billeiros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε νομίζω οτι δεν επιτρέπεται δημοσιοποίηση πμ. και μου τελειώνουν και τα ποπκορν Γι αυτο ζητάω αδεια. Εξάλλου cometlake λεγόταν. Τι τον πειράζει τον Herald? Αφού μπαναρισμενο acount δεν επιτρέπεται να φτιάχνει ξανά acount και να ξαναμπαίνει. Τι? Όχι? Βέβαια εδώ μέσα είμαστε δεκαποσα χρόνια και ξέρουμε και εγώ και η πλειονότητα το παρελθόν καποιων
Herald Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγω με ενα φτωχο oc ,σε 720p ultra performance βαραω 125w Ecores on / off? Τέσταρε αν θες στην ευθεία στα apartments για να έχουμε κοινό παρανομαστή. Είναι η παρακάτω περιοχή Στα 70-80w o 12900ας 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Βέβαια εδώ μέσα είμαστε δεκαποσα χρόνια και ξέρουμε και εγώ και η πλειονότητα το παρελθόν καποιων Yeap, vega64 > 1080ti 🙃 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από Herald
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Ecores on / off? Τέσταρε αν θες στην ευθεία στα apartments για να έχουμε κοινό παρανομαστή. Είναι η παρακάτω περιοχή Στα 70-80w o 12900ας on ειναι και ht και ecores ,δεν ξερω τις περιοχες ρε δεν το πολυ παιζω το παιχνιδι απο save κατεβασμενα μπαινω Stock με λιγο Undervolt εδω
billeiros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε on ειναι και ht και ecores ,δεν ξερω τις περιοχες ρε δεν το πολυ παιζω το παιχνιδι απο save κατεβασμενα μπαινω Stock με λιγο Undervolt εδω Καλά εσύ Χρήστο μια ζωή unstable ήσουν. Αστο Μόνο για τα νουμερα 1
nvidiafan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Παιδια δε μαρεσει να σας βλεπω να τσακωνεστε! Περα απ' αυτό, μια παρατηρηση σχετικα με τις καταναλωσεις cpu που βλεπουμε κατα τη διαρκεια παιχνιδιων, τα effective clocks ειναι που παιζουν ρολο (hwinfo) 3
billeiros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, nvidiafan είπε Παιδια δε μαρεσει να σας βλεπω να τσακωνεστε! Περα απ' αυτό, μια παρατηρηση σχετικα με τις καταναλωσεις cpu που βλεπουμε κατα τη διαρκεια παιχνιδιων, τα effective clocks ειναι που παιζουν ρολο (hwinfo) Σταύρο κι εσύ ξέρεις ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι. Εδώ μέσα μετά μισά που βλέπουμε γελαμε 1
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Καλά εσύ Χρήστο μια ζωή unstable ήσουν. Αστο Μόνο για τα νουμερα δεν σε πιανω 1
Herald Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, nvidiafan είπε Παιδια δε μαρεσει να σας βλεπω να τσακωνεστε! Περα απ' αυτό, μια παρατηρηση σχετικα με τις καταναλωσεις cpu που βλεπουμε κατα τη διαρκεια παιχνιδιων, τα effective clocks ειναι που παιζουν ρολο (hwinfo) Mαν εγώ πήγα από 12900k --> 13900k και ξανά πίσω σε 12900k και παρατήρησα, με τέρμα undervolt και στους δύο, 60 έως 80% παραπάνω κατανάλωση στον 13900k (σε games) με στοκ ρολόγια και τους δύο. Τώρα τι κόλλημα έχει φάει να με πείσει για κάτι διαφορετικό δεν καταλαβαίνω Μόλις τώρα, akoinonitos είπε δεν σε πιανω Eίσαι άμπαλος και εσύ. Στείλτου pm να σου εξηγήσει εκεί πως παίζεται το τόπι. IA limits, throttle και σε 4k το CPU, θα πιάσεις ρολόγια zen 1. Τουλάχιστον διασκεδάζουμε
billeiros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν σε πιανω Δεν πειράζει Χρήστο. Καλή καρδια 1
Herald Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σκέψου για τα 5.4 all core χτυπάει 170-190 ο 12900k. Εσύ παίζεις στα 125w που είδα πρίν, κομπλέ είσαι.
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Βασιλη δεν ξερω γτ παρεξηγεισαι ,εγω απλα βαζω τα νουμερα του δικου μου cpu δεν προσπαθω να την πω σε κανεναν . Τωρα αν καποιος τα θεωρει ψευτικα δεν με πολυαπασχολει κιολας ουτε θα κατσω να τσακωθω για τετοια πραγματα 1 λεπτό πριν, Herald είπε Σκέψου για τα 5.4 all core χτυπάει 170-190 ο 12900k. Εσύ παίζεις στα 125w που είδα πρίν, κομπλέ είσαι. εχει και παραπανω cores ,λογικο 2
nvidiafan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Mαν εγώ πήγα από 12900k --> 13900k και ξανά πίσω σε 12900k και παρατήρησα, με τέρμα undervolt και στους δύο, 60 έως 80% παραπάνω κατανάλωση στον 13900k (σε games) με στοκ ρολόγια και τους δύο. Τώρα τι κόλλημα έχει φάει να με πείσει για κάτι διαφορετικό δεν καταλαβαίνω Η αληθεια ειναι οτι αναλογως το llc στον 12900κ ή το tuning μπορει να χεις μεγαλες αποκλισεις στην καταναλωση (με μεγαλυτερο llc, που ναι μεν βοηθα στα μεγαλα oc στο stability, εβλεπα κατι καναλωσεις στο Θεο ενω με μικροτερο πολυ χαμηλοτερη στα ιδια clocks)! Επισης το oc στη ram επηρεαζε πολυ το wattage που εκανε report στη cpu μου το hwinfo! εδω τι ειχα παρατηρησει τοτε στον 12900κ (στην apex): Επομενως αυτα ειναι ολα σχετικα και απτη μητρικη αλλα και απτο tuning του καθενος... τωρα να τσακωνομαστε δεν εχει νοημα! 1
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Η αληθεια ειναι οτι αναλογως το llc στον 12900κ ή το tuning μπορει να χεις μεγαλες αποκλισεις στην καταναλωση (με μεγαλυτερο llc, που ναι μεν βοηθα στα μεγαλα oc στο stability, εβλεπα κατι καναλωσεις στο Θεο ενω με μικροτερο πολυ χαμηλοτερη στα ιδια clocks)! Επισης το oc στη ram επηρεαζε πολυ το wattage που εκανε report στη cpu μου το hwinfo! εδω τι ειχα παρατηρησει τοτε στον 12900κ (στην apex): Επομενως αυτα ειναι ολα σχετικα και απτη μητρικη αλλα και απτο tuning του καθενος... τωρα να τσακωνομαστε δεν εχει νοημα! Προφανως και παιζουν ολα ρολο ,δεν γινεται να εχεις την ιδια καταναλωση ας πουμε με xmp και sa 1v και με oced μνημες και sa 1.35v Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από akoinonitos 1
Herald Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, nvidiafan είπε Η αληθεια ειναι οτι αναλογως το llc στον 12900κ ή το tuning μπορει να χεις μεγαλες αποκλισεις στην καταναλωση (με μεγαλυτερο llc, που ναι μεν βοηθα στα μεγαλα oc στο stability, εβλεπα κατι καναλωσεις στο Θεο ενω με μικροτερο πολυ χαμηλοτερη στα ιδια clocks)! Επισης το oc στη ram επηρεαζε πολυ το wattage που εκανε report στη cpu μου το hwinfo! εδω τι ειχα παρατηρησει τοτε στον 12900κ (στην apex): Επομενως αυτα ειναι ολα σχετικα και απτη μητρικη αλλα και απτο tuning του καθενος... τωρα να τσακωνομαστε δεν εχει νοημα! Η μέθοδος που ακολούθησα είναι LLC4 και στους δύο, με το χαμηλότερο δυνατό lite load που βγάζουν stress tests στα στοκ ρολόγια (χωρίς throttle) και όσο adaptive undervolt σηκώνουν. Ακριβώς ίδια μέθοδο ακολούθησα και στα 2 CPU, και έχουν εμφανέστατες διαφορές σε κατανάλωση στα games. Eιδικά στον 13900k πάλευα 1 μήνα για να κερδίσω milivolts, κάποια στιγμή έπεσα στα 130-140w σε cyberpunk αλλά δεν έβγαζα 30λεπτο ycruncher. 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Προφανως και παιζουν ολα ρολο ,δεν γινεται να εχεις την ιδια καταναλωση ας πουμε με xmp και sa 0.8v και με oced μνημες και sa 1.35v Ναι αλλά επίσης έτρεχα και τους 2 με 1.25SA. Άλλωστε με έκοβε η μητρική στα 7600 οπότε δεν είχε και νόημα να σμπρώξω παραπάνω 1
billeiros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Η αληθεια ειναι οτι αναλογως το llc στον 12900κ ή το tuning μπορει να χεις μεγαλες αποκλισεις στην καταναλωση (με μεγαλυτερο llc, που ναι μεν βοηθα στα μεγαλα oc στο stability, εβλεπα κατι καναλωσεις στο Θεο ενω με μικροτερο πολυ χαμηλοτερη στα ιδια clocks)! Επισης το oc στη ram επηρεαζε πολυ το wattage που εκανε report στη cpu μου το hwinfo! εδω τι ειχα παρατηρησει τοτε στον 12900κ (στην apex): Επομενως αυτα ειναι ολα σχετικα και απτη μητρικη αλλα και απτο tuning του καθενος... τωρα να τσακωνομαστε δεν εχει νοημα! Εγώ σταυρο μίλησα γι αυτό που βλέπω στο δικό μου μηχάνημα. Δεν αμφισβήτησα κανέναν ούτε τον κορόιδεψα.ρωτα και το Νίκο για το τι βλέπει. Και το διευκρίνισα εξ αρχής. ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ UV!! Τα αποτελέσματα μας τα ξέρεις. Δεν περιμέναμε τον καθένα εδώ μέσα να μας μάθει τα ΒΑΣΙΚΆ.Αλλα το να φοβάσαι να γράψεις κάτι εδώ μέσα και οι γνωστοί να αρχίσουν τα τρολλαρισματα, τους εμπαιγμους και τις ειρωνείες. Ε όχι. Πάει πολυ Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από billeiros 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις