Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,

Υπάρχει ένας χώρος (ακάλυπτος) ανάμεσα σε 2 πολυκατοικίες με μια πόρτα όπου χρησιμοποιείται προφανώς για χώρο παρκινγκ. Δε μπορώ να δω μέσα, έχει τα γνωστά σήματα για να μη παρκάρουμε και λουκέτο. Στα τελευταία  10 περίπου χρόνια 3-4 φορές μετρημένες έχω την κίνηση σε αυτή την πόρτα. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει και δεν ξέρω αν όντως το χρησιμοποιεί για πάρκινγκ ή για αποθήκη. Ίσως κάποιος που μένει αλλού και δεν εμφανίζεται καθόλου. Πολλοί της γύρω περιοχής παρκάρουν μπροστά στην είσοδο αν δε βρουν αλλού. Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές ποντάροντας ότι η πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιος είναι πολύ μικρές αλλά και να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης γνωρίζουν μερικοί το αυτοκίνητο μου οπότε θα έρθουν να με φωνάξουν (ελπίζω).

Η ερώτηση τώρα. Έστω ότι κάποιος θέλει να μπει και δε μπορεί επειδή τον έχω κλείσει. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τρώω κλήση, έρχεται γερανός; 

Ξέρω ότι είμαι φαουλ οπότε μην αρχίσουμε τα γνωστά. 

Δημοσ.

Το είπαμε και στο άλλο θέμα. Αν έχει νόμιμη άδεια για πάρκινγκ, πρεπει να είναι ανοιχτό. Αν όχι, δεν πρέπει να εμποδίσει αμάξι από το βγει. 

• Like 2
Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα.
Το θεμα ειναι σε εμενα εκει αριθμος αποφασης δημ συμβουλιου μια ασχετη αποφαση.
πινακιδες που να οριζει οπως λεει ο κοκ αρχη και τελος απαγορευσης στο δημοσιο δρομο προφανως δεν υπαρχουν ...

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Το είπαμε και στο άλλο θέμα. Αν έχει νόμιμη άδεια για πάρκινγκ, πρεπει να είναι ανοιχτό. Αν όχι, δεν πρέπει να εμποδίσει αμάξι από το βγει. 

που ειναι το αλλο θεμα?

Δημοσ.

Εγώ εαν ήμουν στη θέση αυτού που ήθελε να μπει, 
1ον, θα σε μπινελίκωνα (μόνος μου μέσα στο αυτοκίνητο), 
2ον, θα κόρναρα μπας και ακούσεις, 
3ον, θα έβγαινα να κοιτάξω εαν έχεις αφήσει κανένα χαρτάκι με τηλέφωνο πουθενα,
4ον, θα ρωτούσα τα γύρω μαγαζιά, εαν σε ξέρει κανένας. 

Αυτό εαν γινόταν 1 φορα.
Εαν με "έκλεινες" συνέχεια, θα φώναζα τροχαία και γερανό (ναι θα τον πλήρωνα εγώ να έρθει) 

Δημοσ.

ο κοκ ομως αναφερει ξεκαθαρα οτι οι χωροι απαγορευσης σταθμευσης πρεπει να εχουν πινακιδες στην δημοσια οδο με αρχη και τελος.
Αν δεν υπαρχουν πινακιδες ξερω εγω αν ο χωρος αυτος ειναι νομιμος χωρος σταθμευσης εντος οικοπεδου, αφου καβαλησει πεζοδρομια ??
ειναι μια απορια

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Λοιπόν,

Υπάρχει ένας χώρος (ακάλυπτος) ανάμεσα σε 2 πολυκατοικίες με μια πόρτα όπου χρησιμοποιείται προφανώς για χώρο παρκινγκ. Δε μπορώ να δω μέσα, έχει τα γνωστά σήματα για να μη παρκάρουμε και λουκέτο. Στα τελευταία  10 περίπου χρόνια 3-4 φορές μετρημένες έχω την κίνηση σε αυτή την πόρτα. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει και δεν ξέρω αν όντως το χρησιμοποιεί για πάρκινγκ ή για αποθήκη. Ίσως κάποιος που μένει αλλού και δεν εμφανίζεται καθόλου. Πολλοί της γύρω περιοχής παρκάρουν μπροστά στην είσοδο αν δε βρουν αλλού. Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές ποντάροντας ότι η πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιος είναι πολύ μικρές αλλά και να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης γνωρίζουν μερικοί το αυτοκίνητο μου οπότε θα έρθουν να με φωνάξουν (ελπίζω).

Η ερώτηση τώρα. Έστω ότι κάποιος θέλει να μπει και δε μπορεί επειδή τον έχω κλείσει. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τρώω κλήση, έρχεται γερανός; 

Ξέρω ότι είμαι φαουλ οπότε μην αρχίσουμε τα γνωστά. 

Κλήση είναι €20 αλλά παραδίδεις πινακίδες και δίπλωμα για 15ημερες…την γλυτωσα λόγο εταιρικού (διπλασιάζεται το πρόστιμο αλλά δεν παραδίδεις δίπλωμα και πινακίδες)

Δημοσ.

το 3γ οπως λες
αναφερει 
Σε θέση από την οποία παρεμποδίζεται όχημα που σταθμεύει κανονικά να εξέλθει από το χώρο που έχει σταθμεύσει .
δεν συζηταμε γιαυτο... που και παλι ο νομοθετης ειναι ξεκαθαρος "σταθμεύει κανονικά" αν δεν εχει αδεια σταθμευσης και δεν ειναι μεσα στον χωρο αυτο, αρα δεν τον εμποδιζεις να ΕΞΕΛΘΕΙ, γιατι μονο αυτο αναφερει, τι γινεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, verylife78 είπε

το 3γ οπως λες
αναφερει 
Σε θέση από την οποία παρεμποδίζεται όχημα που σταθμεύει κανονικά να εξέλθει από το χώρο που έχει σταθμεύσει .
δεν συζηταμε γιαυτο... που και παλι ο νομοθετης ειναι ξεκαθαρος "σταθμεύει κανονικά" αν δεν εχει αδεια σταθμευσης και δεν ειναι μεσα στον χωρο αυτο, αρα δεν τον εμποδιζεις να ΕΞΕΛΘΕΙ, γιατι μονο αυτο αναφερει, τι γινεται?

Είπα τις 2 περιπτώσεις όπου μπορείς να έχεις πρόβλημα. Αν δεν ισχύει κάτι από τα 2, παρκάρεις κανονικά. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

στην 3β που ειπες αναφερει αυτο...
"Μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παραδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος - έξοδος οχημάτων εξ αυτής. (source ©: www.glavopoulos.gr)"
Ξερει τι εννοει? 
Παραδιος ιδιοκτησια ποια ειναι? καποια ιδιοκτησια που ειναι μεσα σε ενα δρομακι πχ και εσυ πηγες και εκλεισες το δρομακι?
Μπορει να ειναι η αυλη ενος σπιτιου?

Δημοσ.

Για να δείτε αν υπάρχει εκεί πέρα ιδιοκτήτης ο οποίος ενδιαφέρεται για τον χώρο, σβήστε με σπρει την πινακίδα επάνω στην πόρτα που λέει για το parking και περιμένετε να δείτε αν θα την αντικαταστήσει κανένας. Μην παρκάρει όμως κανένας εκεί μπροστά μέχρι να περιμένετε αν και πότε θα αντικατασταθεί η σβησμένη πινακίδα, αν περάσει πολύς καιρός, εγώ λέω 1 έτος περίπου και δεν δείτε τίποτε παρκάρετε ελεύθερα. Αν υπάρχει κανένας που μπαινοβγαινει και ενδιαφέρεται θα κινηθεί και θα καλέσει την αστυνομία όπως και θα φτιάξει την πινακίδα με την σήμανση, αυτά φυσικά εφόσον είναι νόμιμο, αν δεν είναι τον αφήνετε να κουρευεται.

Η αστυνομία περνάει και βάζει κλήση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

σβήστε με σπρει την πινακίδα

3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Παράνομο.

Εγώ θα πρότεινα να ρωτήσει τους διαχειριστές από τις πολυκατοικίες αυτές. Θα ξέρουν να απαντήσουν.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, filip123go είπε

Εγώ εαν ήμουν στη θέση αυτού που ήθελε να μπει, 
1ον, θα σε μπινελίκωνα (μόνος μου μέσα στο αυτοκίνητο), 
2ον, θα κόρναρα μπας και ακούσεις, 
3ον, θα έβγαινα να κοιτάξω εαν έχεις αφήσει κανένα χαρτάκι με τηλέφωνο πουθενα,
4ον, θα ρωτούσα τα γύρω μαγαζιά, εαν σε ξέρει κανένας. 

Αυτό εαν γινόταν 1 φορα.
Εαν με "έκλεινες" συνέχεια, θα φώναζα τροχαία και γερανό (ναι θα τον πλήρωνα εγώ να έρθει) 

Υπό άλλες συνθήκες δε θα πάρκαρα όπως δε παρκάρουν και επισκέπτες επειδή βλέπουν το απαγορευτικό. Αν δε βρω θέση θα κάνω καμια γύρα και τότε θα παρκάρω εκεί. Βέβαια σε ώρες αιχμής ούτε εκεί μπορείς να βρεις διότι το πιάνουν κάποιοι αλήτες. Τελευταία φορά πρέπει να ήταν πριν την καραντίνα ή κάπου εκεί που είχα δει ανοιχτή την πόρτα και κάποιος πρέπει να έβαζε ένα αυτοκίνητο μέσα. Είχα περάσει στα γρήγορα και δε πρόσεξα. Φαντάζομαι οποιοσδήποτε θα πάρκαρε στη θέση μου. Η πόρτα έχει και λουκέτο και γενικά φαίνεται λίγο ξεχασμένη. Καλά ζημιά δε κάνω για να δω αν αντιδράσει κάποιος. Απλά λέω αν μια στις τόσες κάτσει και θέλει να μπει κάποιος και δε το πάρω χαμπάρι τι γίνεται.

Μια φορά με είχε μπλοκάρει κάποιος επειδή είχε διπλοπαρκάρει (σε άλλλο σημείο όχι εκεί). Ήξερα ποιος ήταν αλλά δε μπορούσα να τον βρω επειδή είχε εξαφανιστεί. Αναγκάστηκα να καλέσω τους cops για να μπορέσω να φύγω, περίμενα ώρα, δεν ήρθαν αλλά τελικά εμφανίστηκε ο ίδιος. Δε ξέρω τι θα γινόταν αν ερχόταν η τροχαία

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bitbit είπε

θα κάνω καμια γύρα και τότε θα παρκάρω εκε

3 ώρες πριν, Bitbit είπε

Βέβαια σε ώρες αιχμής ούτε εκεί μπορείς να βρεις διότι το πιάνουν κάποιοι αλήτες.

Όταν το αφήνεις εσυ είναι οκ.Όταν το αφήνουν άλλοι,είναι αλήτες.Ελλαντα 2023.

Επεξ/σία από jmmys

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...