Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Lomar είπε Εφόσον τόσα χρόνια δεν είχες θέμα με το προηγούμενο ζωντανό και έχεις με αυτό, μάλλον δεν ευσταθούν αυτά που γράφεις. Όπως και να έχει στο ξαναλέω όπως και οι υπόλοιποι, πρέπει να πας σε εκπαιδευτή το ζωντανό αντί να κοιτάς πως να αντικρούσεις τους γείτονες. Και καλό ειναι να το ξεκαθαρίσεις μαζί τους πως καταλαβαίνεις την θέση τους και θα δώσεις αυτή τη λύση. Ευχαριστώ!
flashja Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στην Ελλάδα είναι το πολύ κλασσικό, αφήνω το σκυλί μου στο μπαλκόνι μου, στον κήπο του σπιτιού μου κτλπ. Προφανώς το ζώο θα δει μια άλλη γάτα ή έναν άλλον σκύλο και θα αρχίσει να γαυγίζει και να ενοχλεί τους γείτονες. Μέχρι να τον εκπαιδεύσεις καλά κράτα τον μέσα όσο λείπεις από το σπίτι.
Allan-Wake Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Λεφτά δεν έχετε, κήπο δεν έχετε, χρόνο δεν έχετε, έχετε 1000 προβλήματα, και θέλεις και 2 σκυλιά ? Τα προβλήματα των αδέσποτων δε θα τα λύσεις εσύ εις βάρος των συγκατοίκων σου Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από Allan-Wake 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Λεφτά δεν έχετε, κήπο δεν έχετε, χρόνο δεν έχετε, έχετε 1000 προβλήματα, και θέλεις και 2 σκυλιά ? Τα προβλήματα των αδέσποτων δε θα τα λύσεις εσύ εις βάρος των συγκατοίκων σου Συγγνώμη , ποιος είστε ; που ξέρετε την οικονομική μου κατάσταση; Λεφτά έχουμε δόξα τον θεό δεν ζοριζόμαστε , και χρόνο. Κήπο όχι. Έχω 151 τετραγωνικά σπίτι όμως, όποτε δεν μου λείπει. Τα πηγαίνω έξω για εκτόνωση δεν χρειάζεται να εχω κήπο. ευχαριστώ ! 11 λεπτά πριν, flashja είπε Στην Ελλάδα είναι το πολύ κλασσικό, αφήνω το σκυλί μου στο μπαλκόνι μου, στον κήπο του σπιτιού μου κτλπ. Προφανώς το ζώο θα δει μια άλλη γάτα ή έναν άλλον σκύλο και θα αρχίσει να γαυγίζει και να ενοχλεί τους γείτονες. Μέχρι να τον εκπαιδεύσεις καλά κράτα τον μέσα όσο λείπεις από το σπίτι. Δεν το αφήνω στο μπαλκόνι, αφήνω την μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Κλείνω μόνο τις πόρτες των δωματίων. Για να μην μου φάει κανένα ρούχο ή το οτιδήποτε όταν λείπω αυτές τις δυο φορές 8 ώρες από το σπίτι. Ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις