Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, billeiros είπε

Περιμένω να παραθέσεις βίντεο με καταγραφή μέσω geforece exp όπου θα επιβεβαιωθουν τα 190. Είσαι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. Μια συγγνώμη, δεν ήξερα θα ήταν αρκετα. Δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σου ειλικρινά. 

Όπως είπα, πιάσαμε 12900k :P 

Mε 3090 το παρακάτώ 🤩

1572973607_4090720p.JPG.55d3c484e231c805

Επεξ/σία από Herald
  • Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Έχασες σε CPU bound run 25 fps απτο recording..... B)

Όπως είπα, πιάσαμε 12900k :P 

1572973607_4090720p.JPG.55d3c484e231c805

Μου πες να τρέξω 1080p και έβαλες σκορ από 720p.πεσε για ύπνο ξανά η πιες κάνα καφέ ακομη. 😄😄😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Μου πες να τρέξω 1080p και έβαλες σκορ από 720p.πεσε για ύπνο ξανά η πιες κάνα καφέ ακομη. 😄😄😄

Με ultra performance δεν έχει σημασία - δεν σε κόβει η GPU. 4090 δεν έχεις; 

Τέσπα, είπα 140 με 170, στο run σου είσαι στα 135 (με επιδόσεις 12900k). Έπεσα 5w έξω, έπεσες 55w έξω. Αυτό, τίποτα άλλο

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Με ultra performance δεν έχει σημασία - δεν σε κόβει η GPU. 4090 δεν έχεις; 

Τέσπα, είπα 140 με 170, στο run σου είσαι στα 135 (με επιδόσεις 12900k). Έπεσα 5w έξω, έπεσες 55w έξω. Αυτό, τίποτα άλλο

Άστο δε μπαλωνεται

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Άστο δε μπαλωνεται

Τι να μπαλωθεί,, το 55w που έπεσες έξω? 

Νομίζεις ότι είμαστε και άσχετοι, με κρυμένο το μισό hwinfo και φαίνονται οι μπατμανιές που έχεις κάνει. Έχεις power limit 250w, κομπλέ - δεν έχω θέμα με αυτό. Το cinbenech τράβηξε 225w, κομπλέ και εκεί - δεν έχω θέμα. Πως γίνεται όμως το CPU σου να έριξε ρολόγια - και πως διάολο έχεις 85 βαθμούς θερμοκρασία στα 225w? 🤪

Τέσπα, όπως είπα, έπιασες επιδόσεις 12900k και είσαι 60% πάνω στην κατανάλωση. 

Τι έγραψα 2 μέρες πρίν 

κάποια στιγμή έπεσα στα 130-140w σε cyberpunk αλλά δεν έβγαζα 30λεπτο ycruncher. 

Εσύ τώρα τρέχεις ycruncher με throttled ρολόγια (5.3 ghz), καλά κάνεις - αλλά πως ξέρεις και πως ξέρουμε και εμείς που βλέπουμε το βίντεο σου ότι με τα volts που δίνεις για τα 5.5 είσαι stable? Γιατί και εγώ τον είχα ρίξει στα 130w @ 5.5ghz στο cyberpunk, αλλά δεν ήμουν stable σε stress tests

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Herald είπε

Τι να μπαλωθεί,, το 55w που έπεσες έξω? 

Νομίζεις ότι είμαστε και άσχετοι, με κρυμένο το μισό hwinfo και φαίνονται οι μπατμανιές που έχεις κάνει. Έχεις power limit 250w, κομπλέ - δεν έχω θέμα με αυτό. Το cinbenech τράβηξε 225w, κομπλέ και εκεί - δεν έχω θέμα. Πως γίνεται όμως το CPU σου να έριξε ρολόγια - και πως διάολο έχεις 85 βαθμούς θερμοκρασία στα 225w? 🤪

Τέσπα, όπως είπα, έπιασες επιδόσεις 12900k και είσαι 60% πάνω στην κατανάλωση. 

