9-11 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Πρωταρχική λειτουργία αυτής της εφαρμογής είναι το flashάρισμα εξωτερικών USB συσκευών. Ανάμεσα στα features ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή "Clone Drive". Το έχει δοκιμάσει κανείς; Σκοπεύω να κλωνοποιήσω το boot drive των Windows (SATA SSD σε NVMe τοποθετημένο σε enclosure) και εξετάζω όλες τις επιλογές. Έχω στη διάθεσή μου πιο advanced προγράμματα όπως τα AOMEI Backupper Professional και EaseUS Todo Backup καθώς και παραλλαγές τους (AOMEI Partition Assistant και EaseUS Partition Master αντίστοιχα) που μπορεί να έχουν ως αντικείμενο το partitioning αλλά υποστηρίζουν και cloning. Το balenaEtcher από την άλλη μεριά, διαθέτει το πιο λιτό (και κατά συνέπεια πιο απλό/user friendly) menu που θα μπορούσε να υπάρξει. Να το επιχειρήσω ή να ακολουθήσω την πεπατημένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Τι το ρωτάς; Κάντο και αν δουλέψει έχει καλώς. Αν όχι κάντο με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Όπως και να 'χει δώσε update εδώ για τα αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μωρέ εγώ να το δοκιμάσω. Το θέμα είναι πως δεν είμαι σε θέση να συγκρίνω την κλωνοποίηση του balenaEtcher σε σχέση με αυτές άλλων προγραμμάτων. Δεν ξέρω δηλαδή τους χρόνους ολοκλήρωσης, αν υπάρχουν ρουτίνες επαλήθευσης της αντιγραφής των δεδομένων και άλλα πολλά. Αν π.χ. εμφανιστεί μήνυμα "ETA: 2 hours", θα πατήσω cancel. Μιλάμε βέβαια για used space ~52 GB που θεωρητικά δεν χρειάζεται να αντιγραφούν sector by sector (επιλογή που επιμηκύνει πολύ την διαδικασία) αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το παρακάτω σχόλιο σε forum της balena δεν θα το έλεγα ενθαρρυντικό: Παρακάμπτεται βέβαια αν bootάρεις από Linux distro και κάνεις την κλωνοποίηση χωρίς τους περιορισμούς των Windows, αλλά δεν είναι και πολύ βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα