Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Herald είπε

Μα προφανώς ρε συ αν κατεβάσεις τον 13900k στα ρολόγια του 12900k θα καταναλώνουν τα ίδια, αλλά τότε ποιο το νόημα να πας από 12900 σε 13900? Αυτό είναι το θέμα, ότι για να πάρεις αυτό το 15% επιπλέον σε επιδόσεις πρέπει να φας και το 60-80% επιπλέον ρεύμα. 

Τα ecores παραδόξως και να τα κλείσεις δεν πέφτει το Power draw. Δοκίμασε το στο cyberpunk η στο spiderman, πάλι 150αρες θα τραβάει. 

Δεν είπα ποτέ ότι έχει ιδιαίτερο νόημα ο 13900Κ σε σχέση με τον 12900Κ, ιδίως με τo FG πλέον που πατάς ένα 60fps lock και πας στα 120fps με μηδενικό extra φορτίο στο cpu.

Τώρα αν κυνηγάς τα fps, ναι το κέρδος είναι τόσο, γιατί τα επιπλέον e-cores δεν θα σου δώσουν τίποτα, ότι πάρεις είναι από την extra συχνότητα, αλλά δίνουν και οι L2/L3 συν το καλύτερο memory support, συν το καλύτερο ring speed ακόμα και στα 5GHz να το κλειδώσεις, θα πάρεις σίγουρα κάτι παραπάνω από τον 12900Κ.

Για τα e-cores αν τα κλείσεις τελείως κόβουν στο cp77, στο ίδιο σημείο βλέπω 20-30w κάτω, γενικά όμως στην πλειοψηφία των games, δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Τo spiderman (miles morales) πάντως και το cp77, με την 4090 που έχεις, παίζεις με lock 60fps +FG και problem solved, δεν περιμένεις 120fps cpu render.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Herald είπε

Δεν σου ρίχνει το uv τα ρολόγια, έχεις βάλει limit στα ampere του cpu. Σου είπα, τρέξε cyberpunk 1080p ultra + rt με dlss ultra performance

Ανέβασα τα ampere από 307 στα 360 και όλα κομπλέ πλεον. Μάλιστα κερδισα κ 2κ στο cb23 χωρίς να ανέβει πάλι πολύ το ρεύμα. Μολις ετοιμάσω το βίντεο θα το ανεβάσω. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 4
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, billeiros είπε

Όπως και να χεις καμία σχέση με την κατανάλωση που είπες στο cp. 

Kαλά ναί, εννοείται. Και ο razor 150w βλέπει, άμπαλος και αυτός. 2 μέρες παλεύεις με το bios για να μας δείξεις αποτελέσματα, όποιος έχει εγκέφαλο κατάλαβε 😛 

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Kαλά ναί, εννοείται. Και ο razor 150w βλέπει, άμπαλος και αυτός. 2 μέρες παλεύεις με το bios για να μας δείξεις αποτελέσματα, όποιος έχει εγκέφαλο κατάλαβε 😛 

Καθόλου δεν "πάλεψα" 2 μέρες. Έχουμε και δουλειες ξέρεις. Αύριο το πρωί θα ανέβει το βίντεο. Να δούμε τα 180-200watt  που είπες. Όσον αφορά τον razor δεν ξέρω με τι  settings τρέχει και όρια. Διευκρίνισα εξαρχής ότι εγώ τρέχω uvolted τον cpu. Έχεις κάποιο θέμα κατανόησης.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Herald είπε

Έλα εντάξει τώρα σιγά την ανακάλυψη. Ο 13900k καίει παραπάνω στο CB2077. Έχεις LG C2 42 που καίει 115 watt και ασχολείσαι με τα 50.

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, billeiros είπε

Να δούμε τα 180-200watt  που είπες.

Έκλαψα να ξέρεις :P 

Χτες με ρώτησες και σου είπα 140 με 170, είδες ότι όντως τόσο τραβάει και γράφεις ότι είπα 180-200. Προσκυνάω

3 λεπτά πριν, Armoral είπε

Έλα εντάξει τώρα σιγά την ανακάλυψη. Ο 13900k καίει παραπάνω στο CB2077. Έχεις LG C2 42 που καίει 115 watt και ασχολείσαι με τα 50.

Έτσι λες εσύ. Ο άλλος διαφωνεί, 500 σελίδες να με πείσει ότι δεν είναι έτσι...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Από τα 200 κατέβηκες στα 140-170.αυριο θα λες 95- 120.με λένε ριζο κι όπως θέλω τα γυριζω

Ρε ΧΤΕΣ δεν με ρώτησες ακριβώς πόσο τραβάει, σου είπα 140-170 και μου έκανες και like? Οκ, τουλάχιστον το κατανοήσες και εσύ πλέον, χαίρομαι. Άντε γεια

Δημοσ.

Περίμενε το βίντεο και γράψε αλλά ψέμματα. Λιγη υπομονη... 

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Ρε ΧΤΕΣ δεν με ρώτησες ακριβώς πόσο τραβάει, σου είπα 140-170 και μου έκανες και like? Οκ, τουλάχιστον το κατανοήσες και εσύ πλέον, χαίρομαι. Άντε γεια

Το ότι σου έκανα like τι σημαίνει για σένα? Ευτυχώς υπάρχουν τα γραφόμενα σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Το ότι σου έκανα like τι σημαίνει για σένα? Ευτυχώς υπάρχουν τα γραφόμενα σου

Καλά δεν παλεύεσαι, τουλάχιστον το κατάλαβες και εσύ ότι έχω δίκιο. Άντε, πάμε παρακάτω

untitled.JPG.6fbc1849e70eb69e2d4bf6c8a9411170.JPG

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.

Συνέχισε. Είσαι πολύ διασκεδαστικός

Μονος σου μιλας, μόνος σου συμφωνείς και μόνος σου δίνεις δίκιο στον εαυτό σου. Απιστευτο

Δημοσ.

Kαλημερα. Στο βίντεο λοιπόν που ακολουθεί βλέπουμε να επιβεβαιωνονται οι ισχυρισμοι του Herald κυρίες και κύριοι. Και μάλιστα σηκώνει κι άλλο uv 

Να σημειώσω ότι το  geforece exp κόβει καμία δεκαριά fps

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Kαλημερα. Στο βίντεο λοιπόν που ακολουθεί βλέπουμε να επιβεβαιωνονται οι ισχυρισμοι του Herald κυρίες και κύριοι. Και μάλιστα σηκώνει κι άλλο uv 

Να σημειώσω ότι το  geforece exp κόβει καμία δεκαριά fps

To ότι ο δικός σου πήρε 0.05mv παραπάνω uv και έπεσες 10w δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Είπες δεν πάει πάνω από 80w και είσαι στα 130, εγώ είπα 140 με 170. 

Και σε σχέση με το παρακάτω απτο δικό μου, η διαφορά είναι ακριβώς 60% σε κατανάλωση. 

Για τις εππιδόσεις που βγάζεις δεν το συζητάω, 166 average στο built in (με 59minimum lol) είναι τραγικό, όπως έγραψα και τις προάλλες, συγχαρητήρια, έπιασες επιδόσεις 12900k :) 190 βγάζει ο 13900k

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

To ότι ο δικός σου πήρε 0.05mv παραπάνω uv και έπεσες 10w δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Είπες δεν πάει πάνω από 80w και είσαι στα 130, εγώ είπα 140 με 170. 

Και σε σχέση με το παρακάτω απτο δικό μου, η διαφορά είναι ακριβώς 60% σε κατανάλωση. 

Για τις εππιδόσεις που βγάζεις δεν το συζητάω, 166 average στο built in (με 59minimum lol) είναι τραγικό, όπως έγραψα και τις προάλλες, συγχαρητήρια, έπιασες επιδόσεις 12900k :) 190 βγάζει ο 13900k

Περιμένω να παραθέσεις βίντεο με καταγραφή μέσω geforece exp όπου θα επιβεβαιωθουν τα 190. Είσαι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. Μια συγγνώμη, δεν ήξερα θα ήταν αρκετα. Δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σου ειλικρινά. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...