Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Παιδες δεν χρειαζεται να ειρωνευόσαστε ο ένας τον άλλον. Μπορουμε να συζητήσουμε πιο πολιτισμένα

Όταν ξεκινάς με το άσχετος και αμπαλος ενώ ο ίδιος δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι κάνεις και το παιζεις overclocker, ε σου αξίζει η ειρωνεία. Ας ήταν λιγότερο ενθουσιώδεις με τα overclocking skillΖ του. 

Τόσο καιρό έχει 13900Κ και παίζει με ρολόγια 12900k. Θα πηδηχτω απτό παράθυρο 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Όταν ξεκινάς με το άσχετος και αμπαλος ενώ ο ίδιος δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι κάνεις και το παιζεις overclocker, ε σου αξίζει η ειρωνεία. Ας ήταν λιγότερο ενθουσιώδεις με τα overclocking skillΖ του. 

Τόσο καιρό έχει 13900Κ και παίζει με ρολόγια 12900k. Θα πηδηχτω απτό παράθυρο 😁

Spoiler

προς ολους πηγαινε

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Εγώ θα ανεβάσω αυτό που είπα και θα δούμε ποιος έχει δίκιο 

Aν έχω άδικο θα ζητήσω, συγγνώμη και, δε θα το κάνω γαργάρα όπως ορισμένοι. Το ίδιο περιμένω όμως κι από σένα Herald. Εσυ kkatzos απλά χειροκροτα.ξες εσυ

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εγώ θα ανεβάσω αυτό που είπα και θα δούμε ποιος έχει δίκιο 

Aν έχω άδικο θα ζητήσω, συγγνώμη και, δε θα το κάνω γαργάρα όπως ορισμένοι. Το ίδιο περιμένω όμως κι από σένα Herald. Εσυ kkatzos απλά χειροκροτα.ξες εσυ

Το γεγονός ότι έχει περάσει κοντά 3ωρακι για μια διαδικασία που θέλει - το πολύ 10 λεπτά - μου λέει ότι είσαι επί 3 ώρερς στο bios και παλεύεις να καταφέρεις αυτά που υποστηρίζεις. Βάλε τα καύκαλα μπροστά και παραδέξου το :) 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Herald είπε

Το γεγονός ότι έχει περάσει κοντά 3ωρακι για μια διαδικασία που θέλει - το πολύ 10 λεπτά - μου λέει ότι είσαι επί 3 ώρερς στο bios και παλεύεις να καταφέρεις αυτά που υποστηρίζεις. Βάλε τα καύκαλα μπροστά και παραδέξου το :) 

Κάποιοι έχουμε δουλειές σοβαρές και οικογένειες με παιδιά. Δεν είμαι αργοσχολος

Ούτε σε έχω σε πρώτη προτεραιότητα. Ειδικά εσένα. Συγγνώμη κιόλας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Κάποιοι έχουμε δουλειές σοβαρές και οικογένειες με παιδιά. Δεν είμαι αργοσχολος

Ούτε σε έχω σε πρώτη προτεραιότητα. Ειδικά εσένα. Συγγνώμη κιόλας. 

Θα τα πίστευα όλα αυτά αν δεν είχες κάνει 30 ποστ τις τελευταίες 3 ώρες αντί απλά να ανεβάεις το videaki, κυρριολεκτικά 10 λεπτά δουλειά. Ούτε καν 10 λεπτά δουλειά βασικά - αλλά έστω. Απτήν ώρα που ξεκίνησες να ποστάρις έχω κάνει 24 προσθήκες ακινήτων σε Ε9  και 9 προσλήψεις. Χωρίς πλάκα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα όλη την καλή διάθεση  να μιλήσω μαζί σου και να βρούμε τι και πως. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που με απείλησε ότι θα με δείρεις με pm παλιότερα.ξέρεις ποτέ. Οταν από cometlake μετάσχηματίστηκες σε Herald. Βέβαια δεν με ξέρεις ούτε ποιος είμαι ούτε τι δουλειά κάνω. Γι αυτό και το είπες. Ρώτα να μαθεις

Θα το ανεβάσω το βίντεο. Και αν έχεις δίκιο θα στο αναγνωρίσω. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

??? Κάντο πόστ. Σε αποκαλώ - δημόσια - ψεύτη. Βγάλε με λάθος

Αν το επιτρέψουν oι mods θα το ΑΝΕΒΆΣΩ. 

Δημοσ.

Τι έγινε? Φοβήθηκες και άρχισες να τα μαζεύεις πάλι?? Σε έχουν μάθει όλοι. Περιμένω έγκριση από mods και το ανεβαζω

• Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

έχει ξεμείνει κανένας από ποπκορν;

Εγώ ένα video περιμένω 3 ώρες. Θα πάω για ύπνο σε λίγο 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...