Προς το περιεχόμενο

Απειλές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mariannaaaaaaaaa είπε

Ποια είναι η ασέβεια το ότι είναι σκύλος και θα γαυγισει όποτε γουστάρει; Η το ότι με απειλούν χωρις κάν να ξέρουν;

Εγώ έχω στη γειτονιά μου 5 σκυλιά γύρω από το σπίτι μου και γαυγίζουν πρωί μεσημέρι βράδυ. Πολλές φορές ξυπνάω το βράδυ από τα γαυγίσματα. Και μετά ξυπνάει και ο από πάνω στις 5:30 το πρωί και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού προκαλώντας αφάνταστη φασαρία. Ξυπνάς λοιπόν 8 η ώρα για να πας δουλειά και έχεις κοιμηθεί 2 - 3 ώρες. Μετά έχεις όλο νεύρα και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Μετά λέτε γιατί γίνονται κακοποιήσεις σκύλων, καυγάδες στο δρόμο και τέτοια.

Για έλα στη θέση κάποιου που κοιμάται για μήνες 2 - 3 ώρες κάθε μέρα και έχει να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του δουλειές + δυσκολίες και προβλήματα. Και μετά έλα να μου πεις ποια είναι η ασέβεια. Η ηχορύπανση έπρεπε να τιμωρείτε με φυλάκιση. Αν θέλετε σκυλιά στην πόλη πηγαίνετε να τα εκπαιδεύσετε. 

• Like 13
  • Thanks 3
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μαριαννααααα συνελθεεεεεε που αφηνεις το σκυλι στο μπαλκονι και σου φταινε οι γειτονεεεεεεεες που ενοχλουνταιιιιιιιι

• Like 3
  • Thanks 6
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Μαριαννααααα συνελθεεεεεε που αφηνεις το σκυλι στο μπαλκονι και σου φταινε οι γειτονεεεεεεεες που ενοχλουνταιιιιιιιι

Εντάξει, θα του πω να μην βγαίνει στο μπαλκόνι. Ευχαριστώ !

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Εγώ έχω στη γειτονιά μου 5 σκυλιά γύρω από το σπίτι μου και γαυγίζουν πρωί μεσημέρι βράδυ. Πολλές φορές ξυπνάω το βράδυ από τα γαυγίσματα. Και μετά ξυπνάει και ο από πάνω στις 5:30 το πρωί και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού προκαλώντας αφάνταστη φασαρία. Ξυπνάς λοιπόν 8 η ώρα για να πας δουλειά και έχεις κοιμηθεί 2 - 3 ώρες. Μετά έχεις όλο νεύρα και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Μετά λέτε γιατί γίνονται κακοποιήσεις σκύλων, καυγάδες στο δρόμο και τέτοια.

Για έλα στη θέση κάποιου που κοιμάται για μήνες 2 - 3 ώρες κάθε μέρα και έχει να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του δουλειές + δυσκολίες και προβλήματα. Και μετά έλα να μου πεις ποια είναι η ασέβεια. Η ηχορύπανση έπρεπε να τιμωρείτε με φυλάκιση. Αν θέλετε σκυλιά στην πόλη πηγαίνετε να τα εκπαιδεύσετε. 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

σε εκπαιδευτη αμεσα

ενα εκπαιδευμενο σκυλι ειναι αυτο που θελεις και θα λυσεις πολλα προβληματα

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

σε εκπαιδευτη αμεσα

ενα εκπαιδευμενο σκυλι ειναι αυτο που θελεις και θα λυσεις πολλα προβληματα

Ευχαριστώ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SabotazNic said:

Σκύλος είναι και θα γαβγισει, αν είναι αδέσποτο δεν θα το κάνει κάθε μέρα 10-1 και 3-6 στα 2 μέτρα από εμένα. Αυτή είναι η διαφορά. 

Συγνώμη, αλλά μπορείς να εξηγήσεις, όταν έχει ο κάθε άνθρωπος ένα γαυγισμα για ώρες σε καθημερινή βάση, που ακούγεται μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ενώ παραλληλα μπορεί να έχει και αυτός ένα σωρό προβλήματα και ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ έστω για το διάστημα που διαρκεί η κοινή ησυχία, αυτή την ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ, η απάντηση σου πως τον βγάζει λάθος/υπερβολικό; 

Το να συμβουλευτεί έναν εκπαιδευτή για τις επιλογές που υπάρχουν γιατί δεν το σκέφτεται; 

Κλασσική άρπα κόλα και όποιος ενοχλείται από την προχειράδα είναι ο λάθος, με κριτζοδικαιολογία την υποκριτική φιλοζωία. 

