Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τέλος της εβδομάδας υπάρχει η προσφορά για Macbook Air M1 256 / 8GB  999€

Επεξ/σία από stman
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι προσφορά, πριν 1-2 χρόνια έπαιζε 1100  με 2 έτη εγγύηση από ελληνικό μαγαζί.

Δε θα το πρότεινα πάντως, όντας χρήστης MacBook τα τελευταία 7 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Romanzo Criminale είπε

Δεν είναι προσφορά, πριν 1-2 χρόνια έπαιζε 1100  με 2 έτη εγγύηση από ελληνικό μαγαζί.

Δε θα το πρότεινα πάντως, όντας χρήστης MacBook τα τελευταία 7 χρόνια.

Μια χαρά είναι για κάποιον που θέλει Apple. Με τον ερχομό του M2 πήραν αύξηση και αυτά με τον M1 πράγματι, αλλά και πάλι αξίζουν.

Προσωπικά θα πήγαινα για 16gb RAM, που βλέπω ότι μόνο ο Κωτσόβολος προσφέρει.

ΕΔΙΤ: Και το Πλαίσιο.

Επεξ/σία από djuan1988
Δημοσ.

Πείτε μερικά must have προγράμματα για mac, πήρα και γω ένα το Σάββατο για επαγγελματική χρήση (aka not gaming), τα πιο πολλά πράγματα που είχα στα windoze τα βρήκα και στο macos, αλλά λογικά θα πρέπει να έχει και μερικά ειδικά/αποκλειστικά προγράμματα που εγώ σαν linux/windoze user δεν τα ξέρω.
Να πω μόνο τι βρήκα εγώ: MacUpdater, Radio Silence, snagit & camtasia (τα είχα από τα windows)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, visualizer είπε

To συγκεκριμενο ειναι χρεπι και προφανως δεν αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις...μακρια!

#Οταν μιλας με επιχειρηματα

• Like 19
  • Thanks 3
Δημοσ.

Ιδιες προσφορες ακριβως ηταν και τον Ιανουαριο, με πιο ελκυστικη στα 16GB ,οπου και το χτυπησα.

Οσον αφορα το ιστορικο τιμης,το 2021 ηταν στα πατωματα για μηνες ,εξαιτιας 2-3 καταστηματων, οπου τοτε δελεαστικα,και εγινε το γνωστο κανονι που το παιξαν και στις ειδησεις.Οποτε δεν ειναι τοσο «ορθο» σαν αναφορα,καθως ειναι πλασματικο. Το ευρος τιμης του στα ~999€, και ποσο μαλλον απο αλυσιδες,ειναι γεγονος τελευταιων μηνων.

Τελος για τις δυνατοτητες του,δεν προοριζεται για gaming, επισης οι επιδοσεις του m1 επεξεργαστη συγκριτικα με τον προηγουμενο του ειναι παντου στο ιντερνετ.
Δεν θερμαινεται καθολου,η μπαταρια κραταει παρα πολυ.

Απλα για οποιον/α ενδιαφερεται, θα αναφερω κατι που μου τραβηξε την προσοχη,το οποιο αναφεροταν σε νημα στο reddit,πως καλυτερα ειναι να παρεις την εκδοση με τα 16 γιγα,καθως  σε πολλες περιπτωσεις τα 8 μπορει να τα εξαντλεις,και να εχεις «επιθετικη» ενασχοληση του ssd στο memory swap(με οτι αυτο συνεπαγεται για τη διαρκεια του).Υπερβολικο;Ναι. Αλλα απο τη στιημη που μιλαμε για χιλιαρικο, αξιζει το καθε τι την προσοχη μας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...