Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billeiros είπε

Πρόκειται για τον πιο καλό cpu  που είχα ποτέ και όταν μίλησα για τα 80watt αναφέρθηκα σε 4κ που παίζω

Mα αυτό δεν καταλάβαινεις. Και τα υπόλοιπα CPU σε 4k τραβάνε λιγότερο, όχι μόνο ο 13900k. Όταν εσύ τραβάς 80w και ο δικός μου τράβαει 40-50w, η διαφορά είναι αυτή που γράφω τόση ώρα, 60 έως 80%. Δεν αλλάζει κάτι, το αποτέλεσμα το ίδιο είναι. Αυτό που κάνεις εσύ είναι να κοιτάς πόσο τραβάέι σε 4k και μετά να το συγκρίνεις με το πόσο τραβάνε τα υπόλοιπα σε 1080p και να λες "ίδια κατανάλωση έχουμε". Ε χαίρω πολύ.

7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Αλλά και σε 1080p πάνω από 110-120 περιπου δεν τρώει. 

Ε περιμένω να δω stability και στοκ ρολόγια με 120w στο cyberpunk. Που και πάλι βέβαια, καταλαβαίνεις ότι τα 120w είναι 50% πάνω απτα 80w.....

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησες να τα αλλάζεις πάλι. Μην το χαλάς. Περιμένω να δω τα 40watt του 12900(όντας σταθερος μετά από cb, yc και επιδόσεις) καταρχήν.κατα δεύτερον είπες για 180-200 σε cp 1080p. Θα το δούμε λοιπόν. Πες και τον χειροκροτητη σου τον @kkatzosνα παρακολουθησει. 

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.

Ο συμφορουμίτης έχει μπερδέψει tuning, undervolt, throttling ,power limits, llc, stock - ξεstock για να μας δείξει τι;

Κάτι που ξέρει η υφήλιος ότι δεν ισχύει.

Κλαίω 🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εδώ ανέβασα βίντεο με τα ρολόγια να τρέχουν όπως πρέπει κ εσύ είπες ότι είχε throttle. Ψέμα δλδ. Ας μας πει και ο @azazil1190που τρέχει με παρόμοιο σεταρισμα με το δικό μου αν έχει δει throttle είτε στο δικό μου μηχάνημα είτε στο δικό του. Περιμένω και @BabisTsνα καταθέσει την άποψη του αν έχει την καλοσύνη. 

Μόλις τώρα, kkatzos είπε

Ο συμφορουμίτης έχει μπερδέψει tuning, undervolt, throttling ,power limits, llc, stock - ξεstock για να μας δείξει τι;

Κλαίω 🤣🤣🤣

Για πες μας εσύ που έχεις 13900 τι βλέπεις φίλτατε.

Α ξέχασα. Δεν έχεις. Απλά χειροκροτητης.συγγνωμη

Εσένα περιμέναμε για να μάθουμε περί oc και λοιπών. Ο, τι πεις

Ο, τι να ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Μπαμπης δεν τρεχει στοκ το cpu ουτε με σβηστο το πισι :lol:

Βασιλη στο Video σου αν μιλαμε για αυτο που ειχες ανεβασει πιο πισω το cpu σου πεφτει στα 5300mhz αν θυμαμαι καλα ενω επρεπε να κραταει 5500mhz

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billeiros είπε

Καλά εδώ ανέβασα βίντεο με τα ρολόγια να τρέχουν όπως πρέπει κ εσύ είπες ότι είχε throttle. Ψέμα δλδ. Ας μας πει και ο @azazil1190που τρέχει με παρόμοιο σεταρισμα με το δικό μου αν έχει δει throttle είτε στο δικό μου μηχάνημα είτε στο δικό του. Περιμένω και @BabisTsνα καταθέσει την άποψη του αν έχει την καλοσύνη. 

Για πες μας εσύ που έχεις 13900 τι βλέπεις φίλτατε.

Α ξέχασα. Δεν έχεις. Απλά χειροκροτητης.συγγνωμη

Εσένα περιμέναμε για να μάθουμε περί oc και λοιπών. Ο, τι πεις

Ο, τι να ναι

Πως τρέχουν τα ρολόγια όπως πρέπει όταν πέφτουν στα 5.2 ghz τα pcores και στα 4ghz τα ecores? Ρε φίλε πραγματικά τρελά πουλάς? Το κατανοείς ότι και στον 3d η τον 12900k αν αρχίσουμε να ρίχνουμε ρολόγια θα πέσει και η κατανάλωση? Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Πως τρέχουν τα ρολόγια όπως πρέπει όταν πέφτουν στα 5.2 ghz τα pcores και στα 4ghz τα ecores? Ρε φίλε πραγματικά τρελά πουλάς? Το κατανοείς ότι και στον 3d η τον 12900k αν αρχίσουμε να ρίχνουμε ρολόγια θα πέσει και η κατανάλωση? Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.... 

Θα τα δούμε όλα μη στενοχωριεσαι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

O Μπαμπης δεν τρεχει στοκ το cpu ουτε με σβηστο το πισι :lol:

Βασιλη στο Video σου αν μιλαμε για αυτο που ειχες ανεβασει πιο πισω το cpu σου πεφτει στα 5300mhz αν θυμαμαι καλα ενω επρεπε να κραταει 5500mhz

Και πιο κάτω από τα 5.3 έπεφτε. Εδω μέχρι και τα ecores τρώγανε throttle. Σε GAMES.. Με gpu μπουκάλα κιόλας. Ζούμε στιγμές παραφροσύνης 😁

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Θα τα δούμε όλα μη στενοχωριεσαι

Μα τι να δούμε απάντησε μου, στο Video που ανέβασες δεν έτρωγες throttle? Αφού όλοι το είδαμε, γιατί επιμένεις? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Και πιο κάτω από τα 5.3 έπεφτε. Εδω μέχρι και τα ecores τρώγανε throttle. Σε GAMES.. Με gpu μπουκάλα κιόλας. Ζούμε στιγμές παραφροσύνης 😁

Μα τι να δούμε απάντησε μου, στο Video που ανέβασες δεν έτρωγες throttle? Αφού όλοι το είδαμε, γιατί επιμένεις? 

Τα ρολόγια όλων των p cores δε μένουν σταθερά στα 5.5 σε κανένα σενάριο  gaming. Μπερδεύεσαι. Μόνο με manual

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Κλαίω 🤣🤣🤣

Copy pasta τον βραζιλιάνο και γίναμε overclockers. Μέχρι και το IA limit αντέγραψε, ανάθεμα αν ξέρει τι κάνει. Ζούμε στιγμές παραφροσύνης 😁😁

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Τα ρολόγια όλων των p cores δε μένουν σταθερά στα 5.5 σε κανένα σενάριο  gaming. Μπερδεύεσαι. Μόνο με manual

Καλα.. Εντάξει... Κατάλαβα τι tuning έχεις κάνει. Μιλάμε γνωστής... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Οχι ρε ,κανονικα θα επρεπε να μην πεφτουν λογικα εχεις Limit στα amps γιαυτο πεφτουν, αν το ανεβασεις η το βαλεις auto θα μενουν 5,5, τσεκαρε το. Καλο ειναι να μην κοβεις τα amps η εστω να το ρυθμισεις τοσο οσο πρεπει ωστε να μην στα ριχνει σε gaming

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Οχι ρε ,κανονικα θα επρεπε να μην πεφτουν λογικα εχεις Limit στα amps γιαυτο πεφτουν

Ε παίζει με IA limit, το βάλε ο βραζιλιάνος το έβαλε και αυτός. Ανάθεμα με απαντάω κιόλας. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Οχι ρε ,κανονικα θα επρεπε να μην πεφτουν λογικα εχεις Limit στα amps γιαυτο πεφτουν

Ααααα, γιατί το κάρφωσες;

Έπρεπε να τον αφήσουμε να συνεχίσει να τα λέει. 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kkatzos είπε

Ααααα, γιατί το κάρφωσες;

Έπρεπε να τον αφήσουμε να συνεχίσει να τα λέει. 🤣

Μα δηλαδή να δεχτώ ότι είμαι άσχετος και δεν έχω μυρωδια από tuning. Ε την ίδια απουσία μυρωδιάς έχω και στον 13900k και στον 12900k. Όταν τον έναν τον καταφερνω να τραβάει το μισό ρεύμα, ε τι κάνει νιάου νιαου... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...