Επεξ/σία από Lomar
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lomar είπε

Συγνώμη, άρα όταν έχει ο κάθε άνθρωπος ένα γαυγισμα για ώρες σε καθημερινή βάση, ενώ μέσα στο σπίτι του ο ίδιος μπορεί να έχει ένα σωρό προβλήματα και ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ έστω για το διάστημα που διαρκεί η κοινή ησυχία, αυτή την ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ, η απάντηση αυτή πως τον βγάζει λάθος/υπερβολικό; 

Ποια καθημερινή βάση; Δεν δουλεύω κάθε μέρα! Δουλεύω 2 φορές την εβδομάδα.. όλες τις άλλες μέρες είμαι όλη μέρα σπίτι με τα σκυλιά μου μέχρι να γυρίσει ο σύντροφος μου από την δουλειά. Εχει τύχει να κοιμόμαστε με τα σκυλάκια μου και να μου χτυπάει το κουδούνι μια κυρία που μένει από κάτω από εμένα, και να μου δίνει το χαρτί που είχαν αφήσει στην πόρτα και να μου λέει ποιος ενοχλείται τόσο πολύ; Δεν ενοχλεί το σκυλί. Και το τραγικό ήταν όλη μέρα ήμασταν μαζί και αραζαμε ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΑΡΤΙ. Σταματήστε πια, σταματήστε. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lomar είπε

Συγνώμη, άρα όταν έχει ο κάθε άνθρωπος ένα γαυγισμα για ώρες σε καθημερινή βάση, ενώ μέσα στο σπίτι του ο ίδιος μπορεί να έχει ένα σωρό προβλήματα και ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ έστω για το διάστημα που διαρκεί η κοινή ησυχία, αυτή την ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ, η απάντηση αυτή πως τον βγάζει λάθος/υπερβολικό; 

Απάντησα σε quote που έλεγε κάτι του στυλ "σκυλί είναι και θα γαβγισει". Αναφερόμουν ότι και τα αδέσποτα σκυλιά είναι και θα γαβγίζουν, αλλά όχι κάθε μέρα δίπλα μου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mariannaaaaaaaaa είπε

Και έχει πέσει τόσο πολύ η ψυχολογία μας,

Για την ψυχολογία αυτών που ακούν τα γαυγίσματα ποιος νοιάζεται ε;  Να πάνε να αγαπηθούνε

• Like 4
Δημοσ.
1 minute ago, SabotazNic said:

Απάντησα σε quote που έλεγε κάτι του στυλ "σκυλί είναι και θα γαβγισει". Αναφερόμουν ότι και τα αδέσποτα σκυλιά είναι και θα γαβγίζουν, αλλά όχι κάθε μέρα δίπλα μου. 

Συγνώμη μάλλον το διάβασα βιαστικά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mariannaaaaaaaaa είπε

Ποια καθημερινή βάση; Δεν δουλεύω κάθε μέρα! Δουλεύω 2 φορές την εβδομάδα.. όλες τις άλλες μέρες είμαι όλη μέρα σπίτι με τα σκυλιά μου μέχρι να γυρίσει ο σύντροφος μου από την δουλειά. Εχει τύχει να κοιμόμαστε με τα σκυλάκια μου και να μου χτυπάει το κουδούνι μια κυρία που μένει από κάτω από εμένα, και να μου δίνει το χαρτί που είχαν αφήσει στην πόρτα και να μου λέει ποιος ενοχλείται τόσο πολύ; Δεν ενοχλεί το σκυλί. Και το τραγικό ήταν όλη μέρα ήμασταν μαζί και αραζαμε ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΑΡΤΙ. Σταματήστε πια, σταματήστε. 

Είπες ότι είχες ένα άλλο σκυλάκι και κανείς δεν είχε ενοχληθεί. Δεν αναρωτήθηκες γιατί αλλάξαν τώρα; Ότι μπορεί να είναι τόσο εκνευριστικο που δεν αντέχουν να το ακούν να γαβγίζει όλη την ώρα; Και δεν κάνεις τίποτα να το αλλάξεις αλλά κλασικά σου φταίνε οι άλλοι που δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις το ζώο σου.

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fir3fly είπε

Είπες ότι είχες ένα άλλο σκυλάκι και κανείς δεν είχε ενοχληθεί. Δεν αναρωτήθηκες γιατί αλλάξαν τώρα; Ότι μπορεί να είναι τόσο εκνευριστικο που δεν αντέχουν να το ακούν να γαβγίζει όλη την ώρα; Και δεν κάνεις τίποτα να το αλλάξεις αλλά κλασικά σου φταίνε οι άλλοι που δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις το ζώο σου.

έγινε, ευχαριστώ ! 

Δημοσ.
4 minutes ago, Mariannaaaaaaaaa said:

Εφόσον τόσα χρόνια δεν είχες θέμα με το προηγούμενο ζωντανό και έχεις με αυτό, μάλλον δεν ευσταθούν αυτά που γράφεις. 

Όπως και να έχει στο ξαναλέω όπως και οι υπόλοιποι, πρέπει να πας σε εκπαιδευτή το ζωντανό αντί να κοιτάς πως να αντικρούσεις τους γείτονες. Και καλό ειναι να το ξεκαθαρίσεις μαζί τους πως καταλαβαίνεις την θέση τους και θα δώσεις αυτή τη λύση. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...