Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Εγώ δεν κατάλαβα. Είναι πιο θερμός cpu ο  12900k από τον 13900k;

Στα ίδια watt ναι, αρκετά. Δύσκολα ψύχεις πχ 260w με τον 12900k, στον 13900k είναι εύκολακι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ δεν κατάλαβα. Είναι πιο θερμός cpu ο  12900k από τον 13900k;

Eσυ απο όλα αυτά τα ποστ εκεί επικεντρώθηκες αγόρι μου?

Εύγε Θωμά είσαι πολύ μπροστα😆 

Στο ράκ φτιάχνεις και καφέ ελληνικό?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Herald είπε

Μα δεν σου κόβει το uv επιδόσεις, προφανώς έχεις βάλει limits και πέφτουν τα ρολόγια. Απτην στιγμη που δεν σε κόβει το power limit και βγάζεις μόλις 39k προφανώς σε κόβει το Amp limit, αλλιώς θα έβγαζες πάνω από 41k σε stock. 

Σε ρώτησα και πριν αλλά δεν μου απαντάς. Απτην στιγμη που στο cruncher πέφτεις στα 5.3 ghz, πως ξέρουμε ότι με το voltage που δίνεις για τα 5.5 είσαι stable? Ήρεμα ρωτάω. Γιατι τέτοιες μπατμανιες κάνω και εγώ, θα τον ρίξω στα 70w τον 12900k. Που και πάλι, με τις μπατμανιες, είσαι 60% πάνω σε κατανάλωση. Ο 3d που ξεκινάει απτά 100w αντί για τα 200 του 13900,που θα φτάσει με tuning αντιλαμβάνεσαι? 

Εσύ ανέβασες crouncher κ cb23  και ήσουν stable είπες. Εμείς δεν είμαστε. Οκ. Δεν κάνω μπατμανιες. Ο Super man είμαι. Αλλά μην το πεις πουθενά. Ο, τι ζήτησες το έτρεξα. Αποδείχθηκε το λάθος σου. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Προκάλεσε άλλους. Από μένα τρως block και η ζωή συνεχιζεται

Δημοσ.

Ανέβασες cruncher με throttle στα 5.3 ghz. 

Πάραυτα στο cyberpunk ήσουν ακριβώς 60% πάνω σε κατανάλωση. Έπεσα 5w έξω, έπεσες 55w έξω. Αυτά πάμε παρακάτω 😎

Δημοσ.

Οπότε σύμφωνα με όσα διαβαζουμε επειδή τελικά η αύξηση των επιδόσεων με αύξηση της κατανάλωσης δεν έχει νόημα, όλοι σε Amd πλέον.

Ευχαριστούμε.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Armoral είπε

Οπότε σύμφωνα με όσα διαβαζουμε επειδή τελικά η αύξηση των επιδόσεων με αύξηση της κατανάλωσης δεν έχει νόημα, όλοι σε Amd πλέον.

Ευχαριστούμε.

Δεν είπε κανεις αυτό. Ίσα ίσα, το αντίθετο. Αν έπαιζα σε 1080p που θα έβλεπα όντως αύξηση επιδόσεων θα κράταγα τον 13900k. Σε 4k όμως συνεχίζουμε να έχουμε αύξηση κατανάλωσης χωρίς αύξηση επιδόσεων - γιαυτό το γύρισα σε 12900k πάλι. 

Βέβαια απτό video που ανέβηκε παραπάνω o 12900k βγάζει παρόμοιες επιδόσεις με 13900k 😎

Τι έγινε ρε, ούτε πυρηνική να έπεσε 😁

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν είπε κανεις αυτό. Ίσα ίσα, το αντίθετο. Αν έπαιζα σε 1080p που θα έβλεπα όντως αύξηση επιδόσεων θα κράταγα τον 13900k. Σε 4k όμως συνεχίζουμε να έχουμε αύξηση κατανάλωσης χωρίς αύξηση επιδόσεων - γιαυτό το γύρισα σε 12900k πάλι. 

Βέβαια απτό video που ανέβηκε παραπάνω o 12900k βγάζει παρόμοιες επιδόσεις με 13900k 😎

Τι έγινε ρε, ούτε πυρηνική να έπεσε 😁

Οπότε αυτό λέμε. Όποιος παίζει σε 4k επειδή οι διαφορές δεν υπαρχουν πάρα μόνο στην κατανάλωση παει σε 3d η απλό Ryzen 7000. 

Μια χαρά τα πάνε σε productivity, άλλωστε από τους 13th gen έχουν σημαντικά μικρότερη κατανάλωση οπότε ας έχουν και μειωμένες επιδόσεις αν έχουν.

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Armoral είπε

Οπότε αυτό λέμε. Όποιος παίζει σε 4k επειδή οι διαφορές δεν υπαρχουν πάρα μόνο στην κατανάλωση παει σε 3d η απλό Ryzen 7000. 

Μια χαρά τα πάνε σε productivity, άλλωστε από τους 13th gen έχουν σημαντικά μικρότερη κατανάλωση οπότε ας έχουν και μειωμένες επιδόσεις αν έχουν.

Τρέξε και εσύ, έτσι από περιέργεια, 1080p dlss ultra cyberpunk και πες μου κατανάλωση. Μην ανεβάσεις video, απλά πες μου τι νούμερα βλέπεις - θα σε πιστέψω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει κατανάλωση ήδη. Ξέρω τι τραβάει σε στοκ. Δε θα το ξαναπάμε από την αρχή.

Αυτό λέω. Άρα δεν υπάρχει νόημα για αύξηση των επιδόσεων από τη στιγμή που υπάρχει αύξηση κατανάλωσης.

Άρα 7950x3d.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Έχω δει κατανάλωση ήδη. Ξέρω υκ τραβάει σε στοκ. Δε θα το ξαναπάμε από την αρχή.

Αυτό λέω. Άρα δεν υπάρχει νόημα για αύξηση των επιδόσεων από τη στιγμή που υπάρχει αύξηση κατανάλωσης.

Άρα 7950x3d.

Νίκο ανέβασε ένα cp 1080p ultra preset /ultra perf dlss /dlss3 off σε παρακαλω. Εσυ θα μας λύσεις την απορια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Νίκο ανέβασε ένα cp 1080p ultra preset /ultra perf dlss /dlss3 off σε παρακαλω. Εσυ θα μας λύσεις την απορια

Χαχαχα να σου στείλω αν θες, δε θα ανεβάσω εδώ, κουράσαμε.

Χαίρομαι που δίνουμε πάντως στον κόσμο σωστές συμβουλές και δε θα τσακωνομαστε πλέον στο αλλο νήμα για efficiency.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...