reddie.k Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Εδώ: https://www.amazon.it/dp/B0BRSMTS91 Amazon.de στα 25.12 με τα μεταφορικά. Ενσύρματα iem ακουστικά με πολύ ποιοτικό ήχο (και σε σχέση με πολλά ασύρματα tws) , ξεκούραστο, με λίγο τονισμένα μπάσα. Πωλητής πολύ γνωστός, η SHENZHENAUDIO. Μου ήρθαν σε 20 ημέρες στα Ελτά (απ' όπου τα παρέλαβα) από Κίνα χωρίς επιπλέον χρέωση τελωνείου. Έρχονται με 7 ζεύγη μαξιλαράκια σε διαφορετικά μεγέθη και σακουλάκι μεταφοράς και αποθήκευσης από δερματίνη. Το καλώδιό τους είναι αποσπώμενο (0.78 mm - 2 pin) οπότε μπορεί και να αντικατασταθεί με αντίστοιχο bluetooth καλώδιο με μικρόφωνο για ασύρματη χρήση με bluetooth πηγή. (κινητό, υπολογιστής, κλπ) Ένα review: 4
Athoz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλά ακουστικά, αλλά η τιμή τους είναι 18.99 επίσημα, δεν είναι προσφορά. Από Αμαζον ιταλίας μου δείχνει τα μεταφορικά για Ηράκλειο δωρεάν. Fanmusic Truthear HOLA IEC61094 PU Sospensione+LCP Dome Composite Diaframma Conveniente 11mm Driver dinamico Monitor In-ear Auricolari 18,99 € 18,99 € Q.tà:1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10+ Elimina Q.tà:1 Venduto da:SHENZHENAUDIO IT STORE Le opzioni regalo non sono disponibili Scegli una modalità di spedizione: GRATIS Spedizione standard - Consegna martedì 4 apr. - giovedì 27 apr. Acquista ora Totale ordine:18,99 € 1
mcgerger Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Φαίνεται καλό σαν προϊόν για το κόστος του, αλλά η τιμή τους πράγματι όπως είπε και πριν ο φίλος είναι αυτή και είναι σταθερή εδώ και καιρό. 1
reddie.k Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Όπως το θέτετε έχετε δίκιο. Η προσφορά θεώρησα ότι είναι τα δωρεάν μεταφορικά συν 80 λεπτά στην τιμή σε σχέση με το amazon.de. (25.12 συνολικά) Υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας αγοράς απευθείας από shenzhenaudio με 18.71 και δωρεάν μεταφορικά. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ο ίδιος χρονος παράδοσης και τα μηδενικά εκτελωνιστικά. 1
Athoz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Το καλό με το amazon είναι ο γρήγορος χρόνος παράδωσης και δωρεάν επιστροφή χωρίς πολλά πολλά. Ευχαριστώ πάντως γιατί ίσως τα τσιμπήσω. Αν και θα τα πάρω από amazon.de μαζί με ένα ρουτερ, που βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά.
gameleon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Από το amazon.it, έρχονται μαζί με το καλώδιο-μικροφωνο? Βλεπω οτι στο site της εταιρειας, τα παραγγέλνεις με ή χωρίς αυτό.
reddie.k Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Με καλώδιο με μικρόφωνο μόνο απευθείας από shenzhenaudio στα 18.71 και με καλώδιο χωρίς μικρόφωνο στα 17.78. 1
reddie.k Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Athoz είπε Το καλό με το amazon είναι ο γρήγορος χρόνος παράδωσης και δωρεάν επιστροφή χωρίς πολλά πολλά. Ευχαριστώ πάντως γιατί ίσως τα τσιμπήσω. Αν και θα τα πάρω από amazon.de μαζί με ένα ρουτερ, που βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά. Ο πωλητής σε όλες τις περιπτώσεις είναι η shenzhenaudio (amazon.it ή de ή απευθείας) 4 λεπτά πριν, gameleon είπε Άψογα! Ευχαριστω πολύ Προσοχή σε αυτό: ''Υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας αγοράς απευθείας από shenzhenaudio με 18.71 και δωρεάν μεταφορικά. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ο ίδιος χρονος παράδοσης και τα μηδενικά εκτελωνιστικά. '' 1
7nisiotis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Έριξα μια παραγγελία από το Ιταλικό, με το μικρόφωνο, πλέον στην τιμή που είχε πριν η έκδοση χωρίς αυτό. €18.99, με δωρεάν μεταφορικά link @amazon.IT κι αυτά χωρίς, της προσφορά, στα €16
messacc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, 7nisiotis said: Έριξα μια παραγγελία από το Ιταλικό, με το μικρόφωνο, πλέον στην τιμή που είχε πριν η έκδοση χωρίς αυτό. €18.99, με δωρεάν μεταφορικά link @amazon.IT κι αυτά χωρίς, της προσφορά, στα €16 17.99 είναι αυτά στο λίνκ που παραθέτεις και η έκδοση με χειριστηρια/μικρόφωνο!!! Κάπου σε αυτή την τελική τιμή τα πήρα πρόσφατα (με ένα σωρό εκπτώσεις) από Aliexpress. Ήχος εξαιρετικός! ότι καλύτερο έχω ακούσει σε IEM, για μενα αξίζουν με 1000!
Nik1239 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, messacc είπε 17.99 είναι αυτά στο λίνκ που παραθέτεις και η έκδοση με χειριστηρια/μικρόφωνο!!! Κάπου σε αυτή την τελική τιμή τα πήρα πρόσφατα (με ένα σωρό εκπτώσεις) από Aliexpress. Ήχος εξαιρετικός! ότι καλύτερο έχω ακούσει σε IEM, για μενα αξίζουν με 1000! Υπάρχει περίπτωση να παίξουν καλά σε χειριστήριο ps5; Ή θέλουν οπωσδήποτε DAC/amp;
DownUNDERground Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, messacc είπε 17.99 είναι αυτά στο λίνκ που παραθέτεις και η έκδοση με χειριστηρια/μικρόφωνο!!! Κάπου σε αυτή την τελική τιμή τα πήρα πρόσφατα (με ένα σωρό εκπτώσεις) από Aliexpress. Ήχος εξαιρετικός! ότι καλύτερο έχω ακούσει σε IEM, για μενα αξίζουν με 1000! Για εμένα τίποτα το ιδιαίτερο. Χωρίς να είναι και χάλια. Δε θα πετάξετε και τα λεφτά σας δηλαδή. Απλά βρίσκεις κατά καιρούς της KZ στην ίιδια περίπου κατηγορία χρημάτων και με πολύ καλύτερο ήχο.
messacc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 55 minutes ago, Nik1239 said: Υπάρχει περίπτωση να παίξουν καλά σε χειριστήριο ps5; Ή θέλουν οπωσδήποτε DAC/amp; Δεν ξέρω καθόλου τι εξόδους έχει το PS5 και δεν μπορώ να εκφερω άποψη. Για το τηλέφωνό μου απο το ενσωματωμένο DAC στο εξωτερικό USB με το CX31993 η διαφορά είναι μεγάλη. Φυσικά έχει μέγιστη σημασία και τι ποιότητας αρχεία ήχου θα αναπαραχθούν, στα MP3 των 128Κ δεν υπάρχουν οι πληροφορίες που μπορούν αυτά τα ακουστικά να αναδείξουν οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να βγει το εσφαλμένο συμπέρασμα «δεν έχουν ουσιαστική διαφορά» από τα ακουστικά που πήρα δώρο με τα γαριδάκια. 18 minutes ago, DownUNDERground said: Για εμένα τίποτα το ιδιαίτερο. Χωρίς να είναι και χάλια. Δε θα πετάξετε και τα λεφτά σας δηλαδή. Απλά βρίσκεις κατά καιρούς της KZ στην ίιδια περίπου κατηγορία χρημάτων και με πολύ καλύτερο ήχο. Δεν έχω κορυφαία ΙΕΜ για να συγκρίνω με αυτά, τα καλύτερά μου είναι τα Samsung Tuned by AKG - EO-IG955 αλλά έχω και τα sennheiser HD580 και τα fidelio (για να αναφέρω δυο γνωστά μεγάλα ακουστικα) και πραγματικά απολαμβάνω τα hola ιδιαίτερα στα μπάσσα που τα HD580 υστερούν κάπως σε ένταση. Προσωπικές απόψεις πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις