kounga είπε Προσπαθώ να περάσω στο Gpay κάρτα προπληρωμένη (μιας χρήσης gift card) Visa και ενώ βρίσκει την τράπεζα εκδοσης (Ελβετία) , φτάνει στους όρους χρήσης, οταν παταω ΟΚ δεν μπορεί να την προσθέσει... Το γιατί θέλω να το κάνω, ειναι γιατι δεν την διαβάζουν την κάρτα τα pos, παρολο που ηλεκτρονικές πληρωμές κάνω κανονικά... Τι κάρτα είναι; Είναι στους υποστηριζόμενους τρόπους πληρωμής; https://support.google.com/wallet/answer/12169413?hl=el Αν υποστηρίζεται, τότε επικοινώνησε με την τράπεζα. ------------- Όσο για τα POS... Εννοείς πως δεν λειτουργεί ούτε βάζοντας την κάρτα με χρήση pin; Ή απλά δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή ανέπαφα;
kounga Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Στις 3/5/2023 στις 2:22 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Τι κάρτα είναι; Είναι στους υποστηριζόμενους τρόπους πληρωμής; https://support.google.com/wallet/answer/12169413?hl=el Αν υποστηρίζεται, τότε επικοινώνησε με την τράπεζα. ------------- Όσο για τα POS... Εννοείς πως δεν λειτουργεί ούτε βάζοντας την κάρτα με χρήση pin; Ή απλά δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή ανέπαφα; Κανονικά έπρεπε να υποστηρίζεται, αφου προκειται για Visa. Απλά ειναι μιας φόρτισης, μια κι εξω. Ναι, αυτό λεω, οτι δεν την διαβάζουν ουτε ανεπαφα τα Pos ούτε τα μηχανικά Pos των καταστημάτων. Ηλεκτρονικές πληρωμες κάνω κανονικά... Όσο για την τράπεζα στην Ελβετία, τηλεφωνικά είδα κι έπαθα να καταλάβουν (μιλούσε άθλια Αγγλικά) τι δεν δουλεύει με τα Pos. Προφανώς για τον ίδιο λογο που δεν την διαβάζει το Gpay, δεν θα την διαβάζουν και τα Pos...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, kounga είπε Κανονικά έπρεπε να υποστηρίζεται, αφου προκειται για Visa. Απλά ειναι μιας φόρτισης, μια κι εξω. Ναι, αυτό λεω, οτι δεν την διαβάζουν ουτε ανεπαφα τα Pos ούτε τα μηχανικά Pos των καταστημάτων. Ηλεκτρονικές πληρωμες κάνω κανονικά... Όσο για την τράπεζα στην Ελβετία, τηλεφωνικά είδα κι έπαθα να καταλάβουν (μιλούσε άθλια Αγγλικά) τι δεν δουλεύει με τα Pos. Προφανώς για τον ίδιο λογο που δεν την διαβάζει το Gpay, δεν θα την διαβάζουν και τα Pos... Αν απ' την επικοινωνία σου είδες πώς δεν μπορεί να γίνει κάτι, δυστυχώς, θα πρέπει να την καταργήσεις ή να την κρατήσεις μόνο για ηλεκτρονικές αγορές. Δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να γίνει.
kounga Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Στις 15/5/2023 στις 1:42 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Αν απ' την επικοινωνία σου είδες πώς δεν μπορεί να γίνει κάτι, δυστυχώς, θα πρέπει να την καταργήσεις ή να την κρατήσεις μόνο για ηλεκτρονικές αγορές. Δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορεί να γίνει. Ε ναι, δυστυχώς το γαμώτο είναι οτι με τις ηλεκτρονικες αγορες, θα μου μεινει κάποιο υπόλοιπο που θα πάει χαμενο, θελω δεν θελω. Πρέπει να βρω κατι που να θελω πολυ να το παρω οταν θαχουν μείνει πχ 32,68€ . Ειδάλλως, μεταφερομαι στο thread του Paypal ή Revolut 😅 μήπως κανω με αυτα κατι. Αν και χλωμό το κόβω, αφου ολοκληρο Gpay δεν αναγνωρίζει την κάρτα...
iliata2410 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) μια ερωτηση παιδια.εχω το google pay στο κινητο μου.Σε περιπτωση που αλλαξω συσκευη(αυτη που εχω θα την δοσω για ανακυκλωση),θα πρεπει να απεγκαταστησω την εφαρμογη απο την παλια ,και εγκατασταση εκ νεου στην καινουργια,η στο παλιο κινητο να παω σε επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από iliata2410
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, iliata2410 είπε μια ερωτηση παιδια.εχω το google pay στο κινητο μου.Σε περιπτωση που αλλαξω συσκευη(αυτη που εχω θα την δοσω για ανακυκλωση),θα πρεπει να απεγκαταστησω την εφαρμογη απο την παλια ,και εγκατασταση εκ νεου στην καινουργια,η στο παλιο κινητο να παω σε επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων; Το gpay λειτουργεί ανεξαρτητα συσκευης, αριθμού, εταιρεία κινητής κλπ Μπορείς να το εχεις δηλαδή σε οσα τηλεφωνα θελεις και με τις ιδιες κάρτες
iliata2410 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 ευχαριστω πολυ,επειδη δεν θελω να αφησω ιχνη γι αυτο εκανα την ερωτηση αυτη.
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 ΕΙχα βαλει την dentist καρτα και σημερα που πηγα να τη δοκιμασω γιατι αυριο ειναι το ραντεβου με το γιατρο και μου λεει δωσε τον 3ψηφιο για επιβεβαιωση Δεν τον δεχοταν με τιποτα Την αφαιρω τελειως παω να την ξαναβαλω λεει απετυχε επικοινωνηστε με τον τραπεζα Παιρνω τηλ μου λενε σβηστε ολα τα μυνηματα που εχετε λαβει απο παλια σε sms viber σβηστε και την εφαρμογη και ξαναδειτε Τιποτα δε γινεται δεν τη δεχεται ουτε στο κινητο ουτε στο pc Ξαναπαιρνω μου λενε θα το δωσουμε σαν αιτημα να το δουν
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, adi32 είπε ΕΙχα βαλει την dentist καρτα και σημερα που πηγα να τη δοκιμασω γιατι αυριο ειναι το ραντεβου με το γιατρο και μου λεει δωσε τον 3ψηφιο για επιβεβαιωση Δεν τον δεχοταν με τιποτα Την αφαιρω τελειως παω να την ξαναβαλω λεει απετυχε επικοινωνηστε με τον τραπεζα Παιρνω τηλ μου λενε σβηστε ολα τα μυνηματα που εχετε λαβει απο παλια σε sms viber σβηστε και την εφαρμογη και ξαναδειτε Τιποτα δε γινεται δεν τη δεχεται ουτε στο κινητο ουτε στο pc Ξαναπαιρνω μου λενε θα το δωσουμε σαν αιτημα να το δουν Δοκιμασε να την προσθεσεις εδω: https://payments.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods
adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δοκιμασε να την προσθεσεις εδω: https://payments.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods Τα ίδια
adi32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Παιζουνε να μην πω τι ? Αφου μου ειπαν απο Eurobank οτι θα το φτιαξουν απο κει πριν παω στο γιατρο δεν το εφτιαξαν Πηγα πληρωσα εγω και την επομενη μερα εφτιαξε Παω σημερα να το ξαναανοιξω τα ιδια Ζηταει στο κινητο τον τριψηφιο και οταν τον βαζεις λεει δοκιμαστε αργοτερα Δεν ξερω αν φταιει η google ή η τραπεζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα