Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Απο ιαπωνικα jeep/suv της τελευταιας 10ετιας, ποια ειναι τα κορυφαια για αγορα(μεχρι 22.000ευρω) ? Προυποθεσεις ανω των 1600cc και πανω απο 130 αλογα. Επισης μη μου προτεινετε τιποτα lexus κλπ που καινε τον πατο τους και βγαινουμε και off budget. Eυχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτος απο Rav4, ειλικρινα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

edit: Αντε και το Forester.Αλλα αναμεσα στα 2, εγω Rav4.

Επεξ/σία από rallistas
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Stevenkap είπε

Καλησπερα σε ολους.

Απο ιαπωνικα jeep/suv της τελευταιας 10ετιας, ποια ειναι τα κορυφαια για αγορα(μεχρι 22.000ευρω) ? Προυποθεσεις ανω των 1600cc και πανω απο 130 αλογα. Επισης μη μου προτεινετε τιποτα lexus κλπ που καινε τον πατο τους και βγαινουμε και off budget. Eυχαριστω.

honda crv, suzuki sx4 Και αν προτίθεσαι για hyundai το tuscon

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ως τωρα εχω εντοπισει κατι forrester, oulander και grand vitara. Ολα 10-15 ετων, αλλα με φοβιζει λιγο η καταναλωση γιατι ποτέ δεν ειχα jeep/suv.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο πώς και συγκεκριμένα θες κατηγορία jeep/suv και μάλιστα αναφέρεις 4x4 ενώ φοβάσαι για κατανάλωση;

Ρωτάω επειδή τα περισσότερα αμάξια που προτάθηκαν είναι δίλιτρα αμάξια και άρα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας (κάπου 650€ για μοντέλα πριν το 2011 όπου τα τέλη είναι με βάση τα κυβικά).

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Stevenkap είπε

Εγω ως τωρα εχω εντοπισει κατι forrester, oulander και grand vitara. Ολα 10-15 ετων, αλλα με φοβιζει λιγο η καταναλωση γιατι ποτέ δεν ειχα jeep/suv.

Φυσικά και καίνε.Αεροδυναμική περιπτέρου,διαφορικά,βάρος,τεχνολογία 10ετίας+,λάστιχα .

Δεν πάνε με νερό.

• Like 1
Δημοσ.

Παντα μου αρεσαν τα μεγαλα σε ογκο αμαξια, ηρθε η ωρα. Γιαυτο. Φοβαμαι καταναλωση γιατι αλλο καιει ενα qahsqai και αλλο ενα jeep wrangler. Οποτε η επιλογη μου θα βασιστει και στα κυβικα και στο ποσο καιει το jeep εννοειται

Μιας και ανεφερα το qashqai, πως γινεται να βρισκεις τετοιο suv με 1200-1500cc, τι σκατα εχει παιξει η νισσαν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stevenkap είπε

Παντα μου αρεσαν τα μεγαλα σε ογκο αμαξια, ηρθε η ωρα. Γιαυτο. Φοβαμαι καταναλωση γιατι αλλο καιει ενα qahsqai και αλλο ενα jeep wrangler. Οποτε η επιλογη μου θα βασιστει και στα κυβικα και στο ποσο καιει το jeep εννοειται

Τα suv 2000 κυβικα...καινε!!! Εχω το crv του 200 με αυτιματο κιβωτιο και ξερω 

Μικρες διαδρομες εντος πολης 15-16 λιτρα στα 100 χλμ με κλιματιστικο 

Εκτος πολης 10-11  λιτρα 

Εχω βαλει υγραεριο 

Δημοσ.

εσυ δλδ θες και 1800-2000cc και 10ετιας και πανω απο 130 και καροτσα SUV να μην καιει☺️

εκτος πραγματικοτητας

• Like 12
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Stevenkap είπε

Μιας και ανεφερα το qashqai, πως γινεται να βρισκεις τετοιο suv με 1200-1500cc, τι σκατα εχει παιξει η νισσαν;

Τι αμάξι έχεις τώρα;

Δημοσ.

Θέλεις μεγάλο αμάξι (επειδή σου αρέσουν), με 4X4 (δε ξέρεις γιατί το θες), με τουλάχιστον 1.6 λίτρα (πάλι δε ξέρεις γιατί τα θες - αν και μπορώ να φανταστώ) και 130 άλογα στο μοτέρ, οπωσδήποτε από Ιαπωνία (πάλι δε ξέρεις το λόγο - αν και μπορώ κι εδώ να φανταστώ), αλλά να μη καίει κιόλας, διότι προφανώς δε μπορείς να το στηρίξεις οικονομικά. Αλλά όμως "ήρθε η ώρα"... να... "κάνεις το κέφι σου".

Χτυπάει σε κανέναν άλλο καμπανάκι, ή μόνο σε 'μένα;

Ο συνδυασμός που ψάχνεις ΚΟΣΤΙΖΕΙ στη χρήση. Αν τα οικονομικά σου ήταν για τέτοιο αμάξι, προφανώς και δε θα σ' ένοιαζε τι καίει. Αν ήσουν τύπος της περιπέτειας, και ήθελες εκδρομές, χιόνια, βουνά, κ.λπ, σίγουρα θα ήξερες ήδη τι αμάξι χρειάζεσαι, ενώ σίγουρα δε θα κοιτούσες τα πολύ μεγάλα που αναφέρθηκαν, διότι δε βολεύουν και τρομερά για off-roading. 

• Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Forester

βγαινει και 2.5XT 211 και 230 αλογα αναλογα την χρονια.

κάτοχος forester xt 2004. Το αμάξι δεν παίζεται. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...