Τι έγραψα 2 μέρες πρίν 

κάποια στιγμή έπεσα στα 130-140w σε cyberpunk αλλά δεν έβγαζα 30λεπτο ycruncher. 

Εσύ τώρα τρέχεις ycruncher με throttled ρολόγια (5.3 ghz), καλά κάνεις - αλλά πως ξέρεις και πως ξέρουμε και εμείς που βλέπουμε το βίντεο σου ότι με τα volts που δίνεις για τα 5.5 είσαι stable? Γιατί και εγώ τον είχα ρίξει στα 130w @ 5.5ghz στο cyberpunk, αλλά δεν ήμουν stable σε stress tests

Συνέχισε να επεξεργαζεσαι τις αναρτήσεις σου. Ξαφνικά στο ss προστέθηκε η 3090.και αλλά πολλά. Περιμένω αντίστοιχα run σου με 12900 να δούμε sotr και cp τις ίδιες επιδόσεις. Καλά για crouncher και cb23 υπάρχει το χάος. Και δε θέλω ss. Καταγραφή βίντεο να φαίνονται όλα. Όσο για τη θερμοκρασία του 13900 όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ κρύος χάχαχα. Και έχω 280 aio. Συγγνώμη κιόλας. Αντε παληκαρι μου πήγαινε και σε κανένα άλλο νήμα τώρα να παραπλανήσεις κόσμο και να προκαλέσεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billeiros είπε

Συνέχισε να επεξεργαζεσαι τις αναρτήσεις σου. Ξαφνικά στο ss προστέθηκε η 3090.και αλλά πολλά. Περιμένω αντίστοιχα run σου με 12900 να δούμε sotr και cp τις ίδιες επιδόσεις. Καλά για crouncher και cb23 υπάρχει το χάος. Και δε θέλω ss. Καταγραφή βίντεο να φαίνονται όλα. Όσο για τη θερμοκρασία του 13900 όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ κρύος χάχαχα. Και έχω 280 aio. Συγγνώμη κιόλας. Αντε παληκαρι μου πήγαινε και σε κανένα άλλο νήμα τώρα να παραπλανήσεις κόσμο και να προκαλέσεις. 

Αφού με 3090 το έτρεξα το τεστ, το έχω ποσταρι και στο εδώ νήμα καμία 10αρια σελίδες πίσω 😎 

Τεσπα, όπως προέβλεψα, έπιασες επιδόσεις 12900k με 60% παραπάνω καταναλωση. 50w πάνω από αυτό που υποστηριξες

Για τον 13900 αυτό εξηγώ, ότι οι θερμοκρασιες σου είναι πολύ υψηλές για 225w. Ειδικά με aio. 85 βγάζω με single tower cooler στα 260w, όχι στα 220

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο συνεχίζει αυτή η διαμάχη?

Χεραλντ οκ το εμπεδώσαμε ο 13900 δεν σου κάνει για τον Χ,ψ λόγο και καλά κάνεις.

Είναι σάπιος κτλ.ειναι ζεστός και έχει τρομερή κατανάλωση, καλα έκανες και τον πούλησες και κράτησες τον 12900 και ακόμα καλύτερα πάρε έναν 7950x3d και θα είσαι άρχοντας.(εάν δεν είχα πάρει στον 3δ θα πήγαινα  εγώ)

Είδα το βίντεο του Μπιλ απέχουν τα watts του σε παιχνίδι από τα 200 που είχες αναφέρει σε κάποιο προηγούμενο ποστ σου.Βεβαια μετά το γύρισες στα 140-170w.Την επόμενη πιάσε κλίμακα από 100-200w και σίγουρα θα πέσεις μέσα.

Στοκ το τσιπ ναι τα τραβάει τα watts που ανέφερες άνετα και είναι ζεστός σε αυτό δεν νομίζω να αντιλέγει κανείς.

