Laloutis76 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Την καλημέρα μου στο forum. Επειδή είχα πρόβλημα με πολλές (BSOD και επανεκκινήσεις κατά την διάρκεια της απενεργοποίησης) αναγκάστηκα να κάνω format. Στήνω το μηχάνημα από την αρχή και με το που εγκαθιστώ το rgb fusion 2.0 στην πρώτη επανεκκίνηση μου ξαναπετάει BSOD και επανεκκίνηση, αμέσως απεγκατέστησα το rgb fusion 2.0 και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Έχει συναντήσει κανείς ποτέ το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
Kwnstantinos123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 8:18 ΠΜ, Laloutis76 είπε Την καλημέρα μου στο forum. Επειδή είχα πρόβλημα με πολλές (BSOD και επανεκκινήσεις κατά την διάρκεια της απενεργοποίησης) αναγκάστηκα να κάνω format. Στήνω το μηχάνημα από την αρχή και με το που εγκαθιστώ το rgb fusion 2.0 στην πρώτη επανεκκίνηση μου ξαναπετάει BSOD και επανεκκίνηση, αμέσως απεγκατέστησα το rgb fusion 2.0 και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Έχει συναντήσει κανείς ποτέ το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε μου, γενικώς εχω αντιμετωπίσει και εγώ πολλά προβήματα με εφαρμογές της πολυαγαπημένης μας gigabyte. Πάντα αυτό που έκανα ήταν με το που εγκαταστήσω την εφαρμογή και εμφανίσει το πρώτο θέμα να σβήσω τα temp και τα %temp% του συστήματος και να σβήσω και να ξανακατεβάσω την εφαρμογή. Αν δεν μπορεις να το κανεις διότι σε κανει bsod αμέσως μετά την εκκίνηση, μπαίνεις safe mode και κάνεις τα παραπάνω βήματα απο εκεί.
Laloutis76 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλημέρα φίλε μου τώρα το είδα το μύνημά σου. Από πού τα σβήνεις τα temp και τα %temp% που δεν το γνωρίζω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Γιάννης.
manolis940 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 24/3/2023 στις 11:25 ΠΜ, Laloutis76 είπε Καλημέρα φίλε μου τώρα το είδα το μύνημά σου. Από πού τα σβήνεις τα temp και τα %temp% που δεν το γνωρίζω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Γιάννης. Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι να πατήσεις ctrl+R να σου εμφανιστεί το παράθυρο της "Εκτέλεσης" και να γράψεις %TEMP% και πάτα Enter Άλλος εύκολος τρόπος είναι να ανοίξεις τον File Manager και πάνω στην μπάρα διεύθυνσης να γράψεις πάλι %TEMP% και πάτα Enter Ότι και να κάνεις θα σου εμφανίσει τα προσωρινά αρχεία που κρατάνε διάφορες εφαρμογές και το ΛΣ. Τα επιλέγεις όλα και πατάς Shift+delete. Ότι δεν διαγράφετε απλά παράβλεψε το. Θεωρητικά όμως μετά από μία επανεκκίνηση δεν διαγράφονται; Πως μπορεί να βοηθήσει όλο αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα