Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε οικογενειακή πολυκατοικία ο 3ος όροφος χτίστηκε μεταγενέστερα από τους άλλους 2 (2 διαμερίσματα το ένα ημιτελές μέχρι και σήμερα, ιδιοκτησίας της μάνας μου). Το ρολόι που θεωρητικά ήταν για το ημιτελές διαμέρισμα συνδέθηκε στην κοινόχρηστη παροχή παραμένοντας στα στοιχεία της μάνας μου οπότε αγνοουσα το λογαριασμό καθώς τον έπαιρνε πάντα ο διαχειριστής. Προφανώς αυτό έγινε για να μην πληρώσουν οι υπόλοιποι νέο ρολόι (αμαρτίες γονέων). Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι πλέον δεν έρχεται στα στοιχεία της μάνας μου ο λογαριασμός αυτός αλλά ως "κοινόχρηστη παροχή". Είναι δυνατόν ο διαχειριστής (και ιδιοκτήτης ενός εκ των διαμερισμάτων) να άλλαξε μονομερώς τα στοιχεία της παροχής σε κοινόχρηστη; Εγώ μπορώ να μάθω πότε έγινε αυτό χρονικά έχοντας στα χέρια μου παλιότερο λογαριασμό που έβγαινε στα στοιχεία της μάνας μου αφού ο αριθμός παροχής δεν έχει αλλάξει;

Το πρόβλημα είναι ότι όταν θελήσω να αποπερατώσω το ημιτελές θα αναγκαστώ να πληρώσω μόνος μου νέο μετρητή ενώ θεωρητικά "είχα" αυτόν που προοριζόταν για το ημιτελές και  σήμερα γράφει στην κοινόχρηστη..

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, geodimis είπε

Σε οικογενειακή πολυκατοικία ο 3ος όροφος χτίστηκε μεταγενέστερα από τους άλλους 2 (2 διαμερίσματα το ένα ημιτελές μέχρι και σήμερα, ιδιοκτησίας της μάνας μου). Το ρολόι που θεωρητικά ήταν για το ημιτελές διαμέρισμα συνδέθηκε στην κοινόχρηστη παροχή παραμένοντας στα στοιχεία της μάνας μου οπότε αγνοουσα το λογαριασμό καθώς τον έπαιρνε πάντα ο διαχειριστής. Προφανώς αυτό έγινε για να μην πληρώσουν οι υπόλοιποι νέο ρολόι (αμαρτίες γονέων). Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι πλέον δεν έρχεται στα στοιχεία της μάνας μου ο λογαριασμός αυτός αλλά ως "κοινόχρηστη παροχή". Είναι δυνατόν ο διαχειριστής (και ιδιοκτήτης ενός εκ των διαμερισμάτων) να άλλαξε μονομερώς τα στοιχεία της παροχής σε κοινόχρηστη; Εγώ μπορώ να μάθω πότε έγινε αυτό χρονικά έχοντας στα χέρια μου παλιότερο λογαριασμό που έβγαινε στα στοιχεία της μάνας μου αφού ο αριθμός παροχής δεν έχει αλλάξει;

Το πρόβλημα είναι ότι όταν θελήσω να αποπερατώσω το ημιτελές θα αναγκαστώ να πληρώσω μόνος μου νέο μετρητή ενώ θεωρητικά "είχα" αυτόν που προοριζόταν για το ημιτελές και  σήμερα γράφει στην κοινόχρηστη..

Όλα αυτά που γράφεις είναι πάρα πολύ μπερδεμένα, εγώ τουλάχιστον δεν κατάφερα να καταλάβω και πολλά.

Πάντως κάθε παροχή από τις υπάρχουσες έχει δοθεί για συγκεκριμένο χώρο, και έχει πληρωθεί το ανάλογο τέλος με βάση τα τ.μ. αυτού του χώρου. Αν είναι όπως τα λες (δλδ η μητέρα σου πλήρωσε για σύνδεση του ημιτελούς διαμερίσματος) τότε βρες τα χαρτιά/αποδείξεις που είχε πληρώσει η μητέρα σου τα τέλη σύνδεσης τότε, με αυτά θα γίνει αντιστοίχιση της συγκεκριμένης παροχής με το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα που εφαρμόζει η ΕΥΔΑΠ είναι τελείως μπ@@ρδελο.

Πρόσφατα σε 2οροφη πολυκατοικία (2ος όροφος της γυναίκας μου και 1ος της αδερφής της)πήγε η αδερφή της γυναίκας μου και πήρε το νερό στο όνομα της προκειμένου να γλιτώσει τα 600 ευρώ εγκατάστασης νέου ρολογιού.

Το λάθος ήταν δικό μου τόσα χρόνια που είχαμε κάνει ένα bypass στο ισόγειο να περνει και εκείνη νερό οπωτε έρχεται γιατί μένει μόνιμα εξωτερικό.

Πήγαμε στην ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας και έγινε το έλα να δεις.η επίσημη απάντηση τους ήταν βρείτε τα μεταξύ σας.

επειδή δεν έχουμε καμοια επικοινωνία μαζί της και δεν θελουμε κιόλας ευτυχώς δέχτηκαν στο ρολόι να μπούνε και τα 2 ονοματα,οπωτε θέλοντας και μη θα αναγκαστεί να βάλει δικό της.

Αμαρτίες γονέων λέγονται αυτά και δυστυχώς όλα τα παλιά σπίτια έχουνε τέτοια προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...