Τεσπά αυτό είχα μόνο να αναφέρω χωρίς να έχω όρεξη για διαμάχες με κανέναν.Ετσι και αλλιώς κάνετε αναφορά για μια ανάλυση που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και σε 4κ που είμαι εγώ σπάνια να τον δω να τραβάει πάνω από 120w ,ναι ξέρω αρκετά τα watts για 4κ αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν τραβάει 50-60w παραπάνω ήξερα τι αγόραζα .

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο συνεχίζει αυτή η διαμάχη?

Χεραλντ οκ το εμπεδώσαμε ο 13900 δεν σου κάνει για τον Χ,ψ λόγο και καλά κάνεις.

Είναι σάπιος κτλ.ειναι ζεστός και έχει τρομερή κατανάλωση, καλα έκανες και τον πούλησες και κράτησες τον 12900 και ακόμα καλύτερα πάρε έναν 7950x3d και θα είσαι άρχοντας.(εάν δεν είχα πάρει στον 3δ θα πήγαινα  εγώ)

Είδα το βίντεο του Μπιλ απέχουν τα watts του σε παιχνίδι από τα 200 που είχες αναφέρει σε κάποιο προηγούμενο ποστ σου.Βεβαια μετά το γύρισες στα 140-170w.Την επόμενη πιάσε κλίμακα από 100-200w και σίγουρα θα πέσεις μέσα.

Στοκ το τσιπ ναι τα τραβάει τα watts που ανέφερες άνετα και είναι ζεστός σε αυτό δεν νομίζω να αντιλέγει κανείς.

Τεσπά αυτό είχα μόνο να αναφέρω χωρίς να έχω όρεξη για διαμάχες με κανέναν.Ετσι και αλλιώς κάνετε αναφορά για μια ανάλυση που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και σε 4κ που είναι εγώ σπάνια να τον δω να τραβάει πάνω από 120w ,ναι ξέρω αρκετά τα watts για 4κ αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν τραβάει 50-60w παραπάνω ήξερα τι αγόραζα .

Μα δεν διαφωνώ, απτην 1η μέρα αυτό λέω - κάποιος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για την διαφορά στα watts και καλά κάνει, γούστο του καπέλο του. Εδω όμως ο τύπος προσπαθεί να με πείσει ότι δεν υπάρχει αυτή η διαφορά, ενώ υπάρχει, ακόμα και στο Video που ανέβασε. 

Στο ποστ του Bill απέχουν 10w από αυτό που είπα, αλλά απέχουν και άλλο τόσο οι επιδόσεις. Σορρυ τώρα, είναι το 166fps normal για 13900k? 188 έβγαζα στο built in. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Μα δεν διαφωνώ, απτην 1η μέρα αυτό λέω - κάποιος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για την διαφορά στα watts και καλά κάνει, γούστο του καπέλο του. Εδω όμως ο τύπος προσπαθεί να με πείσει ότι δεν υπάρχει αυτή η διαφορά, ενώ υπάρχει, ακόμα και στο Video που ανέβασε. 

Στο ποστ του Bill απέχουν 10w από αυτό που είπα, αλλά απέχουν και άλλο τόσο οι επιδόσεις. Σορρυ τώρα, είναι το 166fps normal για 13900k? 188 έβγαζα στο built in. 

Εγώ λέω πως είναι ανούσια η διαμάχη .

Για ανάλυση 1080π και 720π ,έλεος ρε μ@λακες.Ναι ξέρω θέλετε να δείτε performance per watts ok αλλα όπως την βρίσκει κανείς .

Δεν με ενοιαζαν ποτέ τα watts ειλικρινά και 200 να τραβάει μέσα στο παιχνίδι εφόσον έχω καλές θερμοκρασίες δεν θα ασχοληθώ.

Anyway δεν βγαίνει πουθενά η παραπάνω κόντρα 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Εγώ λέω πως είναι ανούσια η διαμάχη .

Για ανάλυση 1080π και 720π ,έλεος ρε μ@λακες.Ναι ξέρω θέλετε να δείτε performance per watts ok αλλα όπως την βρίσκει κανείς .

