mMary Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό εκτυπωτή όπου θα μπορώ να εκτυπώνω κάρτες και αυτοκόλλητα (λίγες ποσότητες) , όμως θέλω να έχουν καθαρή ανάλυση. Επίσης, θα ήθελα να μπορώ να εκτυπώνω χαρτιά Β5, Α3 η όποια άλλη διάσταση επιθυμώ(δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους τους εκτυπωτές αυτό.
lneam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, mMary είπε Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό εκτυπωτή όπου θα μπορώ να εκτυπώνω κάρτες και αυτοκόλλητα (λίγες ποσότητες) , όμως θέλω να έχουν καθαρή ανάλυση. Επίσης, θα ήθελα να μπορώ να εκτυπώνω χαρτιά Β5, Α3 η όποια άλλη διάσταση επιθυμώ(δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους τους εκτυπωτές αυτό. τι ειναι η καθαρη αναλυση ??? Μηπως θελεις να πεις "υψηλη αναλυση εκτυπωσης" οσο για το πλατος του χαρτιου, αυτο περιοριζεται απο το πλατος του μηχανισμου του εκτυπωτη. Ενας "μικρος" εκτυπωτης, δεν μπορει να "περασει" απο τον μηχανισμο το χαρτι που εχει μεγαλο πλατος
gatos74 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 59 λεπτά πριν, mMary είπε Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό εκτυπωτή όπου θα μπορώ να εκτυπώνω κάρτες και αυτοκόλλητα (λίγες ποσότητες) , όμως θέλω να έχουν καθαρή ανάλυση. Επίσης, θα ήθελα να μπορώ να εκτυπώνω χαρτιά Β5, Α3 η όποια άλλη διάσταση επιθυμώ(δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους τους εκτυπωτές αυτό. Για επαγγελματική χρήση ή για χόμπυ?
georgeole Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Εκτός από αυτά που είπε ο φίλος lneam, να προσθέσω πως δεν είπες αν θέλεις χρώμα και πόσες σελίδες Μ.Ο. το μήνα. Οι άλλες διαστάσεις δεν έχεις θέμα, τις αλλάζεις μέσα στο tray. Το Α3 όμως είναι επιπλέον χαρακτηριστικό του εκάστοτε εκτυπωτή και ανεβάζει αισθητά το κόστος.
mMary Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, lneam είπε τι ειναι η καθαρη αναλυση ??? Μηπως θελεις να πεις "υψηλη αναλυση εκτυπωσης" οσο για το πλατος του χαρτιου, αυτο περιοριζεται απο το πλατος του μηχανισμου του εκτυπωτη. Ενας "μικρος" εκτυπωτης, δεν μπορει να "περασει" απο τον μηχανισμο το χαρτι που εχει μεγαλο πλατος Ναι αυτό εννοώ οποτε δεν μπορώ άλλη διάσταση πέρα από Α4 ? 3 ώρες πριν, gatos74 είπε Για επαγγελματική χρήση ή για χόμπυ? Οι κάρτες που θέλω να βγάζω η και αυτοκόλλητα θα είναι για την δίκη μου δουλειά αλλα όχι καθημερινά 3 ώρες πριν, georgeole είπε Εκτός από αυτά που είπε ο φίλος lneam, να προσθέσω πως δεν είπες αν θέλεις χρώμα και πόσες σελίδες Μ.Ο. το μήνα. Οι άλλες διαστάσεις δεν έχεις θέμα, τις αλλάζεις μέσα στο tray. Το Α3 όμως είναι επιπλέον χαρακτηριστικό του εκάστοτε εκτυπωτή και ανεβάζει αισθητά το κόστος. Ασπρόμαυρο αλλά αν έχει και κάποιο έγχρωμο δεν θα με πείραζε μελλοντικά ίσως χρειαστεί Λίγες σελίδες όποτε εκεί δεν δινω τόσο βάση
lector Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, mMary είπε οποτε δεν μπορώ άλλη διάσταση πέρα από Α4 ? Η διασταση καθε χαρτιου που δινει ο καθε εκτυπωτης στις προδιαγραφες του ειναι η μεγιστη. Ο Α4 μπορει να βγαλει και διαστασεις μικροτερες του Α4 (οπως το Β5 που ανεφερες) αλλα οχι Α3. Ο Α3 (ή Α3+ που ειναι καποιοι) βγαζει οτιδηποτε εως Α3. *Καποιοι υποστηριζουν και μεγαλυτερο μηκος χαρτιου αλλα προκειται για ειδικες περιπτωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα