EvilEyes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, έκανα έναρξη ατομικής επιχείρησης. Την έχω δηλώσει στο google και στο maps εμφανίζεται κανονικά το στίγμα και η επωνυμία της επιχείρησης. Στην προσπάθεια δημιουργίας σελίδας στο Facebook μέσα από τον λογαριασμό μου, ενώ βάζω τα στοιχεία της διεύθυνσης, δεν μου εμφανίζει την επιχείρηση όταν πάω να κάνω check in. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος;
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2023 στις 3:32 ΜΜ, EvilEyes είπε Στην προσπάθεια δημιουργίας σελίδας στο Facebook μέσα από τον λογαριασμό μου, ενώ βάζω τα στοιχεία της διεύθυνσης, δεν μου εμφανίζει την επιχείρηση όταν πάω να κάνω check in. Αν θυμαμαι καλα απο την δικια μας επιχειρηση, πας και κανεις τσεκ ιν στο fb βαζοντας εκει τα στοιχεια της επιχειρησης (εχει επιλογη προσθηκης αφου γραψεις το ονομα της επιχειρησης). Φυσικα το κανεις να το βλεπεις μονο εσυ. Μετα απο λιγες μερες θα φανει η τοποθεσια και στα 2 μεσα (fb & insta) Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από SabotazNic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα