Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stevenkap είπε

και τα λεφτα για το x1 που να τα βρω ρε μεγαλε;

Αρχικά, δε γνωριζόμαστε από χθες. Οπότε μάθε να φέρεσαι. 

Δεύτερον, το ποσό που διαθέτεις εσύ το είπες, όχι εγώ.

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Το Χ1 τι ειναι? Οταν προσπαθεις να το παιξεις λεφτας, αλλα δεν εισαι λεφτας κανονικος να παρεις Χ5 η Χ6.

Σαν αυτους που παιρναν porche boxter.

Ανάξιο σχολιασμού....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stevenkap είπε

αδερφε , αναφερομαι στην καταναλωση γιατι προσπαθω να βρω το καλυτερο δυνατον ωστε να μην εκτεθω οικονομικα μακροπροθεσμα. Το εφαπαξ το εχω τωρα να το δωσω. Δεν το θελω για τη πολη, θα κρατησω αυτο που εχω ηδη και θα χρησιμοποιω το jeep/suv που θα αγορασω για επαγγελματικα ταξιδια που κανω. Απλα δεν εχω καθολου γνωσεις πανω στο θεμα γιατι ποτέ δεν ειχα jeep. Εδω σου λυνω τις αποριες.

Τα περισσότερα έξοδα ενός αυτοκίνητου έρχονται κατά τη διάρκεια της ζωής του, όχι στην αγορά. Και ψάχνεις αυτοκίνητα που έχουν αρκετά μεγάλα έξοδα. Οπότε ναι, μπορεί τώρα να έχεις 10, 20 ή και 30 χιλιάδες για ν' αγοράσεις αυτό που θέλεις. Αλλά αν "στραγγίσεις" αγοράζοντας το αμάξι, τι θα κάνεις όταν έρθει η στιγμή ν' αλλάξεις λάστιχα; Ή σε μία ζημιά;

Σίγουρα η περιστασιακή χρήση βελτιώνει αρκετά τα πράγματα, αλλά θα σου πρότεινα να περιοριστείς στα 2/3 όσων έχεις σκοπό να διαθέσεις για την αγορά, και κράτα τα υπόλοιπα για την 5-ετία μετά. Θα σου χρειαστούν 100%.

Κι εγώ αυτή τη στιγμή έχω τη "δύναμη" να αποκτήσω ομορφούλι ηλεκτρικό επιδόσεων (που μου τρέχουν τα σάλια όποτε το βλέπω), αλλά αν τυχόν πάω και το πάρω, μετά... τέλειωσα. Κυριολεκτικά. Δεν είναι μόνο το κεφάλαιο αγοράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κοιτάω και εγώ για 4χ4, για δέύτερο και μόνο για εξορμήσεις βουνά η παραλίες, περισσότερο για overlanding παρά για off-roading, έχω καταλήξει σε x-trail και forester, με το forester να κερδίζει απο θέμα πρακτικότητας και τετρακίνησης.  Βέβαια η κατανάλωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς θα κάνει πολυ λίγα χιλιόμετρα. 
 Πάντως άλλο suv, άλλο awd και άλλο 4χ4. Χαοτική διαφορά ανάμεσά τους.

edit - και όχι με 22.000 αλλα με 5000-6000

Επεξ/σία από G.bar
Δημοσ.
16 hours ago, Ntinaras said:

Προτιμω να κυκλοφορω με Duster παρα με 316 με αλλαγμενο αυτοκολλητο που θα γραφει M3

Να το λες σωστα. Μ-τριο-δεκαξι…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...