Bitbit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, jmmys είπε Όταν το αφήνεις εσυ είναι οκ.Όταν το αφήνουν άλλοι,είναι αλήτες.Ελλαντα 2023. χιουμοριστικό το σχόλιο μου 😛 Τώρα ανοίγει ο καιρός οπότε θα είμαι συνέχεια με μηχανή. Από φθινόπωρο θα με απασχολήσει σοβαρά πάλι
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Bitbit είπε Υπό άλλες συνθήκες δε θα πάρκαρα όπως δε παρκάρουν και επισκέπτες επειδή βλέπουν το απαγορευτικό. Αν δε βρω θέση θα κάνω καμια γύρα και τότε θα παρκάρω εκεί. Βέβαια σε ώρες αιχμής ούτε εκεί μπορείς να βρεις διότι το πιάνουν κάποιοι αλήτες. Τελευταία φορά πρέπει να ήταν πριν την καραντίνα ή κάπου εκεί που είχα δει ανοιχτή την πόρτα και κάποιος πρέπει να έβαζε ένα αυτοκίνητο μέσα. Είχα περάσει στα γρήγορα και δε πρόσεξα. Φαντάζομαι οποιοσδήποτε θα πάρκαρε στη θέση μου. Η πόρτα έχει και λουκέτο και γενικά φαίνεται λίγο ξεχασμένη. Καλά ζημιά δε κάνω για να δω αν αντιδράσει κάποιος. Απλά λέω αν μια στις τόσες κάτσει και θέλει να μπει κάποιος και δε το πάρω χαμπάρι τι γίνεται. Μια φορά με είχε μπλοκάρει κάποιος επειδή είχε διπλοπαρκάρει (σε άλλλο σημείο όχι εκεί). Ήξερα ποιος ήταν αλλά δε μπορούσα να τον βρω επειδή είχε εξαφανιστεί. Αναγκάστηκα να καλέσω τους cops για να μπορέσω να φύγω, περίμενα ώρα, δεν ήρθαν αλλά τελικά εμφανίστηκε ο ίδιος. Δε ξέρω τι θα γινόταν αν ερχόταν η τροχαία Για να σου απαγορεψει καποιος να παρκαρεις πρεπει να ειναι η τροχαια/δημος με πινακιδες στον δρομο η αν υπαρχει παρκινγκ πιλοτης η αν ειναι καποιου αλλου ειδους παρκινγκ με πινακιδα που αναγραφει την αποφαση. αλλιως παρκαρεις αν υπαρχει μεσα αμαξι, δεν παρκαρεις γιατι η παραβαση ειναι οτι τον εκλεισες, οχι οτι εκλεισες το παρκινγκ.
afentiko Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Παιδιά, το ότι κάποιοι βάζουν τις μηχανές/μηχανάκια μέσα στις εισόδους πολυκατοικιών δε σημαίνει ότι αυτόματα η πόρτα της πολυκατοικίας γίνεται είσοδος/έξοδος οχημάτων και πρέπει να είναι ελεύθερη. Χρειάζεται άδεια από το δήμο για να έχεις δικαίωμα να "απαιτείς" ο χώρος μπροστά από την είσοδο να είναι ελεύθερος. Τώρα δυστυχώς στην πραγματικότητα , αν έρθει αστυνομία είναι πολύ πιθανό να βεβαιώσει πρόστιμο στο όχημα που έχει παρκάρει μπροστά, γιατί δε μπορεί να διασταυρώσει κάπως αν υπάρχει άδεια ή όχι και δυστυχώς μετά είναι στο χέρι αυτού που έφαγε την κλήση να το κυνηγήσει να αποδείξει ότι εκεί δεν υπάρχει άδεια πάρκινγκ. Δε ξέρω πώς, αλλά λογικά πηγαίνεις στο δήμο και θα μιλήσεις με κάποιον να σου δώσει κάποιου είδους βεβαίωση για το αν υπάρχει άδεια ιδιωτικού χώρου στάθμευσης στην τάδε οδό με τάδε νούμερο. Χωρίς στοιχεία προφανώς του ιδιοκτήτη ή κάτι τέτοιο. ΔΕΝ ξέρω αν γίνεται αυτό που λέω, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αποθήκες, που είναι δηλωμένες σαν αποθήκες και βάζουν αυθαίρετα τα αυτοκινητα τους μέσα, χωρίς να επιτρέπεται, και μετά κόβουν κλήσεις σε όποιον παρκάρει μπροστά, ενώ κανονικά επιτρέπεται το παρκάρισμα εκεί.
Perfect Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, Bitbit είπε χιουμοριστικό το σχόλιο μου 😛 Τώρα ανοίγει ο καιρός οπότε θα είμαι συνέχεια με μηχανή. Από φθινόπωρο θα με απασχολήσει σοβαρά πάλι Τώρα που ανοίγει ο καιρός το αμάξι ακίνητο μέχρι το φθινόπωρο; Οι αλήτες που θα βρουν πάρκινγκ;
Bitbit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Perfect είπε Τώρα που ανοίγει ο καιρός το αμάξι ακίνητο μέχρι το φθινόπωρο; Οι αλήτες που θα βρουν πάρκινγκ; έχω δικό μου κλειστό, δεν ενοχλώ κανέναν. θα μπορούν να παρκάρουν άνετα, επιτελώ κοινωνικό έργο
Perfect Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε έχω δικό μου κλειστό, δεν ενοχλώ κανέναν. θα μπορούν να παρκάρουν άνετα, επιτελώ κοινωνικό έργο Σορρυ αλλά αν έχεις κλειστό, τι πάρκινγκ ψάχνεις στο οικόπεδο;
Bitbit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Perfect είπε Σορρυ αλλά αν έχεις κλειστό, τι πάρκινγκ ψάχνεις στο οικόπεδο; κλειστό εννοώ στο σπίτι μου. Το παρκινγκ που ανέφερα στο θέμα δεν είναι στο σπίτι μου αλλά στη δουλειά
christos_uoa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Αν δεν έχει συμβολαιογραφική πράξη δέσμευσης θέσης στάθμευσης και με αυτήν άδεια από τον Δήμο με σχετική σήμανση, παρκάρεις ελεύθερα. Αν δεν τα έχει κάνει αυτά και παρανόμως έχει διαμορφώσει τον χώρο του πεζοδρομίου ώστε να μπαίνει εύκολα (πχ ρίχνοντας τσιμέντο κλίσης), παρκάρεις, πατάς το τσιμεντάκι, γυρίζεις το πόδι σου, πέφτοντας χτυπάς και το κεφάλι σου, σφαδάζεις στον πόνο φωνάζεις αστυνομία για καταγραφή και με αγωγή του παίρνεις το ακάλυπτο οικόπεδο και μετά κάνεις εσύ τα παραπάνω ήτοι συμβολαιογραφική πράξη δέσμευσης θέσης στάθμευσης, άδεια από Δήμο, σήμανση, δικό σου πάρκινγκ. Καλορίζικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα