Ntinaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Stevenkap είπε Εγω ως τωρα εχω εντοπισει κατι forrester, oulander και grand vitara. Ολα 10-15 ετων, αλλα με φοβιζει λιγο η καταναλωση γιατι ποτέ δεν ειχα jeep/suv. Υγραεριο η μονη λυση. 1
@pnea1973 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάρε ενα κανονικό jeep... Θα καίει αλλά θα έχεις jeep.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από @pnea1973
Black Demis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Stevenkap είπε Εγω ως τωρα εχω εντοπισει κατι forrester, oulander και grand vitara. Ολα 10-15 ετων, αλλα με φοβιζει λιγο η καταναλωση γιατι ποτέ δεν ειχα jeep/suv. 4x4 και suv και μαλιστα πάνω απο 1600 την μεγαλη κατανάλωση να την θεωρείς δεδομενη η αλλιος θα κανεις πολλες γνωριμίες στα βενζιναδικα (εξάλλου ξέρεις τι παιρνεις ) και κάτι τοσο παλιό θα ζηταει και μετά δυο χέρια οτι αφορά συνεργειο (εκτος και αν εισαι τυχερός και βρεις κατι με πάρα πολυ λίγα χιλομετρα που το ειχε καποιος για κάνα ταξίδι και μόνο) Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από Black Demis
NickTG Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 10 hours ago, Stevenkap said: Καλησπερα σε ολους. Απο ιαπωνικα jeep/suv της τελευταιας 10ετιας, ποια ειναι τα κορυφαια για αγορα(μεχρι 22.000ευρω) ? Προυποθεσεις ανω των 1600cc και πανω απο 130 αλογα. Επισης μη μου προτεινετε τιποτα lexus κλπ που καινε τον πατο τους και βγαινουμε και off budget. Eυχαριστω. Γιαπωνέζικο 1600+ κυβικά 130+ άλογα Λογική κατανάλωση https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326949336-mitsubishi-asx Καλοτάξιδο.
Burgos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Με 10 χιλιάρικα σου πουλάω το Grand Vitara του 2008 αρκεί να μην μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. 😁
bezan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Αυτο ειναι απο MAVERICK του 2005 με αεριο με το 2300 μοτερ, ναι καει λιγο παραπανω απο ενα 18αρι αλλα ειναι αλλη φαση, καθεσαι ψηλα, κρατηματα και ανεση, 4χ4 που σε παει σε αμμο, βουνα, ποταμια... εχεις και αεριο πανω και εισαι οκ.
paylidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Πάρε ένα καγιέν βαλε υγραέριο κ θα έχεις κ ρέστα για καύσιμα 1
eMike Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, Stevenkap είπε Καλησπερα σε ολους. Απο ιαπωνικα jeep/suv της τελευταιας 10ετιας, ποια ειναι τα κορυφαια για αγορα(μεχρι 22.000ευρω) ? Προυποθεσεις ανω των 1600cc και πανω απο 130 αλογα. Επισης μη μου προτεινετε τιποτα lexus κλπ που καινε τον πατο τους και βγαινουμε και off budget. Eυχαριστω. Τι να τα κάνεις τα Ιαπωνικά? Θα το πάρεις 10ετίας και θα μοιάζει 25ετίας. Πάρε ένα Χ1...απλά πράγματα. 1
Stevenkap Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, eMike είπε Τι να τα κάνεις τα Ιαπωνικά? Θα το πάρεις 10ετίας και θα μοιάζει 25ετίας. Πάρε ένα Χ1...απλά πράγματα. και τα λεφτα για το x1 που να τα βρω ρε μεγαλε; επισης τι εννοεις θα μοιαζει 25ετιας. εχω γνωστο με xtrail απ'το 04 με 300+χιλιαδες χλμ και ουτε ενα προβλημα δεν εχει βγαλει 18 ώρες πριν, Haldol είπε Θέλεις μεγάλο αμάξι (επειδή σου αρέσουν), με 4X4 (δε ξέρεις γιατί το θες), με τουλάχιστον 1.6 λίτρα (πάλι δε ξέρεις γιατί τα θες - αν και μπορώ να φανταστώ) και 130 άλογα στο μοτέρ, οπωσδήποτε από Ιαπωνία (πάλι δε ξέρεις το λόγο - αν και μπορώ κι εδώ να φανταστώ), αλλά να μη καίει κιόλας, διότι προφανώς δε μπορείς να το στηρίξεις οικονομικά. Αλλά όμως "ήρθε η ώρα"... να... "κάνεις το κέφι σου". Χτυπάει σε κανέναν άλλο καμπανάκι, ή μόνο σε 'μένα; Ο συνδυασμός που ψάχνεις ΚΟΣΤΙΖΕΙ στη χρήση. Αν τα οικονομικά σου ήταν για τέτοιο αμάξι, προφανώς και δε θα σ' ένοιαζε τι καίει. Αν ήσουν τύπος της περιπέτειας, και ήθελες εκδρομές, χιόνια, βουνά, κ.λπ, σίγουρα θα ήξερες ήδη τι αμάξι χρειάζεσαι, ενώ σίγουρα δε θα κοιτούσες τα πολύ μεγάλα που αναφέρθηκαν, διότι δε βολεύουν και τρομερά για off-roading. αδερφε , αναφερομαι στην καταναλωση γιατι προσπαθω να βρω το καλυτερο δυνατον ωστε να μην εκτεθω οικονομικα μακροπροθεσμα. Το εφαπαξ το εχω τωρα να το δωσω. Δεν το θελω για τη πολη, θα κρατησω αυτο που εχω ηδη και θα χρησιμοποιω το jeep/suv που θα αγορασω για επαγγελματικα ταξιδια που κανω. Απλα δεν εχω καθολου γνωσεις πανω στο θεμα γιατι ποτέ δεν ειχα jeep. Εδω σου λυνω τις αποριες.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, eMike είπε Τι να τα κάνεις τα Ιαπωνικά? Θα το πάρεις 10ετίας και θα μοιάζει 25ετίας. Πάρε ένα Χ1...απλά πράγματα. Το Χ1 τι ειναι? Οταν προσπαθεις να το παιξεις λεφτας, αλλα δεν εισαι λεφτας κανονικος να παρεις Χ5 η Χ6. Σαν αυτους που παιρναν porche boxter. 1 2
vs_skg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 22 ώρες πριν, Stevenkap είπε Καλησπερα σε ολους. Απο ιαπωνικα jeep/suv της τελευταιας 10ετιας, ποια ειναι τα κορυφαια για αγορα(μεχρι 22.000ευρω) ? Προυποθεσεις ανω των 1600cc και πανω απο 130 αλογα. Επισης μη μου προτεινετε τιποτα lexus κλπ που καινε τον πατο τους και βγαινουμε και off budget. Eυχαριστω. Τετοιου τυπου αμαξι ειναι το Dacia Duster με τον 1.5 πετρελαίου που ειναι σχεδιασμος Renault-Nissan. Το duster βγαινει και σε bi fuel βενζινη αεριο. Οι προϋποθέσεις για κυβικα και αλογα ειναι ασυναρτητες με τα υπολοιπα που ζητας Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Το Χ1 τι ειναι? Οταν προσπαθεις να το παιξεις λεφτας, αλλα δεν εισαι λεφτας κανονικος να παρεις Χ5 η Χ6. Σαν αυτους που παιρναν porche boxter. Αυτά τα σχόλια βέβαια τα κάνουν αυτοί που δεν έχουν λεφτά ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, vs_skg είπε Τετοιου τυπου αμαξι ειναι το Dacia Duster με τον 1.5 πετρελαίου που ειναι σχεδιασμος Renault-Nissan. Το duster βγαινει και σε bi fuel βενζινη αεριο. Οι προϋποθέσεις για κυβικα και αλογα ειναι ασυναρτητες με τα υπολοιπα που ζητας Αυτά τα σχόλια βέβαια τα κάνουν αυτοί που δεν έχουν λεφτά ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο Προτιμω να κυκλοφορω με Duster παρα με 316 με αλλαγμενο αυτοκολλητο που θα γραφει M3 5
vs_skg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προτιμω να κυκλοφορω με Duster παρα με 316 με αλλαγμενο αυτοκολλητο που θα γραφει M3 και γω, αλλά το X1 και το X5 είναι διαφορετικά segment. Άμα είναι έτσι και η Volvo να μην βγάζει XC40 και XC60, μόνο XC90
Bitbit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 54 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προτιμω να κυκλοφορω με Duster παρα με 316 με αλλαγμενο αυτοκολλητο που θα γραφει M3 α έχω ένα φίλο που το έχει κάνει. Όχι σε bmw αλλά σε audi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα