megaklhs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους πριν λίγες ημέρες έκανα μια αγορά για 3 κάμερες xiaomi outdoor αυτές που είναι με το xiaomi το μικρό το receiver. Έχω βάλει 2 κάμερες στο μπροστά μέρος του σπιτιού έξω και 1 πίσω. Όλα πολύ ωραία με την ανάλυση δεν λέω αλλά το κακό είναι ότι με μια πλήρης φόρτιση η μπαταρία δεν βγάζει ούτε 3 μέρες... Τι και εάν έβαλα την ευεσθησία στο low,medium,high το πρόβλημα παραμένει και στις 3. Για όσους δεν γνωρίζουν οι συγκεκριμένες κάμερες λειτουργούν με μπαταρία και τις φορτίζεις όταν κοντεύουν να σβήσουν. Εδώ είναι και η κάμερα https://www.mistore-greece.gr/Products/SmartDevices/Security-Cameras/mi-wireless-outdoor-security-camera-1080p-(camera.aspx Η ερώτηση μου είναι η εξής... Έχει κάποιος αυτές τις κάμερες να μου πει εάν είναι κάποια ειδική ρύθμιση για το θέμα μπαταρίας ; Στον χώρο εκεί δεν υπάρχει κοντά ρεύμα ούτε θέλω να μπω στην διαδικασία να τραβάω καλώδια κτλ γιαυτό και πήγα σε αυτήν την λύση... Αλλά ο κατασκευαστής έλεγε 3 μήνες ότι κρατάει η μπαταρία για κάθε κάμερα... ε λέω και 1 μήνα να κρατάει καλά είναι αλλά όχι ρε παιδιά και αυτό το χάλι... μέσα σε 1 εβδομάδα 2 φορές ήδη τις έχω φορτίσει και είναι ήδη επιλεγμένο να γράφει μόνο όταν εντοπίζει κίνηση. Ούτε είναι ότι τραβάει συνέχεια κλιπάκια.... Επίσης γράφουν όλες μαζί στο ίδιο receiver πάνω σε μια κάρτα μνήμης 64gb.
theanob Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα! Έχω τη συγκεκριμένη κάμερα από το καλοκαίρι. Την έχω φορτίσει μόνο 2 φορές χωρίς να έχω πειράξει τίποτα σε ευαισθησία. Το έχω βάλει να γράφει μόνο σε κίνηση και καθημερινά γράφει 5 με 6 βίντεο των δέκα δευτερολέπτων. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο. Πολύ περίεργο να σου βγήκαν ελλατωματικές και οι 3 κάμερες. Ήταν στην ίδια συσκευασία; Δοκίμασες να τις φορτίσεις με κανέναν άλλον φορτιστή; Δεν κάνεις και ένα reset να τις σετάρεις από την αρχή;
megaklhs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 11:34 ΠΜ, theanob είπε Καλησπέρα! Έχω τη συγκεκριμένη κάμερα από το καλοκαίρι. Την έχω φορτίσει μόνο 2 φορές χωρίς να έχω πειράξει τίποτα σε ευαισθησία. Το έχω βάλει να γράφει μόνο σε κίνηση και καθημερινά γράφει 5 με 6 βίντεο των δέκα δευτερολέπτων. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο. Πολύ περίεργο να σου βγήκαν ελλατωματικές και οι 3 κάμερες. Ήταν στην ίδια συσκευασία; Δοκίμασες να τις φορτίσεις με κανέναν άλλον φορτιστή; Δεν κάνεις και ένα reset να τις σετάρεις από την αρχή; Καλησπέρα και πάλι έκατσα και έψαξα στο ίντερνετ να δω σε forum κτλ τι λένε και δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν το ίδιο πρόβλημα.. 9/10 αναφέρουν ότι πάνω απο εβδομάδα δεν τους βγάζει... Δυστυχώς αποτυχία πραγματικά...
@pnea1973 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Εγώ για την ίδια χρήση είχα καταλήξει στις Eufy .Δουλεύουν άψογα εδώ και σχεδόν 1 χρόνο. Απο τις 5 μόνο μία (πού είχε και περισσότερη λειτουργία) εχω φορτίσει 3η φορά. Οι άλλες με 2 φορτίσεις είναι μια χαρά. Οταν ήταν να κάνω την αγορά, το είχα ψάξει πάρα πολύ και είχα καταλήξει σε αυτές. Βέβαια είναι άλλο το κόστος. Να τις επιστρέψεις στην αντιπροσωπεία να δείς τι θα σου πούνε.
nikthanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 η μπαταρία στις xiaomi δεν άλλάζει? μήπως είναι μάπα οι μπαταρίες και όχι η κάμερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα