Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ: https://www.amazon.it/dp/B0BRSMTS91

Amazon.de στα 25.12 με τα μεταφορικά.

Ενσύρματα iem ακουστικά με πολύ ποιοτικό ήχο (και σε σχέση με πολλά ασύρματα tws) , ξεκούραστο, με λίγο τονισμένα μπάσα. Πωλητής πολύ γνωστός, η SHENZHENAUDIO.

Μου ήρθαν σε 20 ημέρες στα Ελτά (απ' όπου τα παρέλαβα) από Κίνα χωρίς επιπλέον χρέωση τελωνείου. Έρχονται με 7 ζεύγη μαξιλαράκια σε διαφορετικά μεγέθη και σακουλάκι μεταφοράς και αποθήκευσης από δερματίνη. Το καλώδιό τους είναι αποσπώμενο (0.78 mm - 2 pin) οπότε μπορεί και να αντικατασταθεί με αντίστοιχο bluetooth καλώδιο με μικρόφωνο για ασύρματη χρήση με bluetooth πηγή. (κινητό, υπολογιστής, κλπ)

Ένα review:

• Like 4
Δημοσ.

Καλά ακουστικά, αλλά η τιμή τους είναι 18.99 επίσημα, δεν είναι προσφορά. Από Αμαζον ιταλίας μου δείχνει τα μεταφορικά για Ηράκλειο δωρεάν.

Fanmusic Truthear HOLA IEC61094 PU Sospensione+LCP Dome Composite Diaframma Conveniente 11mm Driver dinamico Monitor In-ear Auricolari
18,99 € 18,99 €
Q.tà:1                            1                             2                             3                             4                             5                             6                             7                             8                             9                  10+                        Elimina            Q.tà:1

Venduto da:SHENZHENAUDIO IT STORE

Le opzioni regalo non sono disponibili

Scegli una modalità di spedizione:
GRATIS Spedizione standard - Consegna martedì 4 apr. - giovedì 27 apr.

Acquista ora
Totale ordine:18,99 €
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φαίνεται καλό σαν προϊόν για το κόστος του, αλλά η τιμή τους πράγματι όπως είπε και πριν ο φίλος είναι αυτή και είναι σταθερή εδώ και καιρό.

image.png.8ccc0c9240b1bd710618481fb7e97cf3.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως το θέτετε έχετε δίκιο. Η προσφορά θεώρησα ότι είναι τα δωρεάν μεταφορικά συν 80 λεπτά στην τιμή σε σχέση με το amazon.de. (25.12 συνολικά)

Υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας αγοράς απευθείας από shenzhenaudio με 18.71 και δωρεάν μεταφορικά. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ο ίδιος χρονος παράδοσης και τα μηδενικά εκτελωνιστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλό με το amazon είναι ο γρήγορος χρόνος παράδωσης και δωρεάν επιστροφή χωρίς πολλά πολλά. Ευχαριστώ πάντως γιατί ίσως τα τσιμπήσω. Αν και θα τα πάρω από amazon.de μαζί με ένα ρουτερ, που βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Από το amazon.it, έρχονται μαζί με το καλώδιο-μικροφωνο? Βλεπω οτι στο site της εταιρειας, τα παραγγέλνεις με ή χωρίς αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Athoz είπε

Το καλό με το amazon είναι ο γρήγορος χρόνος παράδωσης και δωρεάν επιστροφή χωρίς πολλά πολλά. Ευχαριστώ πάντως γιατί ίσως τα τσιμπήσω. Αν και θα τα πάρω από amazon.de μαζί με ένα ρουτερ, που βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά.