Δεν με ενοιαζαν ποτέ τα watts ειλικρινά και 200 να τραβάει μέσα στο παιχνίδι εφόσον έχω καλές θερμοκρασίες δεν θα ασχοληθώ.

Anyway δεν βγαίνει πουθενά η παραπάνω κόντρα 

Καλα εγώ δεν θέλω να δω κάτι, εγώ απλά αναφερα στο θέμα του 3d ότι είναι πολύ efficient σε GAMES σε αντίθεση με τον 13900k. Και από εκεί ξεκινησε η ενόχληση. 

Τεσπα, απτην στιγμη που τους είχα δίπλα δίπλα, δεν έχει και νόημα να το συζητάμε. Αν έπαιζα σε χαμηλότερη ανάλυση θα ειχα κρατήσει τον 13900Κ γιατί όντως είναι περίπου 15% πιο γρήγορος, αλλα σε 4k που παίζω δεν έχουν διαφορές.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Ας ανεβάσει κάποιος λοιπόν που τρέχει χωρίς uv τον 13900 να δούμε πόσο βγάζει. Το 40κ στο cb23 το είδες? Το σκορ στο crouncher το είδες? Το αποτέλεσμα στο sotr το είδες? Πόσο βγάζει ο 12900 σου στο sotr? Και κάπου έλεος δλδ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Καλα εγώ δεν θέλω να δω κάτι, εγώ απλά αναφερα στο θέμα του 3d ότι είναι πολύ efficient σε GAMES σε αντίθεση με τον 13900k. Και από εκεί ξεκινησε η ενόχληση. 

Τεσπα, απτην στιγμη που τους είχα δίπλα δίπλα, δεν έχει και νόημα να το συζητάμε. Αν έπαιζα σε χαμηλότερη ανάλυση θα ειχα κρατήσει τον 13900Κ γιατί όντως είναι περίπου 15% πιο γρήγορος, αλλα σε 4k που παίζω δεν έχουν διαφορές.

Έτσι μπράβο,το θέμα όλων μας είναι αν σου κάνει αυτό που επιλέγεις .

Σου κάνει το κρατάς δεν σου κάνει το στέλνεις.

Ήθελα το τοπ όταν τον πήρα και ήταν αυτός ,αν ήταν να κάνω τώρα αγορά θα πήγαινα σε έναν 3δ ,όχι για την κατανάλωση αλλά επειδή θέλω να τους δω στην πράξη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ας ανεβάσει κάποιος λοιπόν που τρέχει χωρίς uv τον 13900 να δούμε πόσο βγάζει. Το 40κ στο cb23 το είδες? Το σκορ στο crouncher το είδες? Το αποτέλεσμα στο sotr το είδες? Πόσο βγάζει ο 12900 σου στο sotr? Και κάπου έλεος δλδ

Μα δεν σου κόβει το uv επιδόσεις, προφανώς έχεις βάλει limits και πέφτουν τα ρολόγια. Απτην στιγμη που δεν σε κόβει το power limit και βγάζεις μόλις 39k προφανώς σε κόβει το Amp limit, αλλιώς θα έβγαζες πάνω από 41k σε stock. 

Σε ρώτησα και πριν αλλά δεν μου απαντάς. Απτην στιγμη που στο cruncher πέφτεις στα 5.3 ghz, πως ξέρουμε ότι με το voltage που δίνεις για τα 5.5 είσαι stable? Ήρεμα ρωτάω. Γιατι τέτοιες μπατμανιες κάνω και εγώ, θα τον ρίξω στα 70w τον 12900k. Που και πάλι, με τις μπατμανιες, είσαι 60% πάνω σε κατανάλωση. Ο 3d που ξεκινάει απτά 100w αντί για τα 200 του 13900,που θα φτάσει με tuning αντιλαμβάνεσαι? 

Επεξ/σία από Herald
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...