Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , εικάζω πως το section των gadgets είναι το καταλληλότερο για αυτό το θέμα, αλλα εδώ θα το δουνε περισσότερα άτομα και θα ήθελα τη γνώμη του κόσμου, οποτε παρακαλώ μην το μετακινήσετε.

φοράω το redmi watch 2 lite εδώ και περίπου 4-5 μήνες, στο πρώτο μήνα είχα μια μικρή κοκκινίλα σαν ερέθισμα στο δεξί μου χέρι αλλα δεν έδωσα σημασία έφυγε μόνη της μετα απο 1-2 βδομάδες. αλλάζω χέρι ανα τακτά χρονικά διαστήματα γενικά, και δεν ειχα κανενα θέμα έκτοτε.

προχθές, πήγα στη θάλασσα (κανω χειμερινή κολύμβηση) το φορούσα και κατα την επιστροφή μου βλέπω μια έντονη κοκκινίλα σαν έκζεμα (επισυνάπτω εικόνα)

προφανώς και θα μου πείτε να πάω σε γιατρό αλλα δεν έχω ουτε το χρόνο ούτε τα χρήματα αυτή τη στιγμή. δεν ειναι κατι ανησυχητικό, απλα ήθελα να ρωτήσω αν εχει τύχει σε άλλον εδω στο φόρουμ και πως το αντιμετώπισε.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

IMG_20230313_141446.jpg.c6bbd6f61873443aa68ab7efd6d42ebd.jpg

*τοποθέτησα επιτηδες τη θεση του ρολογιου πιο κατω για να φανει η κοκκινίλα*

Δημοσ.

Αν όταν γυρνάει το ρολόι, το νιώθεις ανατριχιαστικα ενοχλητικό, είναι από το λουράκι. Βασικά και λόγω του σημείου, σίγουρα από αυτό είναι. 

Δημοσ.

δοκιμασε με ενα αλλο λουρακι, απο υφασμα 

δεν νομιζω οτι ειναι απο το ρολοι, ποση ισχυ να εχουν οι αισθητηρες ωστε να προξενησουν εγκαυμα

Δημοσ.

Αν σε πειράζει το χειμώνα, το καλοκαίρι θα ναι πιο έντονο. Να πλένεις καθημερινά το ρολοι. 

Δημοσ.

Σε ερεθιζει το λουρακι από το νερο και τον ιδρωτα, το εχω παθει και εγω, δεν ειναι κατι σοβαρο! Βγαλε το λουρακι και καθαρισε το ή άλλαξε λουρακι και μην το βαζεις σε νερο (μπανιο, κολυμβηση κλπ). Για τον ερεθισμο βρασε χαμομηλι και περασε πανω στην ερεθισμενη περιοχη 2-3 φορες. Μου ειχε συστησει και μια κρεμα ο φαρμακοποιος, θα τη βρω και θα στη στειλω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valadsk είπε

το σκέφτηκες πολύ?

όχι, γιατί ο TS είπε ότι εναλλάσσει το ρολόι σε κάθε χέρι 😛.

Υγρασία, πίεση και τριβή τα αποφεύγεις.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορει να ειναι απο το λουρακι. Βασικα, αν ειναι απο το ρολοι ειναι σιγουρα απο το λουρακι. Εχει παρατηρηθει και στο Galaxy Watch 5 Pro απο διαφορους χρηστες. Γενικα καλο ειναι να το απολυμαινεις που και που και να το πλενεις. 

Απο κει και περα, ενας δερματολογος θα ξερει καλυτερα.

Δημοσ.

Όπως το είπανε όλοι, φταίει το λουράκι σε συνδυασμό με τον ιδρώτα. Τα πάθαινα μικρός μερικές φορές από το ρολόι που φορούσα, μέχρι που σταμάτησα να φοράω ρολόι γιατί κοιτάω την ώρα από το κινητό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απο το λουράκι, το έπαθα κι εγω με το Galaxy Watch. Γινόταν επειδή οταν επλενα τα χερια μου εμπαινε σαπουνι αναμεσα στο λουρι σιλικονης και το δερμα και μου αφηνε κοκκινιλες και καψιμο με τον καιρο. 

Επεξ/σία από Αdmin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω πάθει κι εγώ από ανοξείδωτο ατσάλινο ρολόι επειδή είχα πολύ σφιχτά το μπρασελέ ,χαλάρωσε το και θα είσαι εντάξει 

Επεξ/σία από czarjuly

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...