Ο πωλητής σε όλες τις περιπτώσεις είναι η shenzhenaudio (amazon.it ή de ή απευθείας)

4 λεπτά πριν, gameleon είπε

Άψογα! Ευχαριστω πολύ

Προσοχή σε αυτό:   ''Υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας αγοράς απευθείας από shenzhenaudio με 18.71 και δωρεάν μεταφορικά. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ο ίδιος χρονος παράδοσης και τα μηδενικά εκτελωνιστικά. ''

• Thanks 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία από το Ιταλικό, με το μικρόφωνο, πλέον στην τιμή που είχε πριν η έκδοση χωρίς αυτό. €18.99, με δωρεάν μεταφορικά

link @amazon.IT

κι αυτά χωρίς, της προσφορά, στα €16

Δημοσ.
8 hours ago, 7nisiotis said:

Έριξα μια παραγγελία από το Ιταλικό, με το μικρόφωνο, πλέον στην τιμή που είχε πριν η έκδοση χωρίς αυτό. €18.99, με δωρεάν μεταφορικά

link @amazon.IT

κι αυτά χωρίς, της προσφορά, στα €16

17.99 είναι αυτά στο λίνκ που παραθέτεις και η έκδοση με χειριστηρια/μικρόφωνο!!!

Κάπου σε αυτή την τελική τιμή τα πήρα πρόσφατα (με ένα σωρό εκπτώσεις) από Aliexpress.

Ήχος εξαιρετικός! ότι καλύτερο έχω ακούσει σε IEM, για μενα αξίζουν με 1000!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messacc είπε

17.99 είναι αυτά στο λίνκ που παραθέτεις και η έκδοση με χειριστηρια/μικρόφωνο!!!

Κάπου σε αυτή την τελική τιμή τα πήρα πρόσφατα (με ένα σωρό εκπτώσεις) από Aliexpress.

Υπάρχει περίπτωση να παίξουν καλά σε χειριστήριο ps5; Ή θέλουν οπωσδήποτε DAC/amp;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, messacc είπε

Για εμένα τίποτα το ιδιαίτερο. Χωρίς να είναι και χάλια. Δε θα πετάξετε και τα λεφτά σας δηλαδή. Απλά βρίσκεις κατά καιρούς της KZ στην ίιδια περίπου κατηγορία χρημάτων και με πολύ καλύτερο ήχο.

Δημοσ.
55 minutes ago, Nik1239 said:

Υπάρχει περίπτωση να παίξουν καλά σε χειριστήριο ps5; Ή θέλουν οπωσδήποτε DAC/amp;

Δεν ξέρω καθόλου τι εξόδους έχει το PS5 και δεν μπορώ να εκφερω άποψη. Για το τηλέφωνό μου απο το ενσωματωμένο DAC στο εξωτερικό USB με το CX31993 η διαφορά είναι μεγάλη. Φυσικά έχει μέγιστη σημασία και τι ποιότητας αρχεία ήχου θα αναπαραχθούν, στα MP3 των 128Κ  δεν  υπάρχουν οι πληροφορίες που μπορούν αυτά τα ακουστικά να αναδείξουν οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να βγει το εσφαλμένο συμπέρασμα «δεν έχουν ουσιαστική διαφορά» από τα ακουστικά που πήρα δώρο με τα γαριδάκια.

18 minutes ago, DownUNDERground said:

Για εμένα τίποτα το ιδιαίτερο. Χωρίς να είναι και χάλια. Δε θα πετάξετε και τα λεφτά σας δηλαδή. Απλά βρίσκεις κατά καιρούς της KZ στην ίιδια περίπου κατηγορία χρημάτων και με πολύ καλύτερο ήχο.

Δεν έχω κορυφαία ΙΕΜ για να συγκρίνω με αυτά, τα καλύτερά μου είναι τα Samsung Tuned by AKG - EO-IG955 αλλά έχω και τα  sennheiser HD580 και τα fidelio (για να αναφέρω δυο γνωστά μεγάλα ακουστικα) και πραγματικά απολαμβάνω τα hola ιδιαίτερα στα μπάσσα που τα HD580 υστερούν κάπως σε ένταση.

Προσωπικές απόψεις πάντα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...