geran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 μου εστειλε ενας φιλος μου ενα αρχειο (setup) απο οπου κατεβαζεις απο το ιντερνετ ενα παιχνιδι (2,5mb)..αφου το κατεβασα πηγα να σβησω το setup αρχειο αλλα δεν μπορουσα...μου βγαζει : access id denied...make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use ... το εκανα unistall το παιχνιδι ,εκει αυτο δεν σβηνεται με τιποτα...πως μπορω να δω απο που χρησιμοποιειται ή τελος παντων πως μπορω να το σβησω??(πατωντας ctrl-alt-del δεν τρεχει καποιο προγραμμα που να το χρησιμοποιει ) :roll:
manosmad Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 κανε μια αναζήτηση στο φόρουμ, ειμαι σίγουρος οτι θα βρεις πολα θέματα. Παντως μπες σε ασφαλη λειτουργια και σβηστο.
billpeppas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δοκίμασε το InUse File Overwriter της Microsoft. Επειδή δεν έχω το link , μπες στο microsoft.com , και κάνε search για "InUse"
geran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 οκ,παιδια.....το ελυσα τελικα το προβλημα...το εσβησα μεσα απο το nero!!!!
geran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 ναι...οσο και να σου φαινεται απιστευτο...με το που ανοιξεις το nero...επιλεγεις cd-rom iso και στο τερμα δεξια βρισκεις το αρχειο που θες...μολις το βρεις πατατας delete και σβηνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.