insomniac01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Millennium είπε Περιοριστικό; Ως προς τι. Hardware; Software; Μιλάς γενικά ή για το συγκεκριμένο macbook air; Δεν έχει σχέση τ hardware. Μια χαρά. To λογισμικό είναι χάλια. Πλέον είναι αχρείαστο το Mac OS. Τα Windows ειναι μιλια μπροστα γιατι συνδυαζουν πραγματα απο ολα τα λογισμικα.
insomniac01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 14/3/2023 στις 2:49 ΜΜ, dbrillis είπε Τα πραγματα ειναι απλα. Για καθημερινη χρηση ειναι παρα πολυ καλο, ωραια οθονη, καλος ηχος, μεγαλη διαρκεια μπαταριας, αλλα στα 999 ευρω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προσφορα. Ειναι μια ελαφρως τσιμπημενη τιμη για ενα laptop 2 ετων. Το Μ2 ΜΒΑ θα επρεπε να κανει σημερα 999 ευρω, οχι το Μ1. Οποιος το αγορασει, θα ειναι μια χαρα και πολυ ευχαριστημενος αλλα θα πρεπει να ξερει οτι δεν αγορασε προσφορα. Εδωσε χιλια ευρω για ενα laptop που η κατηγορα τιμης του ειναι χιλια ευρω. Οσοι το συγκρινουν με Windows laptop να μας πουν ποτε ηταν η τελευταια φορα που εσκασαν 1299 ευρω να αγορασουν Windows laptop. Εγω που πριν δυο χρονια αγορασα ενα M1 MBA (8/256) και ενα Lenovo x1 Carbon gen 7(16/256) και τα δυο στα 1300 ευρω, το μονο παραπονο που εχουν απο το Lenovo ειναι η μπαταρια που κραταει μονο 4-5 ωρες. Η διαφορα ειναι οτι το lenovo στα 1300 ειναι παναλαφρο, εχει 16GB RAM, δισκο που μπορω να αλλαξω μονος μου, 3 χρονια εγγυηση, και μια αλλαγη μπαταριας δωρεαν. Συν οτι δεν σπαει η οθονη του αν σου πεσει μια φορα κατω. Κανω διαφορετικα πραγματα με το καθε ενα. Θα εκανα ΑΝΕΤΑ τη δουλεια μου με ενα chromebook. Για να κλεισουμε, αν καποιος ξερει τι θελει, κατα τη γνωμη μου ενα M2 MBA ειναι πιο καλη αγορα. (οταν ανακοινωθουν τα Μ3 ΜΒΑ) Αν καποιος δεν ξερει τι θελει και επειδη εχει iPhone και τα Macbook ειναι μοδα ή ειναι "Apple" θελει και αυτος ενα, ισως τον πονεσει το χιλιαρικο. Ο μεσος χρηστης χρειαζεται απλα ενα Chromebook αλλα δεν το ξερει. Υ.Γ. Αν καποιος θελει να τα σκασει για να μπει στο MacOs, κατα τη γνωμη μου παντα, ας κοιταξει να ακολουθησει τις προσφορες για τα Μ1 ΜΒP 14". To θεωρω το καλυτερο VFM για τα λεφτα που δινεις. Αρκει παντα να ξερεις τι θελεις. Από την πιο σωστές απαντήσεις.
alexx_bauer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, insomniac01 είπε Από την πιο σωστές απαντήσεις. Πολύ σωστή και ολοκληρωμένη η άποψή σου. Μόνο θέλω να πω για το "το μονο παραπονο που εχουν απο το Lenovo ειναι η μπαταρια που κραταει μονο 4-5 ωρες", όταν στο Έρε πιάνει με απλή χρήση ενα δωδεκάωρο (και στη δική μου χρήση που είναι βίντεο edit πέντε με 6 h σερί ), Ε δεν το λες και μικρό παράπονο. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα είναι πίσω τα arm σε windows, θα δουμε στο μελλον Στις 13/3/2023 στις 7:41 ΜΜ, visualizer είπε To συγκεκριμενο ειναι χρεπι και προφανως δεν αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις...μακρια! ναι ναι οτι πεις Στις 14/3/2023 στις 3:29 ΜΜ, mistiri0 είπε Αγορά του καινούργιου Apple Mini M2 και μία φορητή οθόνη (LG Gram 2k) και είσαι στα ίδια χρήματα, με φορητότητα και πολύ καλύτερο VFM. Υπάρχουν λύσεις ακόμα και για την ενέργεια όταν κάπου δεν υπάρχει πρίζα με ελάχιστο κόστος, αυτό για να προλάβω κάποιους. δε μπορεις να δουλεψεις στην τουαλετα ομως ετσι - ναι,δουλευω ΚΑΙ εκει! Στις 16/3/2023 στις 3:15 ΜΜ, visualizer είπε Με μια απλη αναζητηση ... χιλιαδες αποτελεσματα με πολλους να αναφερουν και αλλα προβληματα στα σχολια. "Fix Any Mac Frozen/Stuck/Unresponsive Screen (How to Force Restart!)" "Slow MacBook Air? " Kανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο και ειδικά σε ενα μηχανημα με 8GB ram kai 256GB ssd. Oσο δεν το ζοριζεις και δεν γεμιζει ο ssd θα ειναι μια χαρα. Αν γεμισει ο ssd κλαφτα...... εναμιση χρονο τωρα του εχω κανει restart 7 φορες.και αυτο λογω αναβαθμισεων. Πιστευω λεει πολλα
Dinos1973 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 14/3/2023 στις 4:08 ΜΜ, NickTG είπε Αν είναι το υλικό το θέμα πάντως βρίσκεις και μεταλλικά. Το δικό μου το πήρα πριν 2.5 χρόνια με 550€ και είναι αλουμινένιο. Dell xps……δεν το λες και πλαστικό……
Προτεινόμενες αναρτήσεις