Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Herald είπε

ΥΓ1. Και εσύ κοιτάζεεις την κατανάλωση. Μην μου πείς ότι τρέχεις την 4090 στα 600w ;) 

Για αυτό πήρα 13600K εγώ. δεν καταναλώνει πολύ

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας χριστιανός που τρέχει win 11  κ έχει 4090/13900 ας ανεβάσει ένα cp built in bench σε 1080p /ultra με dlss perfomance να δούμε αυτά τα 190fps 

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Για αυτό πήρα 13600K εγώ. δεν καταναλώνει πολύ

Δεν έχω ιδέα τι καταναλώνει. Λογικά στα ίδια με τον 12900k - αν και ο 13600 είναι πιο γρήγορος στα περισσότερα παιχνίδια.

Tέσπα, αν όταν πάριες ή δείς κανονικό 13900k (όχι σαν του άλλου που υπολειτουργεί) και δείς πόσα watt καταπίνει σε games θα καταλάβεις τι λέω. Δες τα νούμερα που ανεβάζει ο Razor333 - και αυτός με undervolt τρέχει. Αλλά ντάξει, όλοι άμπαλοι, μόνο ο τύπος που έτρεχε τόσο καιρό perma throttled χωρίς να το ξέρει είναι ο σχετικός :P 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herald είπε

@kkatzos

Δες αυτό το μαγικό, στο ίδιο ακριβώς σημείο 

Απόκρυψη περιεχομένων

Κ image_2023-03-13_150446224.png.f8099b02e551a30fadbd0a4ee61d1c31.png

Αμά αυτό που είδαμε είναι φυσιιολογικές επιδόσεις 13900k....

Αν κ δεν κατάλαβα τι προσπαθείς να δείξεις. Εντελώς διαφορετική κάμερα και συνεπώς αλλάζουν πολλά. Όπως και να χει έχεις καμιά 20αρια frames κάτω. Πολύ σκαμπανεβασμα ρε παιδί μου. Κακώς τον έδωσες τον 13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ένας χριστιανός που τρέχει win 11  κ έχει 4090/13900 ας ανεβάσει ένα cp built in bench σε 1080p /ultra με dlss perfomance να δούμε αυτά τα 190fps 

cp77.jpg.6dbfcf217049d7e0a408a5f05c4c883

Mε 3080ti

4 λεπτά πριν, billeiros είπε

Αν κ δεν κατάλαβα τι προσπαθείς να δείξεις. Εντελώς διαφορετική κάμερα και συνεπώς αλλάζουν πολλά. Όπως και να χει έχεις καμιά 20αρια frames κάτω. Πολύ σκαμπανεβασμα ρε παιδί μου. Κακώς τον έδωσες τον 13

Θέλω να δείξω ότι εδώ και μήνες υπολειτουργεί το CPU σου, αυτά δεν είναι επιδόσεις 13900k. Ευτυχώς τουλάχιστον το παραδέχτηκες ότι τόσους μήνες είσαι με μόνιμο throttling. Ήθελες και να μου δώσεις συμβουλές για tuning πανάθεμα σε, ακόμα γελάω όταν το θυμάμαι 🤪

Από όταν είχα τον 13900k, έτσι πάει ένας normal 

Spoiler

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

cp77.jpg.6dbfcf217049d7e0a408a5f05c4c883

Mε 3080ti

Θέλω να δείξω ότι εδώ και μήνες υπολειτουργεί το CPU σου, αυτά δεν είναι επιδόσεις 13900k. Ευτυχώς τουλάχιστον το παραδέχτηκες ότι τόσους μήνες είσαι με μόνιμο throttling. Ήθελες και να μου δώσεις συμβουλές για tuning πανάθεμα σε, ακόμα γελάω όταν το θυμάμαι 🤪

Αντε πάλι με το 720p. Επίσης είναι παλιά έκδοση του παιχνιδιού αυτή που βάζεις συνέχεια. Πάω στοίχημα ότι είναι κσι win 10. Και ούτε ξέρουμε ποιανού είναι βασικά. Τι να συζητάμε. Είσαι γνωστός για την αναξιοπιστία σου. 

Πάω να σε μπλοκάρω να ησυχάσω. ΚΟΥΡΑΣΕΣ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Αντε πάλι με το 720p. Επίσης είναι παλιά έκδοση του παιχνιδιού αυτή που βάζεις συνέχεια. Πάω στοίχημα ότι είναι κσι win 10. Και ούτε ξέρουμε ποιανού είναι βασικά. Τι να συζητάμε. Είσαι γνωστός για την αναξιοπιστία σου. 

Toυ Razor333 είναι. Δώστου tips και αυτουνού πως να κάνει throttle τον 13900k :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Ας το βάλει ο razor και να πει πως το έτρεξε τοτε

Όλοι τόσο βγάζουν - και εμένα τόσα έβγαζε. Ο δικός σου έχει πιάσει επιδόσεις 12900k με τα limits που του βάζεις (και που δεν ξέρουμε αν είσαι stable) για να πέσεις στα 135w (από τα 140 που προέβλεψα). Με normal επιδόσεις χωρίς throttle στα 150+w είσαι και το γνωρίζεις και ο ίδιος :) 

Δημοσ.

οπότε κακή αγορά ο 13900Κ,δεν αξίζει γιατί στο cyberpunk καίει πολλά λες και όσοι τον αγόρασαν παίζουν 4Κ αποκλειστικά,και μόνο cyberpunk σαν benchmark για να είμαστε σίγουροι 😅.Εγώ που δεν το έχω ακουμπήσει χάνω μάλλον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

οπότε κακή αγορά ο 13900Κ,δεν αξίζει γιατί στο cyberpunk καίει πολλά λες και όσοι τον αγόρασαν παίζουν 4Κ αποκλειστικά,και μόνο cyberpunk σαν benchmark για να είμαστε σίγουροι 😅.Εγώ που δεν το έχω ακουμπήσει χάνω μάλλον.

Xάνεις όντως, ωραίο παιχνίδι είναι. 

Τα υπόλοιπα δεν τα έγραψε κανείς, απτό μυαλό σου είναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

δεν χάνεις και τίποτα.....

1 ώρα την ημέρα αφιερώνω,δεν θα την χαλαγα στο cyberpunk σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

1 ώρα την ημέρα αφιερώνω,δεν θα την χαλαγα στο cyberpunk σίγουρα.

Day1 αγορά.....μία που το έβαλα ...μία που το τερμάτισα και το έβγαλα επιτόπου...τίποτα το αξιόλογο

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Xάνεις όντως, ωραίο παιχνίδι είναι. 

Τα υπόλοιπα δεν τα έγραψε κανείς, απτό μυαλό σου είναι

δεν είναι του γούστου μου δυστυχώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...